|
![]() |
#1051 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
malo mi preskup za moj džep, al dobro. da se sad mogu vratit razmislio bih... najbitnije mi je bilo da dobijem funkciju FM-a nazad jer manje vise auto vozim po 10-15min samo i bitan mi je radio, a na starom uredaju je to postalo nepodnosljivo lose. usb je trebao biti bonus da mogu odhe sve silne CD-e koji su u autu koje koristim manje vise samo kad na radiju krenu reklame, vijesti i sl. lol. edit: kakvi su vasi radio-i sto se tice prebacivanja stanica na FM, jel isto imate taj neki blesavi delay koji je kod mene 4sek? da nije to nekakav buffer od radija iako nemam pojma zast bi nesto takvo napravili na FM-u. to nije ni CD/DVD, ni digitala pa da je potreban buffer ![]()
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. Danas u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
kod mene prebaci "odmah"... lako je kad je radio 1 DIN i moš ga mijenjat. al kad je ukomponiran po obliku samog kokpita moš se j**at. kod remola je tako. ne mogu ni 2 DIN sa ekranom stavit... al bar uredno čita USB. radio ponekad slušam u lokalnoj vožnji po gradu - mada su sve stanice ko jaje jajetu i uglavnom odvratne iste muzike. al mogu preko AUXa spojti mob pa upalim internet radio po osobnoj želji muzike |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|