|
![]() |
#1051 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
imaš operin block content, Opera AdBlock ti ne treba jer je to isti k samo malo pojednostavljuje stvari http://my.opera.com/Tamil/blog/ad-block |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jel vas upozorava da je stranica nacionalnog parka plitvicka jezera opasna? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
sad je malware i www.gmail.com? wtf opera.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
11.50 (Swordfish) Alpha Plavi Opera gumb. ![]() Ekstenzije za Speed Dial. Za sada postoje samo 3. ![]() Sinkronizacija passworda. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 03.05.2011. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Brisao sam windowse i obrisao i normalno i bookmarkse od opere.al ih imam sejvane u opera linku,na svom accountu? Kako da ih sada najednostavnije importam u novosnimljenu Operu? edit Hvala Snake!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 17.05.2011. u 09:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1062 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vec neko vrijeme me jedna stvar jako zivcira kod opere. Naime, zanima me kako stavit da default opcija na "browser identification" bude "identify as Opera" a ne "mask as Firefox"? Hrpa stranica mi ne radi dobro dok ne stavim na "identify as Opera" a nisam naso nigdje opciju da to promjenim za sve stranice neg moram jednu po jednu u site preferences mjenjat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
The above process can also be achieved using the opera:config interface. Follow these steps: In the Opera address bar, type opera:config and press Enter. The Preferences Editor is displayed. In the search box adjacent to Show All, type Spoof UserAgent ID. This is the flag that was amended in the main guide, using the Opera graphical interface. Amend the current value to 1, 2, 3, 4 or 5 (refer to Step 3 of the main guide for descriptions): 1. Identify as Opera 2. Identify as Firefox 3. Identify as Internet Explorer 4. Mask as Firefox 5. Mask as Internet Explorer ![]()
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pitanje! Koristim 2 gmail accounta. I kad se odlogiram iz jednog u drugi, istovremeno mi se odlogira na youtubu. Kako to sprječiti? Žifcira me.. Btw od kad mi se opera nadogradila na v11.11 imo sam 3 crash-a, a do sad je bilo sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Youtube je od Googla, koriste isti login sistem, zato te odlogira s Youtube čim se odlogiraš od neke druge Google usluge. Postoji opcija "Sign in to multiple Google Accounts", ali trenutno ne pokriva Youtube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Hvala fre@k ![]() Jednostavno forwardas s jednog maila u drugi, ili cak importas acc i napravis label i podesis da ti svi mailovi sa tog drugog acca idu automatski u label i arhiviraju se (ako ne zelis da ti ne budu u istom inboxu)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Od OPERE sam nažalost upravo odustao. GOdinama ju koristim i bio sam zadovoljan sa njom ali ova zadnja mi nije sjela. Javili su se problemi spore veze i stalno mi javlja da sam na sporoj vezi dok u Mozilli sve radi super. Ako netko ima kakvo rješenje slobodno neka javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Meni na amisu to nikad nije javilo, dok doma na tcomu svako malo, al vjerujem da je to normalno kaj javlja, jer mi tcom steka dozlaboga. Al vjerujem da si mos iskljucit taj turbo ak bas mislis da je u tome problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ja sam na 11.01 i ne planiram ić na novu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1073 |
Registered User
|
ma ne treba mu uopće opera turbo biti uključena da mu se to pojavi samo odi na configure opera turbo i makni kvačicu sa notify me about network speed |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
za sve koji žele napravit jednostavni backup opere predlažem Stu's Opera Settings Import & Export Tool. koristim ga toliko dugo da više neznam ni jednu šifru iz wanda, samo import/export. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
probaj desni klik "edit site preferences..." > tab "network" i dole browser identification: "indentify as firefox"
![]() |
#1079 |
Registered User
|
- daj print screen - navedi šta imaš od ekstenzija (da nisi kojim slučajem blokirao koju skriptu na stranici s nekom adblock ekstenzijom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Ekstenzija je opera adblock SSovi EDIT: evo dizejblo sam blocker i radi. Sad, može li se podesiti ili ga moram paliti/gasiti? E da, hvala! Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 28.05.2011. u 20:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|