|
![]() |
#1051 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Pa kaj nema niko blizu tebe na trešnjavki da probaš ramove? : hitthewa Iako i ja mislim da ti je ploča prdnula... : baad : Ali ja bi se prije kladio na neku fizičku štetu nego na bios... ![]()
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vucko prekontroliraj jos jedamput jesi sve dobro spoija i jel dobro sjeda sve na svoje misto pevenstveno mislim na IDE kabele. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1054 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma ima nekih na Trešnjevci, ali ne poznam ih tolko dobro da ih baš mogu žicat i dolazit im doma da probam (barem oni koji su spremni malo razrovat kučište). Kablove sam 2 puta prekontrolirao, sve sam spojio kako treba. Probao sam spojim minimalno (kako je AMD rekao), posebno sa SATA HDD-om i posebno sa PATA. Vadio van ploču, sve po knjizi, ali neće dalje od POST screena na kojem piše ono kaj piše. U BIOS nemrem nikako. Vjerojatno je došlo do kratkog spoja sa ventovima, jer mi se napajanje zgasilo odmah nakon pokretanja. Čudno, jer ventovi rade normalno, nit sam prčkao po žicama i igrao se naponima raznim. A peder masni ošo na godišnji, inače bi ga žico da se to malo požuri ![]() ![]()
![]() |
#1055 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
vec lagano popizdio ne znam šta bi nakon jedno 20 clear cmos je proradila normalno ušao u bios poštelao i izašao i sve radi ok, probaj još malo čačkat, možda proradi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Makar ne vjerujem da je problem u njoj al vragzna. Javi mi se na 098 9597 026 ili na fiksni. Imaš broj fixa na pm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Šalim se, stvarno hvala na ponudi, ako će trebat, zvat ću te da se dogovorimo. Ovakve ljude cijenim ![]() A ne GORKI-ja, koji se nije ni ponudil da iztestira ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1058 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Jao Vucko zgorila ti je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Moderator
|
Da, vidim ja. Šprdate se vi sa mnom ![]() ![]() A da tek znate kak sam ju ubil, tj. kaj ju je ubilo...Najobičniji 80mm vent ![]() Kada i ako dođe nova, svejedno će proc i dalje biti undervoltan ![]() Dosta OT-a, inače će ljudi počet izbjegavat ovaj thread...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gle evo sad san dosa sa otoka pozdravija se sa zagrebackim curicama i ekipom nazad u Split... Nisam zna da je situacija tako ozbljna...Poslat cu ti ja adresu pa posalji rame meni na testing ![]() Ja bi drage volje povadija mast tvome PQIću... : suicide Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Moderator
|
Isprika prihvaćena GORKI. No koliko puta ću ja morat napomenut, proc je bio undervoltan, a ne matična. Mah to ste svi vi ljubomorni ![]()
![]() |
#1063 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni ploča zna zaštekat kod POST-a ako se igram previše RAID-om i diskovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Moderator
|
Isto ti napiše kao i ovo meni ili? Riješenje? Vjerojatno silovati Clear CMOS... Sutra ću valjda dobit natrag matičnu, ko zna...
![]() |
#1065 |
EMP moderator
|
Pa stane kad treba detektirat diskove. Napravim clear CMOS, ponovo naštimam i radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Moderator
|
Kod mene to nije palilo. Kao što sam rekel, resetiro sam cmos više puta, ostavio bateriju vani preko par sati i niente.
![]() |
#1067 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo, zahvaljujući susretljivosti sky-a sam došao do zanimljivih rezultata. Stavio sam njegov opty na assrokicu, i ruši se pri HTT-u od 265-270 mhz. Sve mi je bilo jasno. No prava zabava je počela kad sam svog vennija stavio na njegovu DFI Ultra D. HTT je potegao do 360-370 mhz više se ni ne sijećam, moram screenshot pogledat, a bootao je čak na 425 mhz. Max frekva je oko 2750 mhz, a bootao je na 2970 mhz. Screen shotovi slijede poslije jerbo moram prebacit slike sa stickom a to mi se sad ne da. Fish i fleks su bili tu pa mogu potvrdit ![]() Zanimljivi rezultati nadasve ![]() Stabilnost i ostale điđe miđe nisam stigao testirati, to drugom prilikom, sutra-prekosutra kad malo uhvatim vremena i sna od ovog usranog posla koji radim. Pozdrav, regards to sky. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Moderator
|
I dalje nemrem vjerovat da tebe ploča koči. Si ti siguran da ne delaš neš krivo? ![]() Inače, dobar proc... Moja ploča je nepopravljivo oštečena ![]() ![]()
![]() |
#1069 |
Džabe si krečio!
|
Ne znam, mozda...Ma cujemo se pa ako imas vremena zaletis se jedan dan pa do mene pa smo ziher da nes krivo ne radim...Iako sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Moderator
|
Samo se treba paziti na memoriju (postaviti divajder), spustiti CPU-NB na 600 (probaj na 400, ko zna), Vcore na 1.45V, množitelj na max. i to je to. I dizati HTT... BIOS službeni 2.20 ili beta7 (tako da nema HTT locka na 274Mhz). EDIT: Istina Bog, ja kad sam išao tražiti max. HTT, onda sam i spuštao NB-SB proporcionalno sa CPU-NB. Makar GORKI veli da se to ne smije inaće će biti problema sa hardovima, USB i ostalima čime upravlja SB. Domy, kak si ti imao (ili još imaš) narihtan NB-SB kad ti je HTT bio na 313Mhz?
![]() |
#1071 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Jednostavno ne ide preko 265-270.. ![]() Edit, bios je beta 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
zaboravio si rec bananu s ramom...nedostatkom mem djelitelja,htt djelitelja...i medu ostalom kocnicom za proc...maticnom ![]() daklem ovim povodom trazim plocu BILOKOJU s939 koja ide preko 450.../da znam da trazim puno...al recimo to ovak...taj proc bez beda potegne i visi fsb...jednostavno preko 430 nismo probavali(da butalo je ![]() e da sky btw uspijeli smo ldt natjerat na 370x5 ![]() ![]() isto tako ce najvjerojatnije sutra moj UTT (da tocno taj) ic gore na 3.5> V ![]() btw super pi na 2.6/2.7(nisam siher) sa nekih 350*8(bubam fakat neznam...al imamo ss) je bio 32.8 ![]() ![]() ak sam nes propustio...nadopunite me...napon je bio 1.6...extremi su buili na 1.72(425 i 430) ...jednostavno me bilo trta dalje klokat...nije moj pa...)al je zanimljivo da je temp u idleu bil 38-42....bolest od proca ![]() slinim lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Džabe si krečio!
|
http://www.imagesforme.com/images/821290-2755.JPG http://www.imagesforme.com/images/4913350-2800.JPG http://www.imagesforme.com/images/5023365-2373.JPG Evo sto smo par screenova pohvatali na brzinu. Detaljnije u dogledno vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
the luda ribetna
|
detaljnije kad sredimo onaj ram i ldt pa da udemo prek 400 u win ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Moderator
|
I nisi imao nikakvih problema? Tipa sa HDD-om (ne dizanje windowsa) il USB-om? Fischer, ajd probaj i NB-SB snižavat isto kako i CPU-NB...možda pomogne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|