|
![]() |
#1051 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jučer ujutro napravljen upgrade i napunjena baterija. Znači cijeli dan heavy use-a i još imam 50% baterije. Osjetno bolje radi telefon tj manje troši bateriju. Dok ga iscjedim do kraja (ovo malo perverzno zvuči ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1052 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Dakle, LG je postao masinerija. Dok sam ja imao Optimus G, na nadogradnje se cekalo citavu vjecnost. Prije par mjeseci su izbacili KK. Nebi me cudilo da na kraju jos izbace lizalicu za taj, sad vec stari mobitel...
#1056 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
LG Mobile support tool isto ne prolazi? Moj je tele2 al ima tcom karticu, ne znam kak to ide. Nasao je update na oba programa. Fora su nove animacije i novi recent apps. Bolje su od starih koje nisu bila bas nes i zbog toga sad g3 djeluje fluidnije i bolje, medu ostalim. Ne znam jos za bateriju al nije losija od prije po onome kaj vidim za sad. Jos uvijek koristim Novu sa Lolipop temom. Stavio sam samo Soft Lock gumb jer ne radi tap za gasenje.. Sad sa ovim updateom, izgleda jos bolje sa tim novostima. ![]() Ima u opcijama programra "simuliranje prostora boja" i novo je podesavanje boja (nova slika). Ima jos par novih Lolipop sitnica. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.12.2014. u 21:05. |
![]() |
![]() |
#1059 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1064 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ako ima netko da treba prozirnu maskicu za G3 mini nek se javi. Poslali mi krivo sa ebaya... |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Upravo flashao v20h na G2 OVOM metodom. Čisto informativno, ako nekoga zanima, svi podaci ostaju spremljeni nakon flashanja gore linkanom metodom u slučaju da se odabere pre-rooted opcija. Za prvu opciju neznam jer sam koristio samo drugu zbog očuvanja custom recovery-a i roota. |
![]() |
![]() |
#1073 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim jasno mi je sto je sto, ali posto vidim da ta druga opcija zadrzava custom recovery i root, mora da ima Cloudyfa kernel sa dodanim KC? Jer ne vidim kako moze biti stock v20H kernel ako custom recovery ostaje? Mozda se varam... Nekako mi je slabo objasnjeno sve to. Provjeri detalje o kernelu pa javi, jer ako nemas stock kernel mislim da ti trajanje baterije nece biti previse poboljsano u odnosu na neki custom rom.. |
|
![]() |
![]() |
#1075 |
Premium
|
Da, znam sto pise pod Software inf, meni ista stvar pise i kad imam neki custom kernel poput Dorimanxa ili Furnace kernela... Mozda bi trebalo pokrenuti neki app koji u detalje ispise koji kernel imas, jer mene i dalje zanima jel u pitanju Stock kernel ili patchani Cloudyfa kernel ![]() Anyway, jel primjecujes kakvu razliku u radu, brzina, trajanje baterije? |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1078 |
Premium
|
Meni se sad upalila usteda na 15%, nakon 16 i pol sati preko 4 sata SoT. Zesce prckanje po telefonu, kamera, 4g i sve. To je tu negdje ko i prije, mozda malo vise SoT al ne znam jos nis. Nije lose s obzirom da je to gore frisko i da ce se vjerojatno jos malo popravit kad se uhoda.. ![]() Notifikacije na lock screenu mi rade poteskoce pri otkljucavanju.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.12.2014. u 20:13. |
![]() |
![]() |
#1080 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Baterija na Lollipopu traje duze, osjetno. Trenutno sam 18h na bateriji, 2h20 min Sot i 1h35 min poziva te imam jos 57% Mobitel super radi.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|