Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.04.2012., 15:49   #1051
ivan77
Guest

kakvi su bossevi? Jel ima još uniqe i rare itema i toga? Jel još uvijek onaj dojam onih mračnih katakombi, konstantne tame koja nestane jedino kad umlatiš bossa za to područje?
  Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 17:12   #1052
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Na brzinu par dojmova - malo prešareno za moj ukus (ali podnošljivo), igrivost skroz dobra, zvuk i muzika fantastični, skillovi i raspored pointsa čudni ali mislim da će mi sjesti nakon nekog vremena, sve u svemu ja zadovoljan (možda zato što stvarno nisam puno očekivao nakon svog tog silnog hypea)!

Možda me malo smeta kamera koja je "prenisko" (ili sam negdje previdio da se to može mijenjati?)

I super mi je što automatski skupljam pare kad prođem pored njih!

A za one koji se ne mogu spojiti, probajte kod logiranja u battle.net staviti region:americas, a kad uđete i hoćete naći server promijenite na Europe.

I da, igrao sa barabom... Bez obzira što nisam probao druge charactere znam s kim ću prvo igrati!
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.04.2012., 17:17   #1053
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
evo i ja odigrao malo.. nas 4 ubili prvoga bossa, pregazili ga. glazba je fantazija, ostalo mi nije nista leglo jos.. Ne znam ocjenit jel dobro ili lose. Vrijeme ce pokazat koliko se bude dugoo igrao diablo3. Graficki mi se cini da ce se moci igrati na integrusama.
Staro 21.04.2012., 17:25   #1054
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Gorko...gorko...
Mislim da cu trazit refund...uf...

Skill buildanje je katastrofa.

Grafika, vidi se da je wow engine. Ono, KOPIJA. Meni osobno...uzas.
Nakon toliko godina...cekanja...toliko dobrih engina za kupit...
Pa jebote HoN izgleda ljepse

Zvuk, super, ali ako je upaljen igra stuttera na sve strane..jedva 3-4 fpsa...
To pripisujem beti. Zalili se ljudi na forumima.

Sve u svemu, dat cu jos jednu sansu nakon bete...Ali prvi dojam je ubergorak.
Staro 21.04.2012., 17:28   #1055
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Moram uzet jaču grafičku dovraga....8800 GTS ipak nedorasla 2560x1440 rezi

Znate kaj, svi smo mi očekivali čuda. Iskreno i dvojka mi je bila uber zamorna na početku pa je postajala sve bolje i bolja. Nadam se da će i ovo bit tak.
Bumo vidli, meni se svida
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 17:42   #1056
Minox
Premium
Moj komp

Minox's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
odigrao je sa svim likovima osim sa monkom , igra je zarazna , mene je kupila
jedva cekam 15.5 uck *yeah !

add me maky#1951

Zadnje izmijenjeno od: Minox. 21.04.2012. u 17:51.
Minox je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 17:43   #1057
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Odigrao s nekoliko likova ovu betu i malo da iznesem svoje mišljenje.
Kao prvo moram gore replicirat BSA i njegove četiri točke . Za dodjeljivanje atributa se donekle slažem da fali to ali uopće mi toliko ne nedostaje, ova druga točka mi je jedna od najboljih stvari do sad zato jer ne mogu više ko mutav spamat bočice i uletavat di oću (malo razmisliti di ćeš iskoristiti health potion), pod 3 mi je sasvim dobar dodatak na potion cooldown te na kraju pod 4 mi sasvim svejedno dok budem trebao kupiti stash mjesta do tad ću imati novčića na bacanje.

Igra kao igra me nije uopće razočarala. Meni je najvažnije da imam onaj stari Diablo feel a to dali je grafika svjetlija ili tamnija meni ne predstavlja neku veliku ulogu mada se slažem da su mogli nastaviti sa starim art stilom. Što se tiče sistema skilova još se ne mogu odlučitit jel mi valja ili ne. S jedne strane kao što je već prije mene gore spomenuto imat ćemo lika koji ima sve skillove i rune i jedino ćemo se razlikovati od drugih po itemima. Opet sviđa mi se to što za razliku od Diabla 2 di sam prvi put morao uzeti svaki skill da vidim kako bar izgleda i što radi da bi tek kasnije opet morao prelaziti igru jer su neki skillovi beskorisni. Gore je kolega klem napisao da nije naletio ni na jednog težeg neprijatelja ali ne vidim šta je tu čudno ili drugačije od Diabla 2 (neću spominjati jedinicu zbog butchera na 2. nivou ) s obzirom da je početna težina te je tako jednako bilo i prije.
Po meni su ispunili moja neka očekivanja jer ipak mora to biti malo drugačije ne možemo imati sve isto. Da ne ispadne da mi je sve bajno jedna od loših stvari koju ne podnosim skoro do te mjere da ne želim kupiti igru je stalna internet konekcija. Dosta stvari ovdje nekima će se svidjeti nekima ne osim internet konekcije to svima ne valja ali ja imam isti osjećaj kao nakon izlaska Diabla 2 jer se sjećam da ni tada zajednici nije bilo sve po volji ali se kasnije to mood tools sve dovelo do zavidne razine. Pošto toga nema u Diablu 3 ne znam kako će se situacija razvijati, to ćemo još vidjeti.

a gle , meni osobno te stvari nisu sjele ,nekako mi nije diablo štih...
nitko ne zahtijeva isto ,ali po čemu se se onda razlikuje jedna od najočekivanijih igara ikada od drugih generičkih h'n's/rpga?
ako je samo zbog priče,onda se tu nema kaj tražiti.
rađe pričekam Torchlight 2 ili opalim ponovo D2/Titans Quest

jedino na što imaš kakav takav utjecaj u vezi lika jest mijenjanje stvari na njemu , skillovi se otključavaju redom , atributi idu automatski...bah
sori al meni to nije Diablo...
ne kažem da igra možda ne bude zanimljivija kako duže igraš ,ali baš zato što kasnije bude navodno pun k teža ,famozno spamanje bočica treba bit prisutno.
jer mi se ovako na račun toga prikriva težina igre ,kad moram birat i tajmirati kada ću šta koristiti...
pa kvragu, ne igram rts nego Diablo ,ne?
monstera i bočica i rokaj....
Staro 21.04.2012., 18:14   #1058
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Meni jedno poprilično veliko razočaranje.

Osjeti se Diablo štih, feeling je OK, atmosfera na nivou, ali je ujedno to i jedino što je dobro. Nepojmljivo mi je da u jednom RPG/H'n'S nema dodavanja atributa.

Skill tree da i ne spominjem, unlock as you go, koda otključavaš oružja u COD-u ili Battlefieldu. Strašno.

Moram se osvrtati na D2, pa tamo je svaki character mogao ići na 3 potpuno različita kickass builda, kako god smo ih mi željeli složiti. Ovdje ima samo jedan, onaj koji je Blizzard zamislio.

Sad kužim zašto su govorili ljudima da snize očekivanja, mogu se sramiti ovoga što će pustiti. Blizzard je postao najobičniji drugorazredni izdavač.

Igru ću kupiti, ali najjeftiniji key koji nađem.

Razmišljao sam o Collectors Editionu, ali za te novce ću radije kupiti laptop sa kojim ću bez problema igrati D2 LOD.

Da ću trojku odigrati - hoću naravno, sa više likova, no da ću se zadržati na njoj kao na D2, ne, ni blizu.
Igra nije loša, no ja jednostavno ne mogu preći preko atributa i skill tree-a.
Staro 21.04.2012., 18:35   #1059
Desperados
Wanted Death or live
Moj komp

Desperados's Avatar

Datum registracije: May 2006
Svi nedostaci ce se lako ispraviti kroz par patcheva tako da ne vidim nikakav problem. Ja cu kupiti collectors iz jer mi treba jos jedan diablo 2 u slucaju da ce diablo 3 cekati patch ili ako laptop nece moci vrtiti diablo 3
Staro 21.04.2012., 19:01   #1060
ivan77
Guest

koja ***zdarija ovo sa skill tree, to je ultra imbecilno , to nije onda onaj D 1 ili 2 nego polu -proizvod
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.04.2012., 19:13   #1061
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Dajte mi recite jel nekom pri pokretanju, bilo diablo3.exe ili betalaunchera ili instalacijskog exea stoji na Updating setup files? Što mi je činiti dovraga i bestraga?
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 19:23   #1062
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Desperados Pregled postova
Svi nedostaci ce se lako ispraviti kroz par patcheva tako da ne vidim nikakav problem. Ja cu kupiti collectors iz jer mi treba jos jedan diablo 2 u slucaju da ce diablo 3 cekati patch ili ako laptop nece moci vrtiti diablo 3

ako i poprave ...što mislim da neće bit uskoro, ako će i bit ...kupit ću ga kad će bit jeftiniji . Ali do tad ni prismrdit . Za mene ovakav proizvod ne vrijedi 400kn koje sam stavio na stranbu u nadi da će ispast dobro. Fala bogu pa nisam napravio preorder
klem je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 19:47   #1063
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Hahahah
Jebes open beta vikend kad ni nemos igrat
Taman danas popodne uspio uci odigrao malo ono serveri se gase....i sad opet prije upast u sabor neg tu
Ma ak budem kupio uzet cu key i to sto jeftiniji nadem.Eto spustio sam ocekivanja
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 20:09   #1064
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Hahahah
Jebes open beta vikend kad ni nemos igrat
Taman danas popodne uspio uci odigrao malo ono serveri se gase....i sad opet prije upast u sabor neg tu
Ma ak budem kupio uzet cu key i to sto jeftiniji nadem.Eto spustio sam ocekivanja

ne kužim...pa najnormalnije radi beta. Evo probao sam par puta ulazi bez problema. Jesi stavio na american servere ?
klem je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 20:44   #1065
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
OMG upravo zaigrao s muskim demon hunterom

SOOOOOO GAAAAAAY, lik je totalni emo s tim salom, mrsav i stoji ko pi***ca.
Staro 21.04.2012., 20:54   #1066
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
OMG upravo zaigrao s muskim demon hunterom

SOOOOOO GAAAAAAY, lik je totalni emo s tim salom, mrsav i stoji ko pi***ca.
Ma hajde, pa kaj nisi videl ni jedan filmich do sad?

A wizard je USS Voyager u malom, ima stitove, fazore, teleportaciju.....samo mu fale shuttle-ovi da izlječu iz njega....

Nakon probe barbara i w. doctora, jedino kaj je pokrenulo krv u zilama su 3 situacije di je health pal ispod 1/3 i trebalo se defenzivno kretati 20 sec.... sve ostalo je dosadnjikavo mlatarenje u duginim bojama... (a to znaci da bi daljnje tezine mogle biti zanimljive)

Generalni dojam 6/10
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 21:04   #1067
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Diablo bi slikovito mogao usporediti sa serijalom Rambo filmova:
1. kultni - jer je broj jedan
2. fantastično, mogu ga opet gledati - meni najbolji dio
3. na staru slavu, ali daaaleko od prva dva dijela

Tako da iako sam pucao na CE, uštedjet ću lijepe novce, uzimam običan key jer sam ipak preveliki fan da preskočim. Daleko ispod očekivanja. Šteta za igru koju se čekalo 10 godina.
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 21:07   #1068
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Ajde usao sam mogu nastavit s zenskom barbaricom
Sad necu izlazit dok ne prode beta
da nebi opet....bilo problema
E sad ja inace nisam jedan od onih sto igraju s zenskim likovima al mi se cini da su bolje konceptualno napravljeni neg muski.

- Barbar je neki stari vojnik a barbarica amazonka crvenperka

- Demon hunter muski je neki emo gangsta , dok je zenska neki assasin

- Witch doc ma valjd jedini gdje su oboje isti perijem okiceni šamani

- Monk muski je ludi rus celav al s bradinom i jos ima itetovirane tocke na celu a i onu ogrlicu(hahah podsjeca me na onog bullseye-a iz dardevil filma lol)
dok je zenska a neznam dobro izgleda al neznam di da je smjestim
- Wizard oboje su malo 'fancy' a to bolje stoji zenskoj
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 21:31   #1069
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Ovaj monk je preheben. Definitivno prvi char.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 22:09   #1070
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Error 37. Jebenica.
Staro 21.04.2012., 22:18   #1071
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Error 37. Jebenica.
We recommend you keep trying
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 22:27   #1072
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma bolje da nisam uopće betu skido, sad ak ostanem na ovih 20 čudovišta koje sam poklao ću otkazat narudžbu jer mi se nije svidjelo. Char attributes da ne možeš sam dodati gdje želiš, nečuveno!
Staro 21.04.2012., 22:32   #1073
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ogorčen sam...Torchlight 2 dolazi za mjesec dana...mislim da cu tamo frustracije izbacit i ustedit 200 kn
Staro 21.04.2012., 22:47   #1074
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
j...m ti ja ovakvu betu kad je ne mogu igrati... i j...m njih jer nisu znali da će cijeli svijet htjet igrati betu ova 2 dana -.-
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 22:57   #1075
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Ma hajde, pa kaj nisi videl ni jedan filmich do sad?

A wizard je USS Voyager u malom, ima stitove, fazore, teleportaciju.....samo mu fale shuttle-ovi da izlječu iz njega....

Nakon probe barbara i w. doctora, jedino kaj je pokrenulo krv u zilama su 3 situacije di je health pal ispod 1/3 i trebalo se defenzivno kretati 20 sec.... sve ostalo je dosadnjikavo mlatarenje u duginim bojama... (a to znaci da bi daljnje tezine mogle biti zanimljive)

Generalni dojam 6/10
yep ,isprobao sam sve likove i po "mehanici" igre izgleda da melee/close combat likovi budu laganini pušili k na jačim težinama zbog cooldowna između prebacivanja na drugi skill
wiz i demon hunter imaju prednost zbog daljine napada ,ali mi je apsurd da nema quick mijenjanja magija po slotovima nege ima cooldown između odabira = u žestokom fajtu moram prvo u ozbornik ,odabrati,pa apply ,pa čekati skoro pol minute ili više! da bi prebacio između stone skin na freeze nešto i upotrijebio....

u biti, oni su tim pristupom dobili na težini igre ,u kombinaciji sa cooldown za ispijanje heatha
+ imam koji put osjećaj ko da me zombi opali prek pol mape...
pre velik range imaj neki creature-i....

Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Ogorčen sam...Torchlight 2 dolazi za mjesec dana...mislim da cu tamo frustracije izbacit i ustedit 200 kn
ovo je i meni prošlo kroz glavu nakon 2 vure igranja... jednostavno si ne mogu opravdati 400+kn za "Diablo štih"...
Staro 21.04.2012., 23:13   #1076
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
S warom je lako zbrisati, koji god defensive skill da imas (leap ili stun), neki neprijatelji su spori pa kasne, a ove brze koji prate dost blizu zatuces jednog po jednog, mada mi nije bilo sve jedno kad su me 4 mrcine napale a meni health u 3 sec padne na 20%.

Upravo to sto kazes o tezini igre, na najtezem su garant bjesne grupice tipa jedna sa 20 njih za koji ti treba AOE a 3 metra dalje 3 brutalca sa tonom hp-a i velkim dps-om.
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 23:19   #1077
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Jesmo mi odigrali istu betu? Igrao sam s barbarianom, i možda sam 3 potiona iskoristio tijekom cijele igre.. Isto i na skeleton kingu.. Prelagano sam ga prošao
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 23:23   #1078
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

pa i ja sam jedva jednu do dve potrošio, ali si poveži sve pojmove zajedno i ubaci u mješavinu veće težine...
više buš bežao uokolo od grupica monstera ili nedaj bože miniona ,
jer za skoro svaku akciju u quick slotovima imaš cooldown :/ ,između ostaloga.....
Staro 21.04.2012., 23:29   #1079
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Treba doć do nightmare težine ..
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 23:33   #1080
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

hmm ,ovim stilom igre trebaju biti sretni da ekipa uopće pređe normal bez da traži refund
bez obzira na očigledne "mane", prodavat će se ko ludo....
i ja ga budem kupio...ali samo kada (ako) bude za 200kn...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno