|
![]() |
#1051 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() A skinuo sam beta drivere najnovije i zasad mi sve ponovno radi bez usporavanja. Doduše odigrao sam samo nekoliko partija jučer ali radi, to je bitno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1055 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1065 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Hmm... idem ja navecer malo upalit bf4 da se malo nazivciram ali nisam ni slutio koliko... ![]() Otvori mi se Battlelog prozor ali nisam logiran... ja sta je sad ovo opet neka sranja... kad procitam 'You have been banned from Battlelog' ![]() ![]() Jel bio/je netko u ovoj situaciji i sta napravit? Kontaktirat customer service? Jel to stalni ban ili sta? Pa nista ne pise, ni razlog ni trajanje? Ak je ovo stalni bome cu im opalit sve po spisku... za te novce i onda da slucajno ocekuju da kupim ponovno. ![]() Please advise. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ista stvar je bila redovno i u bf3 ![]()
![]() |
![]() |
#1074 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
To je ništa, neki lik i ja sinoć u chopperu na Rogue Transmission (ja pilotiram) i popnemo se poviše one velike centralne antene, počmem se okretat prema njihovoj bazi jer od tamo dolazi njihov chopper, taman se okrenemo i spontano eksplodiramo. U chatu su bili samo upitnici i "wtf-i". Battlefield moments...šta ne naprave takvu kompilaciju nego ono prenapuhivanje kako je BF awesome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A da odgovorim na ovo nekoliko postova iznad, nije mi jasno kako mogu ljude bannati zbog komentara? Ajde da mu onemoguće postove ili nešto ali bannati igru??? (mislim ako je zbog komentara). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
p.s. od tih 20ak suseva u helic mozda su 3-4 direct hits.. ostalo je sve u nekom povecanom hitboxu ili cemu god.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
noob?
Datum registracije: Jan 2011
|
a jbg mi se isto sada žalimo kako igra nevalja,a debili smo kaj smo opet nasjeli i kupili igru,ak nismo naučili iz bf3 ništa onda nikada i nečemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Da poslali su mi mail al je bio zapao u tam neke neposjecene prostore ![]() Uglavnom dobio sam 72 sata ban radi trollanja po forumu....a ono jel ko vidio te njihove forume pa tam se samo i trolla ![]() Bas su mene nasli đubrad. Nego apsurdno je to sto uopce nemogu igrat, sta me nisu samo bannali na forumu ak treba i god dana. ![]() A ovo za pogadanje a promasaj je vizualno, pa da ima vec videa sto to pojasnjavaju. Uglavnom model i hitbox nisu syncani. Cesto hitbox se vuce iza modela kao neki plast. Tak da ti promnasis model helija al pogodis hitbox, a to je jedino to server treba za kalkulacije. Isto tako objasnjava kada pogodis model dobis eksploziju ili krv a ne hitmark. Uglavnom cesta pojava kod hitaca kad se meta krece bocno/okomito od tebe. Kad se tako krece zapravo treba nisanit direkt u model(inace bi ispred za travel time) jer zapravo gadas hitbox koji se vuce iza. Kad se meta krece direktno po liniji od tebe/prema tebi onda mos pucat ko sto bi i trebao. Skoro nikad ne treba gadat da pogodis kabinu/nos helija ili bilo cega bas zbog toga sto se tamo najcesce model i hitbox ne poklapaju. Meni osobno je najgore sto se to dogada i kod sacmarica. Narocito kad se koristi pump i ti ga 3 puta pogodis direkt centar mase a dmg-a nema... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jel ima tko problema da mu igra izbacuje iz full screna malo malo pa mi smanji prozor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|