|
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja nemogu ni opisat koliko mi je teško bilo ![]() ![]() Svaka čast Modriću za izvlačenje lopte u 16-stercu i nabacivanje Klasniću! @SRV To je zato kaj znamo igrat (glumit) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Napetost u zraku da ju mozes nozem rezat. Dobro da sam ostao doma da me moram vidjat sve one tuzne ljude po ulicama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tragedija!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
sad ne trenignu kad bude neka samo penale pucaju po cijele treninge nema druge |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nogomet je takav da te protivnik kazni kad ne iskoristiš svoje šanse (imali smo 4 vrlo izgledne šanse u 90min, ono što je olić promašio, ajme majko). Samo što je ova kazna bila šokantna i vrlo okrutna... Šteta... Yebeni Turci se skrumpiraju treći put za redom. Gledam onaj njihov gol desetak puta i još nemrem vjerovati. Čista sreća. Samo bih volio da ih Švabe pošalju doma s 5 komada, neće se valjda opet provući...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
bio je doslovno nevidljiv.....malo ga je oprala ona asistencija za gol na kraju ali sve u svemu ukupni dojam s prevenstva los. sreca njegova da se prodao prije svega. svima je ostalima cijena narasla, njemu bi jedino pala. jos nesreca promasi onaj penal....ne kazem da se ne moze dogoditi i najboljima ali to nas je dotuklo. inace, nasi su dobili sto su zasluzili. ako ih prve dvije....ma mozemo slobodno reci i tri utakmice turaka koje su sigurno gledali nisu upozorile da na kraju gledaju u loptu a ne u suca ocekujuci zvizduk onda stvarno ne vidim razlog da ih netko zali. da ne spominjem da se igralo ocajno....jebemu sve, pa kad ce vec jednom shvatiti da se nogomet ne igra preskakanjem sredine. od 120 minuta barem 80 smo izgubili na pokusajima da pletikosa zabije gol pletikosu i njegovu nesposobnost da obrani penal (ne danas nego uopce) necu komentirati. ionako njegova izmjena ne bi nista pomogla u ovakvom razvoju dogadjaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Ne mogu virovat sta nam se dogodilo.Kad je Klasnic da gol pokusa san si izmirit puls ,ali je to bilo nemoguce srce mi je tilo da iskoci a, sada nemogu doci sebi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1064 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
...............
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
uhhhh, tuga ne bi se ništa bunio da je bilo 0:0, ali voditi pa primit gol, bez komentara u svakom slučaju svaka čast dečkima, i našima i turskima, ali jednostvano, bili smo bolji, jako nam nedostaje Eduardo, Olić se trudi, bori se, ali nije on onja koji će zabiti gol, jednostavno, smotan je... penali su dobro pucani, da su par cm bili prema golu, bio bi čisti gol, neobranjivo, tako da nekrivim dečke, pad koncentracije, umor... btw. probajte pucati penale (na travi i pravim golovima), začuditi ćete se kako to nije tako jednostavno ma nemam više riječi, tužan sam, ali ipak je to nogomet Skendera za golmana! ![]() No, ipak, ovako ćemo osvojiti SP za 2 godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Govnarcine odvratne... ovako jadno se niti Talijani ne provlace... fuj
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Obranit penal je isto kao i pogađat na koju će stranu novčić past... Stipe je odlično branija cijelo prvenstvo, vi koji ste protiv njega ste jadni... Najlakše je bit pametan poslin utakmice i to još ispred TV-a... Momci su se borili najbolje kako su znali, falilo je malo športske sreće, Olić je smotan ali svaki put ostavi dušu na terenu, pred Lukom je budućnost, Raketa je fenomenalan.... nemam rječi, kad se vrati Eduardo uz uvjet da ovako nastave igrati i napredovat ova ekipa će puno toga postić u budućnosti i trebamo bit stretni da imamo ovakvu ekipu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
dogodilo se kaj se dogodilo...al mozemo bit ponosni na biliceve decke,koji su vecinom mladi i i s vremenom ce napredovat,a samim time poboljsavat reprezentaciju,necu nikog krivit..ipak smo bili 1. u skupini i prosli dalje kaj vec godinama nismo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Svima ostaje onaj osjećaj kao '96 da smo mogli više, što smo objektivno i mogli. Sjetite se da smo to sve nadoknadili u Francuskoj. Nema plakanja nad propuštenom prilikom, to nikamo ne vodi... bit će ih još i siguran sam da ćemo jednu znat iskoristit... ovo im je velika škola, ma bit će oni još jači U JAR-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ne mogu..ne vjerujem jos uvijek. Deckima svaka cast,najvise mi je zao Ivana Klasnica . Da smo prosli ovo bi mu bio vjerovatno gol zivota,ali valjda je tako moralo biti... Pas mater Ne znam kako cu spavati nocas.... Pas mater rasplakat cu se.... Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja,zivot mi dala bas kao da je znala da nikad nece nestat sa mojih usana.. HRVATSKA
![]() |
#1074 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma ja tužan skroz. A i žao mi je, toliko muke i onda te izbaci uvjerljivo tehnički najlošija momčad koja je prošla u drugi krug. Pa ne znam, ti Turci osim tih dodavanja, oni nemaju ništa. Centaršutevi promašeni, obrana propusno šupljikava. Ali neugodni su, rushaju i zato sam htio Čehe. Ma jebga, da je rukomet sudac bi svirao i gotovo. Ili bi dopustio izmjenu da mi pokrademo još to malo vremena. A za penale, no comment. Baš sam frendu govorio da bi rađe da se bacaju novčići... Dečki su odlični bili i više prilika i bolja statistika, al šta ti vrijedi. I prođeš i Njemce, hrvaš se s Austrijancima + Vinkom, kroz kvalifikacije dobiješ 2x Engleze. Baš sam tužan. A splet okolnosti. Ništa sad za Nizozemce navijat, klasu bolji nogomet od svih igraju. Ako oni ispadnu sutra onda prestajem gledat Euro jer više nema veze s mozgom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
drito...bas mi je bedara sad, al opet se sjetim kako smo opasno ljevo krilo(a i desno) imali...Rakitic i Pranjic su tako fino radili, a imaju siću godina...za 3-4 godine, mi cemo biti jedna od ako ne i najjaca Repka u Europi, a onda cemo sjebat najjace, a kamoli Turčine...neka ima Euro, na Svjetskom su gotovi... Turčini se mogu ![]() ![]()
![]() |
#1079 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
nemože ovako nemože..nije fer....i nesjećam se gola jebenih turčina od skakanja i pjevanja.... nemogu... sutra ću valjda bit konstruktivniji u pisanju
![]() |
#1080 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
mozda nebi trebao sada ovako pricati posto sam u plinovitom stanju, ali nemre se ovo preazalit, zasluzili smo revans sa njemcima i gotovo, sada ce to bit revijalna utakmica ![]() al svejedno najjaca smo repka za narednih 10 godina....i sada spektakl...hebote kolko nas ima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|