|
![]() |
#1082 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Novi unlock i to za baseband 06.15!! Otkud sad ta brojka? - evo malo štiva za za čitanje: http://blog.iphone-dev.org/post/1718.../ultra-recycle Koji mix, svaka čast ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Flajpan Aj molim te objasni mi par stvari, pročital sam ovo al pošto ne kužim sve pojmove recimo dobro ko ti neke stvari mi nisu jasne...a pročital sam i neke komentare pa vidim da ima i puno sličnih. Ja sad imam 4.1(8B117) FW 05.14.02 JB sa Limera1n. E kaj sad? Hoću napravit čisti RESTORE sa iTunesom na najnoviju verziju(4.2.1) . I tada jel mogu napravit JB i UL ? I sa čime? Zadnje izmijenjeno od: danc00. 28.11.2010. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne moraš updateat na 4.2.1 nego napraviš 4.1 custom sa novim 4.1.3 Pwnage tool u kojem odabereš da koristi baseband (06.15) iz iPadovog firmwarea koji se može otključat ![]() Al pročitaj i upozorenje: Citiraj:
@danc00 Koji iPhone? 3G i 3GS stari bootrom možeš 4.2.1 custom, 3GS novi bootrom - 4.1 custom stavljat gore (razlog untethered ![]() Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 29.11.2010. u 00:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
ima netko iskustva kako posložiti mms postavke za tomato na iphone? Na ovome linku su podaci ali ne pašu nazivi postavki i kikak da pogodim http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=689276 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Skini novi redsn0w 0.96-b5 ,izaberi iphone 4.1 original firmware i kad ti izadje menu za biranje opcija,skini kvacicu sa INSTALL CYDIJA i izaberi onu opciju FLASH BASEBAND FIRMWARE (slicno tome) i redsnow ce ti samo update-at baseband na 6.15 i nakon toga samo preko cydije instaliras ultrasnow. Napomena: kad to napravis neces vise moci update-ati original firmware preko itunesa jer je taj bb 6.15 zapravo od ipad-a pa ces stalno morati stavljati custom (trenutno je takva situacija ali vjerojatno ce to netko kasnije srediti) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
|
To je prastari firmware i postoji par toolova za to npr. ziphone,ali je to imho verzija koja vise ne sluzi nicemu. Stavi lijepo verziju 3.1.3 i jailbreakaj sa spiritom i unlockaj sa ultrasnow-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozz,posto ne vidim niti jednu temu za iPod u slicnu temu cu postat ; Imam problema sa iPodom,ipod sam kupio polovan i na njemu je bilo 4.1 (8B117),problemi su sljedeci,spojim ga na usb,ne zeli se punit,ne prepoznaje ga iTunes niti jedan drugi slican program za prebacivat muziku itd,ali cuje se USB kod spajanja i od spajanja.Citam malo po netu i kazu da je mozda do greske kod jailbreaka,skinem greenpois0n za 4.1 i pratim upute i sve ok kaze jailbreaking finished.Tijekom JB iskocio je prozor za USB i pisalo je "apple usb hardware nesto u tom smislu"i nakon sto se JB obavio iPod se iskljucio te sam ga ja ponovno ukljucio,ali nazalost opet se nije punio niti ga je pc prepoznao.POMOC,hvala.
![]() |
#1092 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače mislio sam ga jailbreakat sa QuickPwn-om pa me zanima ako netko zna dali nakon toga treba raditi kakav restor sa iTunesom ili kad QuickPwn završi to je to netreba više ništa i on je jailbreakan???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW: dodatak za one koji zele unlockat 4.1 i visu verziju tj. bb 5.13,5.14 i 5.15 na iphone-u 3g/3gs : BB v. 6.15 koja se stavlja na iphone za potrebe unlocka ima neke probleme s gps signalom (ne na svim iphone-ima),pa ako mozete bolje pricekajte nekakav bug fix/hack. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 04.12.2010. u 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
OK koliko sam skuzio doso je konacno unlock za Iphone.... Ja imam 3g i stvarno mi je dosta te 3310 nokije pa bi se rado ponovo vratio na Iphone koji mi je do sada skupljo prasinu.... Procito sam sva vasa uputstva ali me je jednostavno strah ponovo radit sam, jer sam se i prosli put tak zeznuo sto je rezultiralo 3 mjeseca bez mobitela...mozda bi ovaj put mogo pokusat ponovo ali me jednostavno strah da opet nekej ne updejtam pa da opet moram cekat.... Dakle trenutno sam na 3.1.3 a firmware mi je na 05.14.02... Najbitnije stvar mi je navigacija na mobitelu jer bez nje neznam izac iz zagreba....vidio sma da je novi tom tom izaso i nadam se da za njega netreba 4.1.... Jer ima neko ko bi mi mogo otkljucat ajfon da mi radi na tomato? I ako je potrebno updejtat ga na 4.1 da mogu imat navigaciju na njemu? Molim vas ako ne zelite tu da mi na PP javite...ja sam na pol puta izmedju Samobora i Zagreba...posaljite mi na pp cijenu i broj mobitela pa vas nazovem da se najdemo negdje ili dojdete kod mene na sok i kolace hehe Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zna netko mozda kako rijesiti ovaj problem? Danas sam dobio IP 3gs koji je dosao na 4.2.1 i zakljucan je na Švicarskoj mrezi,da li se moze napraviti JB i unlock ili vratiti na neki stari software i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Hmm morat cu opet sam izgleda buduci da mi se niko nije javio.... Jer ima nesto na kaj moram posebno pazit? Cito sam malo o tome 6.15 kao da se nece moc maknut dok ne izadje u budučnosti neki alat i svakavih informacija koje pol ne kuzim.... Uglavnom ja sad imam 3.1.3 verziju jer moze neko napisat kaj trebam radit onak korak po korak kak ste vec objasnili? Dal trebam opet skidat onu tinnyumbrela ili netreba? Meni je iPhone trebnutno JB s onim jailbreakme.com dal sad samo s onim ultrasn0w ili kak to ide? Cito sam na netu ali sam naso bar 4 stvari kak treba i siguran sam da bi ja izabro krivu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Premium
|
Citiraj:
1. Moras staviti bb 6.15 sa redsnow 0.9.6.b6 2. Moras napraviti jb sa iszim redsnowom ali ne smijes dozvolit da ostanes bez baterije radi tethered jailbreaka. Za vise info procitaj ovaj thread ili gugaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci to mi je bila jedina opcija ili se moze vratiti na jedan od starih softwera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
3gs baseband 06.15, ios 4.1, otkljucan i sve ok, ali GPS NE RADI!! Tako da ne racunate na gps nakon tog postupka. To trebaju raditi samo unlockeri (oni koji nisu na T-Mobileu) koji su iz ovog ili onog razloga zavrsili na basebandu 05.12.04 (kao ja naprimjer ![]() Nego imam ja i jedno pitanje. Planiram kupiti za bozic voljenoj osobi iphone 4 ali sad su svi koji se prodaju po oglasnicima vec na novom basebandu i ios-u 4.1 tako da je nemoguc unlock a posto moram imati unlock neda mi se davati novce za iPod ![]() Zna li netko gdje se moze nabavit starih iphonova 4, baseband 01.59.xx? Mozda netko ima na lageru? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Salko01. 06.12.2010. u 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam svoj 3G 16Gb apdejtal na 4.2.1 verziju i napravil jailbreak i unlock I uključil sam multitasking al je dost sporiji dok je to instalirano + wallpaper iza ikonica i postotak baterija! Koristil sam RedSn0w najnoviji
![]() |
#1108 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |