|
![]() |
#1051 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Na drugom forumu sam naletio na ovaj problem i rješenje istog pa citiram: "U android box upravljanje daljinskim jačina zvuka sam je box odredio lg tv to sam isključio i uključio Gogle TV.Sad je sve u redu." Probaj kod sebe isto pa javi povratno... Zadnje izmijenjeno od: frend. 31.01.2025. u 00:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod mene je sada kako treba, a da nisam ništa taknuo. Samo od sebe se popravilo. Ono što sam primjetio je da se bootanje promijenilo tj. više nema uvodnog screena. S druge strane, treba mu neko vrijeme da uspostavi spajanje na mrežu čega prije nije bilo. Napiše da se ne može spojiti jer nema mreže i nkon par minuta veza se uspostavi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Tako i moj sad radi probleme sa mrežom. Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Za korisnike Stremio app -> titlovi.com
Konacno su dostupni podnaslovi sa najvece baze titlova u okruzenju: https://titlovi.com/clanci/9457/stre...okon-dostupan/ Nije potrebna registracija niti placanje... Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 02.02.2025. u 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2020
|
A šta fali RD-u ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2018
|
Bok svima ima neka dobra preporuka za media player za stremio, da može pokretat i 4k? Znam da se prije preporučivao firestick 4k max al mi treba i za maxtv, kako šljaka s tim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Nokia kao robna marka za streaming uređaje više ne postoji, ime je izbačeno i tako nema više novih Nokia uredjaja, a 8010 je rasprodan. To je ionako bio samo brand za Streamview uredjaje koji je sad zamjenjen sa Thomson. Zamjena za Nokiu 8010 je losiji "Thompson Streaming Box 270" Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 10.03.2025. u 01:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima li netko iskustva sa više uređaja na stremio? Ja ga koristim na chromebooku x360x i5 8xxx, 16gb ram i ventilator stalno radi, kao da je jako zahtjevan. Slucajno mi je klinac razbio ekran sa touchom i sada trebam nabaviti nesto. Hoce li neki 12” android tablet odraditi posao, ili da nabavim neki win laptop 14” sa nekom i5 i 16 gb ram, jer ovakav chromebook ne mogu vise jeftino nabaviti pa pitam da ne nabavim nesto preslabo. Koristim i rd+ i titlove |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve sa intel gen 6 ce ti raditi ok zbog quicksynca. Intel gen 7 je donio hevc 10-bit podrsku tako da bi ovo bio neki minimum koji bi gledao. I osobno sam koristio stremio na tim generacijama i nikakvih problema nije bilo. Tableti (prastari fire hd) i mobiteli su mi isto ok radili.
![]() |
![]() |
#1067 |
49%winner
|
Ovaj predpotopni tablet imam, spor je ko grob, al h264 uredno radi, hevc ga doduse zeza pa ako mozes povuci neke paralele sa snapdragonom... Ja nisam bas u tim vodama. https://m.gsmarena.com/amazon_fire_h...020)-10245.php Mob Pixel 7 mi uredno zvace i 4k hevc sadrzaj (samo za potrebe testa, jel).
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
|
Koji Media Player kupiti - 2.dio
Ako taj s 2gb rama i onim mediatekom radi, hevc bi trebao raditi na duplo jacem tabletu. Pokusavam izbjeci laptop jer se vent pali svako malo i smeta navečer ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 12.05.2025. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
49%winner
|
Mislim da je kod laptopa sve to oko ventilatora hit or miss. Neki imaju dobro slozenu fan krivulju, neki ne. Moj x280 lap je isto stalno nesto puhao bezveze (dosta gledam na njemu plex i stremio). Na kraju mu ogranicio cpu boost kad je na bateriji i vent se vise ne pali, a nema osjetnog gubitka performansi. Cpu je i5 8350U, hardver dekodira sve sam, ne treba mi nista jace od toga za on-the-go.
![]() |
![]() |
#1070 |
Premium
|
Imam isti cpu u tom hp chromebooku i nije bas hladan. Napravljen servis i vent manje radi ali i dalje se pali. Anyways, kako kaže homie Tony, hvala za info, probat ću s tabletom pa bumo vid’li. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|