|
![]() |
#1081 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1082 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Za taj ping 4, ili 5 crtica sam uvjek imao ljepi se savrseno....kao sto sam i prije rekao nema laga nema problema za igranje. Ps skuzio sam kao dobiti atomsku , sam da ju probam . Sutra se spajamo nas 3 i oni ce mi biti mete XD cisto da vidim kak cu nas sve pobiti XD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
|
Evo Bozzom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa tim da je ovo već gluho doba i nema baš igrača, tj, predobrih hosteva, 5 crtica prosjek I kao što se vidi večina ljudi ima OK ping, ali svima je oko 100 prosjek Da... jedan je sat u noći a ja sutra radim cijeli dan ![]() Crap odo spavat ![]() EDIT: E da, Zmaj, daj ostavi Steam nick da te dodam, ili dodaj mene - Narsil ![]()
![]() |
#1084 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo, unaprijed se isprichavam shto upadam u temu iz vedra neba pa si nisam dao truda prochitati bash svaki post u ovom threadu. No svejedno moram pitati: kakva je situacija sa MP-om i nepostojanjem dedicated servera?? Da li je multiplayer besplatan ili se naplachuje kakva "mjesechna tarifa" za igranje na "sluzhbenim" serverima?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
isuse error neda da se loada zadnja misija! poludit ću! Modern Warfare 2 error Create2DTexture(3_cursor3, 64, 64, 0, 861165636) failed: 8876086c = Invalid call |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Svima koji kažu da je IW popušio bilo šta: "Tamo je naime do sada rekord prvog dana držao Grand Theft Auto IV s 613.000 primjeraka, a prema statistikama, Modern Warfare 2 ga nije nadmašio za par stotina primjeraka, već dvostruko više. Točnije, ovaj Activisionov hit je u Velikoj Britaniji prvog dana prodan u nevjerojatnih 1,23 milijuna primjeraka, a ako tome pribrojimo rezultate iz Amerike, dobivamo brojku od 4,7 milijuna primjeraka." Izvor bug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Činjenica/pravilo da ama baš svaka roba na ovom svijetu ima svog kupca postoji još od prvobitne razmjene - toliko o tome. Drugo ovdje se priča isključivo o PC verziji igre - znalo se da će konzole imati ludu prodaju. Nitko nije pričao da je ATVI/IW popušio - pričalo se da su PC igrači spušili ..... ali Kotick je dobro promislio i zaključio da će biti dovoljan broj onih PC igrača koji će igru kupiti i jednostavno poplaviti one koji su bili ili jesu u bojkotu. Nešto drugo je žalosno - IW forum se raspada pod pitanjima igrača koji traže riješenje za probleme igre koju su kupili - od instalacije pa redom dalje - NITKO IM NE ODGOVARA! Valjda su devovi na zasluženom odmoru............. PS - trenutno je vani 28 verzija aktivnih hackova koji prolaze kroz VAC ko da ga nema a veselje/igranje je tek počelo....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
MP je naravno besplatan, nije to WOW da plačaš igranje Serveri ne postoje, postoje samo hostovi koji hostaju igru
![]() |
![]() |
#1090 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel ti to ozbiljno??? :/ koji k* covjece Bozji, pa igra nije ni 5 dana vani, a vec tako. Ovo definitivno nikada nece biti competitive igra, ako se tu nesto DRASTICNO ne promijeni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Moram vam reć da sam ipak bio u krivu kad sam rekao da je igra katastrofa jer sam jučer nekako uspio preć SP i stvarno je odličan. Šta bi tek bilo da mi normalno radi ![]() Zadnja scena je predobra. Kad si moraš izvadit nož i pogodit lika. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | |
|
Ne kužim? Kako misliš da se plača? ![]() Šta moraš kupovati kao "bonove" ili šta? Citiraj:
Čekaj malo, kakve veze ima competitive igra sa varanjem? Ako hočeš već održati competitive meč, valjda češ to napraviti na provjerenom serveru, tj, u ovom slučaju hostu i sa ograničenim ulaskom provjerenih igrača. A sam MP je nešto teži od COD4 MPa ![]()
![]() |
![]() |
#1098 |
|
![]() |
#1100 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Izgleda da nisam jedini koji ima problema sa performansama: http://www.infinityward.com/forum/vi...?f=24&t=166006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() http://gamevideos.1up.com/video/id/27045 Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Pa sigurno je da ova igra nikada nece zazivjeti u competitive smislu, ako se nastavi sa ovim sustavom anti-cheat zastite, jer ako je istina sto je MisterM napisao, vec sada je tu 28 haxeva, sto je Bogu plakati. To je samo dokaz kako nije malte ne nista poduzeto da se to sprijeci. A ovo sa provjernim hostom i slicno ne mislim niti komentirati... ![]()
![]() |
![]() |
#1106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav! Igram danas cod 4 mw 2 singleplay sve super vrti na 80fps max sve(9.9 catalysti) i odjednom toliki pad na -10fps da je nemoguce se okrenuti,i to na nezahtjevnim dijelovima u cemu je problem i da li ima tko slicnih problema(netko je nesto gore slicno spominjao) temp.grafe je 40-45C... konfa je amd phenom x3 8450(2.4ghz),hd 4850 512mb ddr3,4GB ddr 2... bio bi zahvalan ako tko moze pomoci valjda je DeadMan+ mislio na njihovu neobjektivnost tijekom recenzije,jer meni se cini da oni uopce nisu sagledali probleme i minuse ove igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
P.E.B.K.A.C.
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
P.E.B.K.A.C.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|