|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
E, nemoj pretjerivati, vidiš da su mi majice sada dobre i pokriju mi pupak. 125.8 jutros ![]() To je, naslon za glavu je ok no na poslu nemam vremena spavati. Meni jako odgovara što su kruta leđa i kad se naslonim na naslon ne klacka se, ne njiše se, čvrsta su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ma kakvo božje spavanje, ja "razmišljam o sljededećim koracima" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Novo u ponud u Linksa, Gaming stolice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Kratkotrajna i jeftina baza stolice, mekani gumenasto-plastični kotači, rukonasloni od mekane plastike gdje se nakon nekoliko podizanja rasklimaju. Zato je garancija 12 mjeseci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ekipa moze preporuka za stolicu za dugotrajni rad na kompu. Cifra od 3000-4000kn. Ove uredske sto dobivamo su uzasne...nakon dva tjedna pocmu skripat a ona spuzva jos krace izdrzi. Tako da zelim nesto sta ce me sluzit bar koju godinu bez da se raspadne. Imam 80 kg 190cm. Naslon za glavu mi nije skroz bitan iako je dobrodosao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ovog mog nema više u ponudi sličan je ovom napoli V, samo ima i naslon kožni a ne mrežasti. Mislim da je bio oko 1600kn vpc Odi u njihov salon pa si isprobaj koji našo buš ziher kaj ti paše Ili odi u lesninu i uzmi si dx racer njega imam doma i to je spejsšatl od stolca ![]()
![]() |
#1090 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
THX kume. A daj mi reci vidim da su ti DX raceri nekakvi gaymerski, jel je to ičemu, koliko dođu ? Nisam sad neka mrcina (91kg) al stručno uspijem razvalit svaki stolac neznam ni sam kak ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Da kao gejmerski ja uzeo svoj na nekoj rasprodaji izložbeni po preporuci kolege tu sa foruma i oduševljen sam nema one glupe šperploče, memori pjena pod guzicom, ovjes pod guzicom itd i cjevna konstrukcija je tako da nema ni škripe ni ničega
![]() |
#1092 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Gledao sam nešto do soma kuna pa naletio na ovo: http://jysk.hr/radna-soba/uredske-st...rup-mreza-crna Podešavanje sjedala po visini, položaja leđa i naslona za ruke. I nema eko kožu nego neku mrežicu, što je kontam i bolje jer bi se ionako ljuštila za par mjeseci. Jel ima šta bolje za te novce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Kad sam počeo gledati stolice u planu mi je bilo dati do 2,5k kn i više sam gledao one s mrežom te uopće nisam ni razmatrao gamerske stolice. Obišao sam valjda sve trgovine u Zagrebu i okolici, ali nisam uspio naći nijednu koja bi mi odgovarala. Došao sam u Lesninu kupiti stol i dečko koji mi je pokazivao stolove baš takvu koristi za sjedenje na poslu, pa sam ga malo usput ispitao o stolcu. Kako nisam našao stol kakav sam htio, odlučio sam malo sjesti na stolicu da odmorim. Bila je stvarno udobna, udobnija od svih koje sam dotad isprobao i svidjela mi se na prvi pogled. Pogledao sam cijenu i malo se nećkao da je kupim ili ne, pa sam odsjedio nekih 20 min na njoj i odlučio da ću je kupiti. Kvaliteta izrade je stvarno dobra. Naslon za ruke se podesiv po visini. Širina se ne može prilagoditi prema potrebi, ali meni taman odgovara, pa mi to nije problem. Naslon za leđa se također može prilagoditi, a ista je stvar i s visinom sjedenja. Sjedni dio je dosta debel, ali ujedno i čvrst, pa je stvarno udoban. Jastuk za leđa je savršen. Jastuk za glavu mi ne odgovara jer mi je predebel, pa kad ga koristim, oslanjam se isključivo na taj dio, što mi uzrokuje bol u vratu, pa ga zato i ne koristim. Vjerujem da to nikome ne utječe na kupnju stolice, ali sklapanje je vrlo jednostavno i gotovo je za par minuta ![]() Stolica je deklarirana za ljude do 100 kg, a ja sam opasno blizu toga (nekad čak idem i koji kg preko), pa me to malo brinulo, ali mi je prodavač rekao da su one ionako rađene da izdrže i 20-30% iznad toga i da me to ne mora brinuti. Sjedim u njoj svaki dan minimalno 10 h i za sada nema nikakvih naznaka da će nešto uskoro otići niti se čuje bilo kakvo cviljenje i škripanje. Je li cijena stolice realna? Iskreno, ne znam kako bih odgovorio na to pitanje. Je li mi žao što sam dao tolike pare za nju? Ni najmanje. Da u ovom trenutku kupujem stolicu u tom cjenovnom rangu, da li bih opet izabrao ovu? Svakako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ima vec skoro godina dana da sam kupio stolicu, vjerojatno najbolju ulozenih 1800kn ikada... Arredi nekakva, kupio u Tehnopaneli.hr, treba otici kod njih i pregledati sto imaju i onda uzeti onu koja vam se svidja, do kraja 2015 imaju neku veliku akciju, pa treba baciti oko ako se da iskoristiti nesto tamo... Ova koju sam uzeo nema turbo-super-ultra-hiper opcije; jednostavna stolica sa cvrstim naslonom, nema naslone, ima pneumatiku gore-dole i okretanje oko osi, ali sve sto ima je zato vrhunske kvalitete... ![]() Mislim da je ili ovaj ili neki vrlo slican - http://www.tehnopaneli.hr/proizvodi/...o-stolci/73-f/
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja gledo u lesnini,meni su uvjeti da nije kožna,mora bit mrežasta i naslon za glavu imat.tj ova http://www.xxxlesnina.hr/posao-i-ure...t-002882008401 ove 2 su ipak prskupe http://www.xxxlesnina.hr/posao-i-ure...t-002882000501 http://www.xxxlesnina.hr/posao-i-ure...t-002882009201 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Isprobao sam ih sve tri kad sam nedavno bio u Lesnini. Prva bi mogla biti dobra, ali ova potpora za leđa mi nije odgovarala na tom položaju, bilo bi dobro da je nešto niže. Druga mi je bila koma jer je potpora za leđa nikakva, a ima i tu "rupu" između naslona i sjednog dijela, taman da ti guzica tu propada. To ima i svaka stolica od 200-300 kn, pa se ne isplati za istu stvar dati 2,5k. Treća mi je bila ok na prvi pogled, ali previše se ta mreža savijala pod mojom težinom kad sam se naslonio, a ovaj dio za glavu nema veze s položajem glave kod sjedenja i to mi je glavna zamjerka. Bio bi bolji dojam da to uopće nisu ni stavili na stolicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja vec duze vrijeme gledan sta da uzmem i za oko su mi zapele ove 3: https://topchair.hr/preporuceni-proi...ergohuman.html https://topchair.hr/preporuceni-proi...ica-enjoy.html i https://topchair.hr/menadzerske-stol...ica-vega.html# Za ovu zadnju (koja mi je najzanimljivija) nema nikakvih informacija po netu...cak ni na stranici od proizvoodaca. Jel je mozda itko probao? Isto ovaj ergohuman...nije "orginalni" proizvodac pa me zanima jel je itko imao neko duze vrijeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tog ergohumana sam imao do prije par mjeseci. Prodao ga i proslijedio dalje. Odlicna stolica, jedina primjedba ide na podrsku za ledja. Prenisko je. Moze se podesiti, ali je i dalje meni osobno prenisko postavljeno (190cm imam). Iz tog razloga sam ju i prodao. Da sam par cm nizi, stolica bi bila fantasticna. No to moras sam za sebe vidjeti, isprobaj ju. Jer koliko vidim, sad je i skuplja nego kad sam ju ja kupovao. I to osjetno skuplja. Isto sam kod njih uzimao. Ovo za lumbar support uzmi samo kao subjektivan dojam, jer kolega koje je za 2cm veci od mene i dobrih 30kg tezi kupio istu od mene. I on je prezadovoljan. Dakle kao i sve ostalo, to ide od osobe do osobe. Kvaliteta je na vrhunskoj razini. Nema skripanja, lupkanja ili bilo kakvih problema sa istom. A koristio sam ju preko godinu dana, prosjek po 10+h dnevno na njoj. Skupa, ali vrhunska kvaliteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
A jesi vec odlucio na koju prelazis sada? Imam 188cm, pa pitam cist informativno.
![]() |
#1103 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Uživo sam ispipao Markus stolicu pošto sam ovih dana kupovao namještaj. Pa to je smijeh od stolice ![]() Kad sagledam cijenu kao jedan od glavnih aspekata proizvoda, mogu potvrditi da je za tu cijenu teško naći nešto bolje. Stolica je dovoljno čvrsta i... to je to ![]() Najviše me smeta onaj dio za glavu. Da njega nema, stolica bi bila još bolja. Naravno, sva prava na subjektivnost pridržana ![]()
![]() |
#1104 | |
Premium
|
Citiraj:
Stolicu ipak koristim u uredu, ali sigurno idem na nesto osjetno kvalitetnije. Aeron mi tu otpada, jer meni osobno nije toliko legao, iako je stolica naravno vrh. Vjerojatno ce ici neka custom narudzba pa cekanje od cca 2 mjeseca na tu stolicu. Po pitanju stolice nema stednje, jer vec sam ledja na starim jeftinjarama upropastio, ne zelim ih jos i dokrajciti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
|
vidis, meni je bas aeron u planu iduci mj. Sjeo, probao - ljubav na prvi pogled.
![]() |
#1106 |
Premium
|
Jbg, cudan sam po pitanju stolica, no vjerojatno mi aeron nije sjeo jer ni velicina koju sam probao nije prikladna za mene. Istrazit cu sigurno sve opcije kad se ponovno bacim u potragu.
![]() |
#1108 |
Premium
|
4500kn sa PDV-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Trebam hitno stolicu, prvo sam mislil uzeti Skodsborga iz Jyska jer sam imal sličnu takvu koja je bila od prave kože i kojom sam bil zadovoljan. Ali nakon čitanja po netu o kvaliteti Jysk stolica sam odustal od nje i mislil ići za vikend pogledati Markusa. Sad pročitam gornji komentar o Markusu i neznam kaj da radim. Znači trebal bi preporuku stolice cijene oko 1000kn (može biti par sto kn skuplja od Markusa). Imam 185 cm, arbeit macht frei kategorija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
|
Koju stolicu kupiti?
ako imaš ispruži se za poštenu ergonomsku, ako nemaš odi, isprobaj svaku i izaberi jednu. Koju god odaberes u tom cjenovnom rangu, svejedno je. Nećeš dobiti kvalitetu.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|