|
![]() |
#1051 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma dobar je SP za ubit kišno poslijepodne ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
BFV prodan preko 7 milijuna primjeraka. https://s22.q4cdn.com/894350492/file...arks-FINAL.pdf Jedan milijun ispod njihovih očekivanja. A pet milijuna iznad mojih očekivanja poslije svih videa i natpisa na internetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
nez o cemu pricate ali igram saki dan skoro uru dvi i serveri su puni ...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Upravo tako. Ovo je usudio bih se reći najbolji BF što se gunplaya tiče. Nedostaje mapa, vozila i pušaka, (koji će doći), ali i u ovom stanju je jako zabavan. Igram kao crnkinja s plavim bojama na licu (namjerno) i boli me k...
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa meni je bV single player čist ok. Multi me ne zanima, a ionako već godinama ne očekujem previše od sp u igrama te vrste. Tako da je ovaj ok. Na najvećoj težini treba ti i neko vrijeme da ga odigraš jer nema srljanj grlom u jagode. Baš lijepo vrijeme, pomalo riješavam batmana ak, re2 i battlefield. Još da imam malo više vremena od par sati tjedno, bilo bi super.
![]() |
#1064 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
gunplay je dobar i to je jedino dobro. sve ostalo je loše, manjkavo ili malo sadžraja. Igra nakon 100+ sati dosadi jedno te isto. za dve god kad je nakrcaju sadržajem bit će isplativa kupnja.
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Prestao igrat, nisam je upalio 2 tjedna, ovaj mjesec necu produzit origin access, taman mi ostalo jos malo da probam Titanfall i dosta BF5 dok ne dodaju jos mapa, ove su mi dosadile, iako je gunplay vrlo dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
|
Isprobao taj famozni ray tracing u BFV, i ono, lijepo izgleda, refleksije su stvarno lijepe, osvjetljenje, vatra se vidi na drugim povrsinama, ali da bi to koristio/uopce primjetio u MP nema sanse. A performanse, 1440p reza, sve ultra, bez Ray 110 fps, ultra 40, high 50, medium 60, low 70, tako otprilike nekako ide. Uglavnom nista posebno a previse spusta fpse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
madman, danas su izašli drajveri za DLSS support, kažu 40% bolje performanse daj probaj pa javi stanje https://www.techpowerup.com/252525/n...xodus-for-dlss
![]() |
#1070 | |
Premium
|
Citiraj:
Stavio nove drajvere, ali u igri ne mogu upaliti DLSS, probao mjenjat rezu ostaje zatamnjena opcija... hmm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1074 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Moram pohvalit single player...jest da je kratko,ali odlično! Ova druga misija u Finskoj vrhunska! Nisam dalje igrao...sprema se večeras nastavak...jedva čekam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne smrdi na smeće po ičemu, ali ajde ![]() Frostbite engine koji je godinama ispred konkurencije, netcode ispeglan do kraja (cca 20ms kod BF1/BF5 u odnosu na Apexovih 250ms) i kvalitetan gunplay mogu rezultirati izvrsnim iskustvom. Problem je je tržište BR-a zasićeno do maksimuma i teško da će igra od 60€ i "ozbiljnim" settingom privući horde novih igrača, kao što je to Apex napravio. Čekamo gameplay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Cekaj imas 200 sati odigrano a smece ti je nekuzin? Br ce i oduzet ono malo ljudi sta je igra sad nakon jednog gejma svi kvitaju pa moram trazit novi server saki put . Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|