|
![]() |
#1051 |
Guest
|
kakvi su bossevi? Jel ima još uniqe i rare itema i toga? Jel još uvijek onaj dojam onih mračnih katakombi, konstantne tame koja nestane jedino kad umlatiš bossa za to područje? |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Na brzinu par dojmova - malo prešareno za moj ukus (ali podnošljivo), igrivost skroz dobra, zvuk i muzika fantastični, skillovi i raspored pointsa čudni ali mislim da će mi sjesti nakon nekog vremena, sve u svemu ja zadovoljan (možda zato što stvarno nisam puno očekivao nakon svog tog silnog hypea)! Možda me malo smeta kamera koja je "prenisko" (ili sam negdje previdio da se to može mijenjati?) I super mi je što automatski skupljam pare kad prođem pored njih! A za one koji se ne mogu spojiti, probajte kod logiranja u battle.net staviti region:americas, a kad uđete i hoćete naći server promijenite na Europe. I da, igrao sa barabom... Bez obzira što nisam probao druge charactere znam s kim ću prvo igrati! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
evo i ja odigrao malo.. nas 4 ubili prvoga bossa, pregazili ga. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Gorko...gorko... Mislim da cu trazit refund...uf... Skill buildanje je katastrofa. ![]() Grafika, vidi se da je wow engine. Ono, KOPIJA. Meni osobno...uzas. Nakon toliko godina...cekanja...toliko dobrih engina za kupit... Pa jebote HoN izgleda ljepse ![]() Zvuk, super, ali ako je upaljen igra stuttera na sve strane..jedva 3-4 fpsa... To pripisujem beti. Zalili se ljudi na forumima. Sve u svemu, dat cu jos jednu sansu nakon bete...Ali prvi dojam je ubergorak. ![]()
![]() |
#1055 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moram uzet jaču grafičku dovraga....8800 GTS ipak nedorasla 2560x1440 rezi Znate kaj, svi smo mi očekivali čuda. Iskreno i dvojka mi je bila uber zamorna na početku pa je postajala sve bolje i bolja. Nadam se da će i ovo bit tak. Bumo vidli, meni se svida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
a gle , meni osobno te stvari nisu sjele ,nekako mi nije diablo štih... nitko ne zahtijeva isto ,ali po čemu se se onda razlikuje jedna od najočekivanijih igara ikada od drugih generičkih h'n's/rpga? ako je samo zbog priče,onda se tu nema kaj tražiti. rađe pričekam Torchlight 2 ili opalim ponovo D2/Titans Quest jedino na što imaš kakav takav utjecaj u vezi lika jest mijenjanje stvari na njemu , skillovi se otključavaju redom , atributi idu automatski...bah sori al meni to nije Diablo... ne kažem da igra možda ne bude zanimljivija kako duže igraš ,ali baš zato što kasnije bude navodno pun k teža ,famozno spamanje bočica treba bit prisutno. jer mi se ovako na račun toga prikriva težina igre ,kad moram birat i tajmirati kada ću šta koristiti... pa kvragu, ne igram rts nego Diablo ,ne? monstera i bočica i rokaj.... ![]()
![]() |
![]() |
#1058 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni jedno poprilično veliko razočaranje. Osjeti se Diablo štih, feeling je OK, atmosfera na nivou, ali je ujedno to i jedino što je dobro. Nepojmljivo mi je da u jednom RPG/H'n'S nema dodavanja atributa. Skill tree da i ne spominjem, unlock as you go, koda otključavaš oružja u COD-u ili Battlefieldu. Strašno. Moram se osvrtati na D2, pa tamo je svaki character mogao ići na 3 potpuno različita kickass builda, kako god smo ih mi željeli složiti. Ovdje ima samo jedan, onaj koji je Blizzard zamislio. Sad kužim zašto su govorili ljudima da snize očekivanja, mogu se sramiti ovoga što će pustiti. Blizzard je postao najobičniji drugorazredni izdavač. Igru ću kupiti, ali najjeftiniji key koji nađem. Razmišljao sam o Collectors Editionu, ali za te novce ću radije kupiti laptop sa kojim ću bez problema igrati D2 LOD. Da ću trojku odigrati - hoću naravno, sa više likova, no da ću se zadržati na njoj kao na D2, ne, ni blizu. Igra nije loša, no ja jednostavno ne mogu preći preko atributa i skill tree-a.
![]() |
#1059 |
Wanted Death or live
Datum registracije: May 2006
|
Svi nedostaci ce se lako ispraviti kroz par patcheva tako da ne vidim nikakav problem. Ja cu kupiti collectors iz jer mi treba jos jedan diablo 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Guest
|
koja ***zdarija ovo sa skill tree, to je ultra imbecilno , to nije onda onaj D 1 ili 2 nego polu -proizvod |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1062 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ako i poprave ...što mislim da neće bit uskoro, ako će i bit ...kupit ću ga kad će bit jeftiniji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Hahahah ![]() Jebes open beta vikend kad ni nemos igrat Taman danas popodne uspio uci odigrao malo ono serveri se gase....i sad opet prije upast u sabor neg tu ![]() Ma ak budem kupio uzet cu key i to sto jeftiniji nadem.Eto spustio sam ocekivanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ne kužim...pa najnormalnije radi beta. Evo probao sam par puta ulazi bez problema. Jesi stavio na american servere ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
OMG upravo zaigrao s muskim demon hunterom SOOOOOO GAAAAAAY, lik je totalni emo s tim salom, mrsav i stoji ko pi***ca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() A wizard je USS Voyager u malom, ima stitove, fazore, teleportaciju.....samo mu fale shuttle-ovi da izlječu iz njega.... Nakon probe barbara i w. doctora, jedino kaj je pokrenulo krv u zilama su 3 situacije di je health pal ispod 1/3 i trebalo se defenzivno kretati 20 sec.... sve ostalo je dosadnjikavo mlatarenje u duginim bojama... (a to znaci da bi daljnje tezine mogle biti zanimljive) Generalni dojam 6/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Diablo bi slikovito mogao usporediti sa serijalom Rambo filmova: 1. kultni - jer je broj jedan 2. fantastično, mogu ga opet gledati - meni najbolji dio 3. na staru slavu, ali daaaleko od prva dva dijela Tako da iako sam pucao na CE, uštedjet ću lijepe novce, uzimam običan key jer sam ipak preveliki fan da preskočim. Daleko ispod očekivanja. Šteta za igru koju se čekalo 10 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ajde usao sam mogu nastavit s zenskom barbaricom ![]() Sad necu izlazit dok ne prode beta ![]() ![]() da nebi opet....bilo problema ![]() E sad ja inace nisam jedan od onih sto igraju s zenskim likovima al mi se cini da su bolje konceptualno napravljeni neg muski. - Barbar je neki stari vojnik a barbarica amazonka crvenperka - Demon hunter muski je neki emo gangsta ![]() - Witch doc ma valjd jedini gdje su oboje isti perijem okiceni šamani - Monk muski je ludi rus celav al s bradinom i jos ima itetovirane tocke na celu a i onu ogrlicu(hahah ![]() dok je zenska a neznam dobro izgleda al neznam di da je smjestim - Wizard oboje su malo 'fancy' a to bolje stoji zenskoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
|
Citiraj:
wiz i demon hunter imaju prednost zbog daljine napada ,ali mi je apsurd da nema quick mijenjanja magija po slotovima nege ima cooldown između odabira = u žestokom fajtu moram prvo u ozbornik ,odabrati,pa apply ,pa čekati skoro pol minute ili više! da bi prebacio između stone skin na freeze nešto ![]() u biti, oni su tim pristupom dobili na težini igre ,u kombinaciji sa cooldown za ispijanje heatha ![]() + imam koji put osjećaj ko da me zombi opali prek pol mape... pre velik range imaj neki creature-i.... ovo je i meni prošlo kroz glavu nakon 2 vure igranja... jednostavno si ne mogu opravdati 400+kn za "Diablo štih"...
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
S warom je lako zbrisati, koji god defensive skill da imas (leap ili stun), neki neprijatelji su spori pa kasne, a ove brze koji prate dost blizu zatuces jednog po jednog, mada mi nije bilo sve jedno kad su me 4 mrcine napale a meni health u 3 sec padne na 20%. ![]() Upravo to sto kazes o tezini igre, na najtezem su garant bjesne grupice tipa jedna sa 20 njih za koji ti treba AOE a 3 metra dalje 3 brutalca sa tonom hp-a i velkim dps-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
|
pa i ja sam jedva jednu do dve potrošio, ali si poveži sve pojmove zajedno i ubaci u mješavinu veće težine... više buš bežao uokolo od grupica monstera ili nedaj bože miniona , jer za skoro svaku akciju u quick slotovima imaš cooldown :/ ,između ostaloga.....
![]() |
#1080 |
|
hmm ,ovim stilom igre trebaju biti sretni da ekipa uopće pređe normal bez da traži refund ![]() bez obzira na očigledne "mane", prodavat će se ko ludo.... i ja ga budem kupio...ali samo kada (ako) bude za 200kn... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|