|
![]() |
#1051 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
eto, predlozite termine, ja sam za, mogu dovesti i frenda jednog, ajmo rec i jedan i drugi igramo dosta dobro ![]()
![]() |
#1052 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pošto se svi stide, mijenjam navedeno za razno, po mogućnosti za Tidea, il BH al može i ostalo. Samo da je istog rariteta il kak se već zove. Nature's Prophet Grand Crown of the Gigas ![]() Uncommon Druidic Ritual Crest ![]() Uncommon Axe Forgemaster's Mask ![]() Common
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1054 |
Premium
|
javi mi se
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ljudi ako ima netko invite, može i meni da se javi u PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ubacite me u grupu i nek me doda ko oće. Nick je phibercore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
invite shuljevich |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
6.76 opet postaje parcijalno glupa vidi ovo: Centaur -------- Replaced Great Fortitude with a new skill Stampede: Grants you and all allied player units on the map max movement speed and zero unit collision for a short duration. Any enemy units you or your allies come into collision with take some damage and get stunned. Enemies can only be affected by stampede impact once. kentaur vise nije tanker Drow Ranger -------------- Trueshot Aura mechanics reworked: Global Aura. Gives you and all allied ranged units a portion of your agility as bonus damage. Phoenix -------- - Sunray is no longer channeling and you can control like before with its direction as well as the use of the drift sub ability - Sunray now also heals allies in the AoE for half of the amount - Sunray no longer slows i jos veci lol Icarus Dive je vracen nazad ko prije ![]() i naravno super nova ima povisenu izdrzljivost za smrt (tek ce sad phoe bit imba) cccc a najbolje mi kak su sada svim cizmama smanjili movement speed a kako je spirit breaker nerfan u .75, sad ce jos vise suxat a tek ova glupost: New Force Staff: ------------------ Requires: Staff of Wizardry (1000) Ring of Regeneration (350) Recipe (1000) - Grants: +10 Intelligence, +3 Regeneration Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 25.10.2012. u 02:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Je, istina je ovo za centaura al samo djelomično. Previdio si ovaj dio - Strength growth increased from 2.6 to 3.8 1,3*25=32,5 znači da praktično, ulti skoro nije ni izgubio, samo mu je jos dodan spell. Tko će dočekati sutra. Što se mene tiče, još samo Abbadon i nemoraju više nikoga dodati ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 25.10.2012. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
|
Al ako game dode do 25lvla centaura, onda u kurac ![]() Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ga igrati, pogotovo me njegova ulta zanima... Moglo bi ga se smjestiti u sumu pa roamat s njim na lvl6 EDIT: Domis, jel ovaj tvoj frend iskoristio invite? Vidim da mi jos stoji, a i dobio sam jos jedan danas ![]()
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 25.10.2012. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma neznam, valljda na poslu stislo ![]() ugl, sto se centa tice...nemojte mu se priblizavat, jedino naix moze protiv njega radi prvog spella ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Ako kome treba gift imam ja!!! Tko se prvi javi njegovo ![]()
![]() |
#1069 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i od mene jedan pa se samo javite na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
ak mu je prije drugi spell davao dmg baziran na ms a treci (bash) davao fixan dmg (koji uopce nije bio los) znaci ti po defaultu nisi trebao bari pumpat speed da ima dmg das mu mask of madness i bkb (avatar) i vec imas oko 200dmg a po ovom (barem kako ja shvacam), druga ti samo daje mali % ms a treca/bash ovisi o drugoj i cizmama (ili yashi) - znaci prije se skilovalo 2 i 3 (do lvl 6) a sad mi se cini da je pametnije skilovat samo 1 i 3 no mozd moja logika drukcije to vidi :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@hum da, tak je najbolje, zaboravit drugi skill da postoji dok ne rjesis prvi i treci ![]() al ne brini, bara je jos uvijek mrcina, samo napumpas IAS, i to je to...btw, ne zaboravi da dok se aktivira bash, da bara na 3 sec dobi povecani MS ![]() a prije sam ja skilal ovak ![]() 2 3 2 1 - gank mid nakon toga maxal prvi i drugi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Premium
|
Ljudi, imam pitanje. Nabavio si dotu 2, i trenutno sam doma. Igram LoL, koji igram na Flamelu (iz potpisa) i kada sam na faksu onda na laptopu (isto iz potpisa). Trenutno nemam laptop doma da bi dotu probao na njemu (jer sam na faksu više nego doma) pa me zanima da li bi mi radila dobro na laptopu iz potpisa? Lol radi na mid postavkama, koliko je zahtjevnija dota? Puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nema šanse. Očekuj ispod 30 FPS-a na low postavkama. Ja imam sličan laptop i neigrivo je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
Samo neznam kakav je procesor, ali ja sam igrao na HP 6735s, doduse sve na low u nativnoj rezi laptopa, bude nekih 30ak fpsa ali padne u fightu na nekih 15ak. Jebiga, igras support heroje i neke stvari koje nisu od prekrucijalnog znacaja :P Da je ugodno, definitivno nije ![]() Btw moze se dota2 forsirati na dx9 , naredba je -nod3d9ex i upisujes je u launch propertiesu od igre ( unutar steama )
![]() |
#1078 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislio sam normalno igrati bar na low, ali mena smisla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |