|
![]() |
#1051 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Oni koji su ostali na starijim verzijama iPhonea i nisu baš sretnici s novijim os verzijama. Osim ako nisu speed chalenged pa im paše degradacija. Već sam to negdje mislim i rekao,osobno me ip4s na zadnjoj iOS verziji lagano podsjeća na HTC Hero kad sam na isti flešao Gingerbread ![]() Što se s5 tiče,taj će,zahvaljujući supportu raditi i bolje nakon isteka garancije kad ljude konačno zabole za Knox. To naravno nikako ne znači da je isti bolji od s7 ili da je upgrade bezvezan,ko može i hoće,ne vidim razlog da ga ne kupi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prijatelj je produljio pretplatu i uzeo S7 Edge, prije je imao Note 3... Zadovoljan je sa svime, pogotovo s baterijom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Naravno, ovo nisu podaci vezani za udio mobilnih operativnih sustava u poslovnom okruženju, ali ne mogu pronaći ništa vezano za to, a da je up-to-date ![]() Brko nam neće zamjeriti jer se ovo direktno tiče i Samsunga, kao broj 1 u svijetu Androida ![]()
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sve 5, samo enterprise ≠ consumer segment. Jer cak i u tom prastarom kvartalu sa linka android je imao cca 80% consumer trzista ![]() P.S. Sve gore navedeno za updejtove se direktno odnosi na enterprise trziste. Poprilicno. A ulogu ogromnu igraju i operateri, jer sve velike firme htjele ili ne posluju sa operaterima. A kad ti jos operater blokira update... Ukratko, mislim da lako skuzis kojom logikom se vodim. Pokusam jos izvuci link na nedavno istrazivanje, pa ako ga ubodem postam ga ovdje.
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima li tko da koristi s5 mini, zanima me kakva je baterija na tom mobu ? ovako za neko normalno korištenje sa pomalo surfanja, FB-a i poneku igru, hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Koristi li tko Good lock na S5 sa MM? Zgodna stvarčica što se tiče samog lock screena ali mi fale togglesi sa original Samsun UI. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
💻 🎞♫ Zadnje izmijenjeno od: Chome. 18.05.2016. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
![]() Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1063 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Jeli ko probao viper4Android na S5 sa Marshmallow? Meni ne radi. Pa reko možda neko ima riješenje ili drugi prijedlog? Jeli ima negdje već za download ovog BTU roma da je deodexed?
💻 🎞♫ Zadnje izmijenjeno od: Chome. 18.05.2016. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Tražim neki uređaj za ženu, i sad imam priliku nabaviti ovaj galaxy J3 2016. Da li je to solidan uređaj ? Vidim da je slabija rezolucija što ne igra ulogu, ima 1,5GB RAM-a i četverojezgreni 1,2 GHZ proc. Kamere su mi ok ovako po MP, ali kakva je kvaliteta tih kamera da li su one lošije od recimo kamera iste rezolucije na nekim skupljim galaxy modelima ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Krenuo MM i za s5 neo http://live.samsung-updates.com/inde...evice=SM-G903F |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Bazinga
|
Taman vidio ![]() Sad ćemo vidjeti što su potrgali. ![]() EDIT: Stigao i OTA EDIT #2 Note 4 je updatean na 6.0.1 i zasad sam ugodno iznenađen. Znam da će uskoro opet sve otići k vragu po pitanju baterije, ali veselit ću se još dok traje. ![]() Ovaj TW napokon izgleda prihvatljivo. S Pen pop-up mi puno bolje izgleda nego na L-u. Dodali su još neke sitnice koje mi se sviđaju (npr. custom shortcuti kad je S Pen pop-up aktivan). Nisam baš previše prčkao, ali u ovih par sata (začudo) ekran je najveći potrošač bateriji. P.S. Nisam napravio factory reset, samo sam počitio cache.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 19.05.2016. u 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
I ja sam sinoć stavio 6.0.1 BTU, ispočetka sam imao problema jer sam skinuo firmware od 4 filea pa sam u brzini krivo u Odinu postavio fileove na svoja mjesta i mobitel otišao u loop sa paljenjem Samsung loga i resetom. Nakon ispravke problema i ponovnog flashanja sve je bilo ok. Napravio Factory reset nakon toga čisto da budem miran. ![]() Dojmovi nakon prvih sat,dva vremena korištenja - Dakle, ..sve u svemu sinisa1989 slažem se s tobom, izvrsno izgleda, ..bolje nego Lollipop. Uočio sam promjene generalno po settingsima - neke stvari nisu gdje su bile(fast charge pomaknut iz battery usagea u izbornik prije na dno, "about device" posložen malo drukčije i slično...), stvari oko S Pena si već ti spomenuo, posebno su dobri ti shortcuti i settingsi kad izvuces olovku pa možeš prilagodit sebi stvari.Kod pritiska power tipke za gašenje ekrana "zacrni" se ekran za bočnih strana prema sredini što mi se sviđa.. "Dizajn" ikonica je u novom Samsungovom stilu koji je donio male preinake.. ali sve pozitivno. Vidjet ćemo još kako će se baterija pokazati u odnosu na L. ![]() EDIT:Nakon cijelog dana izgleda da je baterija bolja nego na 5.1.1 (10-12% gruba procjena) Zadnje izmijenjeno od: Delpiero. 21.05.2016. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo izbaci mi neki novi update na S6... Sad kako sam najvjerojatnije sjebo prvi put kad sam išao na 6.0.1, bilo bi mi nekako pametnije da idem na clean update, da lipo bacim sve na faktory reset i napravim ovaj novi update? Jel mogu tako.. ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: MeanBoss. 20.05.2016. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Prvo update onda reset |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Dakle, moja sreća je kratko trajala. Danas se rebootao u radu i odlučio resetirati postavke. Ono što je najzanimljivije "preview" postavke su ostale (valjda) cacheirane i prikazivale su stare vrijednosti, a kad sam otvorio detalje, vrijednosti su bile druge, odnosno defaultne.
![]() |
![]() |
#1075 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima 10ak dana da mi se baterija na S6 počela brže trošiti. Hard reset nije pomogao pa sam stavija i drugi ROM - O2 Germany ali niti to nije pomoglo. Glavni potrošač je Android System stay awake jer mu nešto ne dopušta sleep. Nemam gotovo ništa od aplikacija niti sam u tom periodu kad su problemi počeli instalirao ništa novo tako da stvarno nemam ideju što bi moglo biti. Na lollipopu je bio onaj bug sa marketom ali to mi je bilo riješeno na 6.0.1.
![]() |
#1076 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo od neki dan, uzeo sam SS-ove sa svog S5. Na njemu je official 6.0.1 BTU CPE1 verzija. U svakom slučaju je bolje od svih 5.0 u zadnje vrijeme (cca 5-6 mjeseci) koji su izlazili. Uzeti u obzir da je u njemu orginal baterija za koju je isto pitanje koliko je istrošena budući je sata 19 i pol mjeseci... Svjetlina ekrana - 60% fixno. Većina vremena surfanja je bila 3G, ali na području sa odličnim signalnom. Uglavnom, tapatalk, viber i firefox. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U svakom slučaju poboljšanje što se 6.0.1 tiče. Šteta što će na njemu i ostati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@Brko Jako dobar battery life moram priznati unatoc starijoj bateriji... Ja se nebi previse brinija zbog buducih updatea, ako mob dobro radi na sadasnjem 6.0. Uostalom, valjda ce biti dobrih custom romova.. Kod mene isto dobra situacija sto se tice baterije, brigthness na auto stalno (sto znaci na max kad izadjem vani), vecinom wifi upaljen, nesto manje na 3g. Dosta browsanja u Operi i fejsa, nesto whatsappa, youtubea i instagrama... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Bazinga
|
![]() |
#1080 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni nešto cuca bateriju drastično, znači danas na punjacu do 5 ujutro napunjen na 100%...iskopcam ga i ostavim alarm za u 7 i 15,palim mob baterija na 75%... Android system na vrhu potrošnje, Stay awake 2 sata i 15 min! Ne kužim stvarno u cemu je problem, napravljen novi update po ps-u, disejblano pola ludosti od googla.. Baš mi ono čupa živce! ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|