|
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Od danas počinje štednja... treba doći iz rakija stejta do u Zagreb ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
"Need More and more Tainted misery Bleed Battle scars Chemical affinity Reign Legacy Innocence corrode Stain Rot away Catatonic overload Choke Asphyxia Snuff reality Scorch Kill the light Incinerate celebrity Reaper Butchery Karma amputee Bloodline Breeding fine Death contagious deity Hooked into this deceiver Need more and more Into the endless fever Need more and more New consequence machine Burn through all your gasoline Asylum overtime Never mind You reach the end of the line Time Choke the clock Steal another day Die Faithfully Narcissistic fade away Twisted Jump the rail Shout at the crowd below Breaker Chase the ghost The latest high to all time low Hooked into this deceiver Need more and more Into the endless fever Need more and more New consequence machine Burn through all your gasoline Asylum overtime Never mind You reach the end of the line Drop the hourglass of time Spinning sand we will not find As we gather here today We bid farewell The slave becomes the master The slave becomes the master The slave becomes the master The slave becomes the master Need more and more Right now and ever after Need more and more New consequence machine Burn through all your gasoline Asylum overtime Never mind Dead hourglass of time Sand we will not ever find We gather here today Say goodbye 'Cause you've reached the end of the line The end of the line The end of the line The end of the line You've reached the end of the line "
![]() |
![]() |
#1054 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Koda je uzeo riječnik i nasumce otvarao stranice pa ubacivao riječi na koje prst padne ![]() Joj ![]() "Metallicini" lyricsi su nestali sa Justiceom! Black je vrlo dobar album, al nema te tekstove. Mada vjerovatno si i sam Hetfield misli "pa pobogu, nisam ja Chuck Schuldiner ili Paul Masvidal, niti progresiva da moram pisati duboke tekstove" ![]() Da... i da to ne misli, na kraju krajeva, njemu je droga pojela mozak da bi mogao napisati nešto duboko, i kad bi htio ![]()
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Šta znači ovaj copy/paste? Misliš da neznam tekst i da sam bezveze ono napisao? Moje misljenje je da album ima super tekstove i bas gustam u njemu. Uostalom, imas kriv/nepotpun tekst ![]() ![]() tocan tekst : Need More and more Tainted misery Bleed Battle scars Chemical affinity Reign Legacy Innocence corrode Stain Rot away Catatonic overload Choke Asphyxia Snuff reality Scorch Kill the light Incinerate celebrity Pray for butchery Coma amputee Bloodline Breathing fire Death contagious deity Hooked into this deceiver Need more and more Into the endless fever Need more and more New consequence machine Burn through all your gasoline Asylum over time Never mind You reach the end of the line Time Choke the clock Steal another day Die Faithfully Narcissistic fade away Twisted Jump the rail Shatter the crowd below Breakout Chase the ghost The latest high to all time low Hooked into this deceiver Need more and more Into the endless fever Need more and more New consequence machine Burn through all your gasoline Asylum over time Never mind You reach the end of the line Drop the hourglass of time Spinning sand we will not find As we gather here today We bid farewell The slave becomes the master The slave becomes the master The slave becomes the master yeah! The slave becomes the master Need more and more Right now and ever after Need more and more New consequence machine Burn through all your gasoline Asylum over time Never mind Dead hourglass of time Sand we will not ever find We gather here today Say goodbye 'Cos you've reached the end of the line The end of the line The end of the line The end of the line You've reached the end of the line ** Uostalom, sta niko ne vidi da James prica o ovisnosti, covjeku koji se bori iznutra (struggle within) i na kraju "slave" (rob, alat = droga) postaje Master (onaj koji drzi kontrolu). Vam to zvuci poznato od nekud? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidim još uvijek se vodi ista SniperWolf vs ostali... Ako se njemu sviđa zadnji album Metallice, neka ga sluša, kome se ne sviđa neka ga ne sluša, obriše ili koristi kao podmetač. Niti će on priznati da je album loš niti će ostatak društva priznati da je dobar. Ima još toliko dobrih metal bendova o kojima možemo raspravljati i preporučiti. Recimo već sam napisao da su mi u zadnje vrijeme dobri Green Carnation pa ako netko zna nešto slično njima neka slobodno preporuči. Ako ih želite poslušati preskočite demo album "Hallucinations of Despair" zbog loše snimke, produkcije, ipak je demo. Ostatak ima vrlo zanimljive tekstove, glazbu koja varira od metala do psihodeličnog rocka. Skrenu bih pažnju na album "Light of Day, Day of Darkness" koji se sastoji od jedne pjesme trajanja 1:00:06.
![]() |
#1058 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nije metal ali nema veze...ipak je dobra vijest ![]() Plant popustio, Zeppelini idu dalje http://www.net.hr/film-glazba/page/2...6/0074006.html ![]()
![]() |
#1060 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nadam se da bude nekaj i blizu nas, zadnje Floyde sam propustio...ne bi i ovo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1062 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad već spominješ Floyde da podijelimo sa ostalima koji ih slušaju (a isto su tako metalci) vijest o David Gilmour - Live In Gdansk (2008). Svako ne propustiti dupli CD i dupli DVD odsviran live sa Baltic Philharmonic Symphony orkestrom! Na DVD-u možete vidjeti i na žalost nedavno preminuloga Richard Wright-a. ![]()
![]() |
#1064 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
btw je tko ovdje slusa ensiferum,inace to su neki ludi melodic death finci recimo ovo mi je genijalna stvar http://www.youtube.com/watch?v=EY8iIBs5axs |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ensiferum je ok, s/t je odlican za taj zanr... ali mi je Moonsorrow ipak jaci ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Od Moonsorrow-a toplo preporucam "Voimasta Ja Kunniasta"... nema boljeg za slusati po zimi kad zapada snijeg ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
|
Ufff... Ensiferum, stari moj, to sam zadnji put još u vojsci slušo, ima bar 2 godine Isto ko Wintersun, možda malo kvalitetnije, folk/death, vrlo dobar bend, catchy melodije Onaj prvi istoimeni album im je najjači, 2. i 3. stvar, Hero in a Dream i Token of Time su premočne Al bome Moonsorrow nije za svakoga, strašno kvalitetan bend, samo ih prvo treba probaviti U početku su mi bili ono... žali bože, kasnije predobri
![]() |
#1069 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
samo da mi je vremena da malo pocnem cavaleru svirati, ali neda mi se nekako
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovo je iz više pjesama sve s Indestructiblea. Što mislite o čemu govori u ovim tekstovima, ja imam jednu ideju al neću je još iznosit? ![]() Baš lijepo da ste se uhvatili tekstova jer imam jedno pitanje. U zadnje vrime slušam Disturbed nonstop. Indestructible mi je super album. A lyricsi su me dosta zaintrigirali.npr:
Ovo je iz više pjesama sve s Indestructiblea. Što mislite o čemu govori u ovim tekstovima, ja imam jednu ideju al neću je još iznosit? ![]()
![]() |
#1073 |
Type R
|
![]() |
#1074 |
|
Dvoličnosti, prevare, laž, osveta. Vidi se da je donekle čitao lektiru - Chucka Schuldinera ![]() U biti jedan veliki: "Human at sight - monster at heart" meets "Twist your knife a little deeper, words to sharp, actions dark, hide the blade of the deceiver." Mada čitajući ovo nisam znao da je Disturbed sposoban za ovako dublju glazbu Moram taj album ASAP nabaviti, lyricsi su predobri ![]()
![]() |
#1075 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1077 |
Type R
|
Lyricsi od Disturbeda su jebeno dobri, mada još nitko nije spomenuo ono na što sam ja mislio. BTW, Indestructible je prejeben album. Remekdjelo moderno hard rocka/metala.
![]() |
#1079 |
|
Zasad na brzinu poslušao Indestructible prve 4 pjesme, i upravo ta četvrta The Night mi se zasad najviše svidjela. Premočna pjesma Budemo vidjeli sutra kad dođem sa posla dalje Zapravo mogo bi stavit na mp3 player pa povremeno poslušati na poslu ![]()
![]() |
#1080 |
Type R
|
Naj su mi Indestructible, Enough, The Night i Inside The Fire, al ebat ga, sve na albumu su odlične ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|