|
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čačkao sam po N7 tamo u prodavaonici prije jedno mjesec i pol dana. Imaš u njemu brdo jezika, a među njima i HR tako da nemaš problema po tom pitanju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kakav hrvatski, baš suprotno, ne da se ne snalazim nego uopće ne želim ni čuti za hrv jezik, radilo se to o PC-u ili mobitelu.. Također zbog navike, da.. Ali drage i za današnje pojmove pametne navike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
|
Gledao sam tamo i druge tablete. Svi Asusi i Samsunzi su imali HR, dok Acer nije. Nije ni meni to neka bitnije stavka u životu, ali ako ga ima - dobro dođe. Talijani obično stavljaju winse na kompove/laptope koji se kupuju kod njih. Za tablete ne vjerujem. Mogao bi još provjeriti i nekim koji su isključivo za njihovo tržište neki tamo Mediacom, Zelig Pad i sl. btw, u subotu je frendica bila tamo i nisu imali N7 32Gb jer su sve rasprodali. Možda skočim i ja ovaj vikend, ali bi uzeo verziju sa 3G modemom.
![]() |
#1056 |
49%winner
|
Da na bilo koji način modificiraju rom na Nexusu, ti Nexusi ne bi dobivali OTA na vrijeme sve dok ne prođe kroz njihove ruke, što znači da Talijani moraju osigurati sustav za OTA update, a ukoliko se ne radi o nekom operateru, to se ne isplati raditi.
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
|
Koliko sam vidio iz opisa na njihovim stranicama, 3G modem je u potpunosti otključan što je i logično. Čim ga nabavim, odmah na tržnjak s njime. OT: Nekidan sam vidio foru kod njih. Imaju plavi SGS3 na akciji (489 EUR) i taj je 210 EUR jeftiniji od istog modela (699 EUR) u istoj prodavaonici. Niš ne kontam dok ne pročitam 'sitna slova' - ovaj je iz 'uvoza' i ima manual i neke aplikacije na netalijanskom jeziku. Big deal ![]()
![]() |
#1058 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
još ako se uspije lupit i povrat "merverta" (recimo frend leti avionom obično, tim putem nema brige za oporezivanje s naše strane), dođe bliže 200 edit: sorry, sad vidim da je ovaj bez 3G-a, nisam čitao
![]() |
![]() |
#1059 |
Premium
|
250 EUR je obična verzija sa 32Gb memorije i u Italiji. EDIT: tek sad vidim da 3G verzija nije još dostupna. Ali čim su ga najavili, znači da je već slijedeći tjedan kod njih.
![]() |
#1060 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Večer uzeo sam tablet coby kyros 7022 7 pa me zanima što trebam napraviti da bi otišao na internet preko njega?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Registered User
|
Večer uzeo sam tablet coby kyros 7022 7 pa me zanima što trebam napraviti da bi otišao na internet preko njega?? POMOĆ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
|
Uključi wlan i prikači se s njime na svoju kućnu mrežu. btw, pogriješio si u kupnji jer s njime ne možeš na Google Play
![]() |
#1066 |
Premium
|
ne može "out the box". ali uz malo prčkanja, rootanja (gubljenja garancije) da se instalirati. evo video, ali tih uputa ima koliko želiš: http://www.youtube.com/watch?v=6BrWSC2uiAg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Registered User
|
Ma novi sam u ovom pa nisam baš informiran..jučer sam ga tek kupio i zanima me jel trebam što instalirati prije početka korištenja?? pokušavam se spojiti na internet preko svoga rutera al ne mogu pa me zanima zašto?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Registered User
|
Kako da ga vratim nakon što sam ga kupio?? koji mi predlažeš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Premium
|
Kupio si ga direktno u prodavaonici? Ako nisi, nego putem interneta/webshopa, imaš pravo vratiti uređaj u roku od 7 dana uz povrat love. Gdje si ga kupio? Otkud da znam šta da ti predložim kad ne znam gdje si ga kupio tj. što imaju na prodaju?
![]() |
#1071 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
![]() Moj ti je savjet da ga zamijeniš za bilo koji Prestigio tablet. http://www.prestigio.com.hr/products...ters/Tablet_PC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Registered User
|
Kupio sam ga u tisak mediji pa sumnjam da ga mogu vratit??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
|
Probaj. Više o vraćanju ćeš naći na temi o garancijama. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49355
![]() |
#1074 |
Registered User
|
Danas konačno pronađem mrežu sa jakim signalom i opet neće da ode na internet |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Premium
|
kakve si postavke stavio na tabletu? teoretski, po defaultni postavkama bi trebalo proraditi od prve. na svom routeru prvo makni zaštitu na neko vrijeme, pa se tada spoji. ako prođe, onda je do zaštite. ako ni tada ne radi, onda moraš vidjeti postavke na tabletu. ovako na suho je prilično teško reći o čemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
prvo je napisao "... na internet preko svoga routera...". a kasnije piše da se kači negdje drugdje. to da. vidjet' ćemo što će sljedeće napisati. najčešće je nekakva glupost zbog kojeg takve stvari ne šljakaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Registered User
|
Ma imam vlastiti wlan ali neće preko njega pa sam išao pokušavati i drugdje pa isto neće...nisam nikakve postavke namještao kako sam ga kupio tako sam odmah probao na internet i nije moglo..imam samo opciju wi-fi uključeno-isključeno..nikakve više postavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
49%winner
|
Kada upališ wifi vidiš li mreže oko tebe, tvoju mrežu na listi? Jesi kliknuo na svoju mrežu i upisao password? Nisi valjda samo kliknuo on/off prekidač? Pitam čisto da isključimo tu opciju...
![]() |
![]() |
#1080 |
Premium
|
Nađi nekog iskusnijeg u svom gradu pa neka ti pomogne jer ti očigledno ne znaš šta radiš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|