Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.07.2008., 19:44   #1051
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ono s kovanicama je bio ozbiljan prijedlog. Podbaci ih ispod šiljaka. Neće se vidjeti a spasit ćeš parket.
Staro 13.07.2008., 11:03   #1052
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Vidim da se opet zaratilo na hifiju. Obrisah, pobanah, pa pičite dalje.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.07.2008., 16:33   #1053
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
E da znaš da sam prije nekih mjesec dana tek postavio parkete, i mene boli srce, ali nije toliko velika "rupica", možda milimetar-dva, glavno da se nemogu micat jer tek onda bi se parketi izgulili

Da, namjeravm nabacit pjesak ( Napravit rupu pri vrhu a poslije istu začepit sa pur pjenom) , samo mislim da su ionako stabilni pa možda to nije ni potrebno, ali svakako ću razmislit o tome.

Kako koristiti multiquote:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121
stavi ti pjesak kako god bilo...jer ako budes uzimao nekad nove zvučnike da to nemoras radit

ovo za multikvote je namjenjeno meni ?
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2008., 23:35   #1054
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Trebao bi preporuku nekih zvucnika za frenda.

Pojacalo je loewe SA 3480. Do sada je slusao na visaton samogradnji, fullrange sa 6cm driverom, tak da mu i nije od neke presudne vaznosti kolko nisku idu.

Ja bi mu na prvu ruku preporucio one celestione kojih ima u komtehu na akciji i nekoko mislim da je to dobro za njega.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2008., 00:36   #1055
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
pred nekih mjesec-dva otvorih temu o usporedbi cambridge audio i nad pojačala, naravno mrtva tišina u topicu, pa smatram da je ovo adekvatnije mjesto (drugu temu slobodno zdilitajte ).
u čemu je stvar? eh da, nisam audiofil. stvar je da cijeli život imam isto nad pojačalo 3020e, sad već lagano ispušta dušu na desnom kanalu, ali jbg. pojačalo je deklarirano na 2x20 (ili25)wati, 15tak godina i više (prije mene ih je moj stari treštao) je pokretao 2x70W sansui zvučnike, i to je treštalo stravično jako. pred 2-3 godine sam ja to pojačalo uzeo kod sebe jer je stari sebi najprije kupio novoga, pa još jednog, pa još jednog, pa ih sad imamo viška. zvučnike sam si kupio sonyjeve 2sistemce, zatvorene (nisu bass refleks) deklarirani na 150W za 600kn (sasvim dovoljne za sobicu od 12-13 kvadrata). trešti i dalje, iako su mi na stolu pa uglavnom slušam tiho. ovo je bio uvod.
uu drugom stanu gdje živim 70% godine jer sam na faksu, imam cambridge audio azur 640. deklariran na 80W pri 8ohma, ako se ne varam. slušan je najprije na onim istim sansui zvučnicima (doduše ovaj put u samogradnji, driveri su isti, samo je kutija puuuuno poboljšana) a sad na kef Q (trosistemci,dupli bass refleks). zvuk je u oba navrata puno puno tiši, odnosno da bi se čulo kao prije kad bih nad-a stavio na 25% ovoga moram stavit na preko 50%. gdje je tu 80W??? ako odem dalje, pojačalo mi se počne opirat (počne mi vrtit volume unatrag), ako ga prisilim da se ne vrati nakon par sekundi se zgasi i počne blicat overload. kakav crni overload kad se niti stakla na prozorima ne tresu?
dalje, frend koji ima kućerinu je (na moju preporuku) kupio nad 352 (neznam specifikacije napamet, 2x50W ako me sjećanje ne vara), i 3sistemske zvučnike, mislim jamo ali nemojte me uzet na riječ, pisalo je na presvlaki a nju je maknuo. uglavnom slušali smo led zeppeline, okrenuo sam volume opet na kvarat (kao i na mom starom nadu) i u sobi je bilo stravično glasno, a uzmite u obzir da mu dnevni boravak ima 50 kvadrata. otišli smo u dvorište i daljinskim još malo poglasnili, i sve se treslo, muzika se strašno čula, onda smo ga ugasili i ušli u kuću, a potenciometar nije bio niti na pola.
magično pitanje, zbog čega nad koji je slabiji specifikacijama toliko nadjača cambridge audio? nije mi logično, i kako da znam ako jednog dana kupim neki 5.1 receiver (ako se ikad maknem sa sterea) da njegovih 5x150W neće biti tiše od nadovih 5x25W? znam da je nad - nad, ali zašto takva razlika?
i naravno volio bih se zamijenit, cambridge audio azur 640 za nada 352, ali teško da će se netko javit. again, nisam audiofil i razliku u zvuku ne registriram, čujem ju ali me nije briga.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2008., 04:12   #1056
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

gledas najprije osjetljivost zvučnika...recimo da je osjeljivost zvučnika 90db on će toliko svirat na 1w dok mu das jos jedan w on će svirat 3db glasnije itd...sve je do kutije, proizvođača. zadnje gledaj w...imas max snagu, to zvučnik podnosi u djeliću sekunde, ono trenutni tonovi, lupanje orkrestra, viskoki pulude u hausu i sl itd...a rms snaga je real music powe, toliko zvučnik podnosi kada su mu ispunjene sve ostali uvijeti, frenkve, bez clippa, poremećaja thd-a i šta ja znam jos, nisam stručnjak. ne mjere svi proizvođači isto. neki imaju v na 1m a neki w na 1m i tako dalje, o tome se ima za pričat cijeli dan i noć pa jos toliko, isto tako je bitan smještaj zvučnika. nemoj nikada prelazit na 5.1 jer ćes samo izgubit zvuk (osim ako ulupas tisuće kuna...) a i tim vise imas zajebancije sa smještajem zvučnika. nikakav 10.1 neće zamjenit niti može zamjeniti u zvuku stereo...jer što vise zvučnika imas i različito budu smješteni zvuk ti se kvari...kako i sam znas za bookšelfe je važan smještaj (kao i za svaki zvučnik) a i jebeno dobar stalak, težak, sa dobrim šiljcima...dok za samostojeće trebas ima opet dobar smještaj, čvrstu podlogu...najbolje ga je staviti bar jedan do jedan i pol metar dalje od zida pod kutom od 45° ako slusas pred kompom i sl. samim time što ih stavis pod kutem gubis širinu i kad bi se htio malo odmorit i poslusat na kauču treba bio sjesti na sredinu kauča tj da ti se "linije" od visokotonaca sječu ispred nosa da bi sve čuo kako treba...ima tu za pričat jako puno, ali vec spavam na pola tak da sory
Staro 14.07.2008., 09:34   #1057
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

ebate odgovaraš mi u 3 ujutro, ja ne bih mogao, u 3 ujutro mogu samo pit negdje vani.
da se vratim na temu, sve znam o osjetljivosti, ali to ne opravdava da je nad toliko glasniji od cambridgea, jer su svirali na istim zvučnicima. kefovi su 92dB pa su opet tihi, na nadu su bili glasni do zlaboga. u dnevnom je razmještaj zvučnika ok, nisu metar i po od zida, ali su oko metar, i oba gledaju u kauč (samostojeći su, visohi oko 130 cm,oko 35 kila svaki), ali to je sad sasvim druga priča jer tamo stari sluša muziku (jazz) u kombinaciji sa lampašem. problem je my room(s). bookshelfi su na stolu, nemam kamo s njima, ali to mi zaista nije bitno, kvaliteta zvuka mi ne igra ulogu (osobito ne nakon šta sam 3 godine proveo uz 2.1 sistemčić, ovo je preporod). problem mi je taj fakin CA, jer u drugom stanu imam sobu od 25 kvadrata, kefovi su na šiljcima zabodeni u parket, jedno 5mm duboko, i nema šanse da se mrdnu bilo kamo, ali kad slušam a volim odvrnut kad susjeda nema, to nije to, CA nije glasan. i opet ne kužim zašto, dal firma laže na output snazi ili šta? mogu stavit CA i nad-a jedan na drugi, spojit kabelima jednog pa drugog, nad će mi razbit stakla ako treba (u slučaju da odvrnem techno, ali rock mi prevladava), dok će CA bit 10x tiši, i kad odvrnem glupi potenciometar on će mi se sam okrenut na tiše. ko tu koga?
Staro 14.07.2008., 10:19   #1058
wiseman
Premium
Moj komp

wiseman's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Možda je taj tvoj NAD 25W na 8Ohma, a zvučnik ti je možda 4Ohma. E ako je tako onda taj tvoj nad na tih 4Ohma daje gotovo 50W. I očigledno da NAD uredno radi sa teretom od 4 Ohma (tj. ne pali se zaštita).

Za CA možda piše ukupna snaga uređaja (80W), a ne izlazna snaga pojačala (2x80W).
Ako je tako, onda on ima izlaznu snagu oko 30-ak W na 8 Ohma.Sa 4 Ohma možda ne može raditi pa se tebi pali zaštita kad postaviš potenciometar bliže 12 sati.

Eto, to je jedna od mogućih teorija zašto je to tako. A i te sve snage koje pišu po uređajima ne treba shvaćat previše ozbiljno. Pogotovo kod 5.1 pojačala.
wiseman je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2008., 10:26   #1059
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
to sa glasnoćom nije ni meni baš jasno, ja svoju Yamahu ne smijem pojačati preko pola, ne da se izdržavati u stanu.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2008., 16:36   #1060
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
ebate odgovaraš mi u 3 ujutro, ja ne bih mogao, u 3 ujutro mogu samo pit negdje vani.
da se vratim na temu, sve znam o osjetljivosti, ali to ne opravdava da je nad toliko glasniji od cambridgea, jer su svirali na istim zvučnicima. kefovi su 92dB pa su opet tihi, na nadu su bili glasni do zlaboga. u dnevnom je razmještaj zvučnika ok, nisu metar i po od zida, ali su oko metar, i oba gledaju u kauč (samostojeći su, visohi oko 130 cm,oko 35 kila svaki), ali to je sad sasvim druga priča jer tamo stari sluša muziku (jazz) u kombinaciji sa lampašem. problem je my room(s). bookshelfi su na stolu, nemam kamo s njima, ali to mi zaista nije bitno, kvaliteta zvuka mi ne igra ulogu (osobito ne nakon šta sam 3 godine proveo uz 2.1 sistemčić, ovo je preporod). problem mi je taj fakin CA, jer u drugom stanu imam sobu od 25 kvadrata, kefovi su na šiljcima zabodeni u parket, jedno 5mm duboko, i nema šanse da se mrdnu bilo kamo, ali kad slušam a volim odvrnut kad susjeda nema, to nije to, CA nije glasan. i opet ne kužim zašto, dal firma laže na output snazi ili šta? mogu stavit CA i nad-a jedan na drugi, spojit kabelima jednog pa drugog, nad će mi razbit stakla ako treba (u slučaju da odvrnem techno, ali rock mi prevladava), dok će CA bit 10x tiši, i kad odvrnem glupi potenciometar on će mi se sam okrenut na tiše. ko tu koga?

a tko će ga znat. bas sto kaze kolega možda su ti zvučnici drugih otpora...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.07.2008., 20:08   #1061
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

razočaran sam, iskreno razočaran sam (pojačalom, ne postovima). sramota.
i sorry my bad, CA je 65W/channel into 8 Ohms, 100W/channel into 4 Ohms. nad je Continuous output power into 8ohms: 25W
zvučnici su 8ohma svi.
again, ra zo ča ra n sam .
Staro 14.07.2008., 20:43   #1062
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ma jeftinija nadova pojačala u svom cjenovnom rangu jedu sve. Gotovo da i nemaju konkurenciju

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2008., 00:29   #1063
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
Ma jeftinija nadova pojačala u svom cjenovnom rangu jedu sve. Gotovo da i nemaju konkurenciju
da al za 2000kn dobis pojacalo koje je gadno u tri coska, nema nesto previse snage (vjeruj mi - nema) i ono najsramotnije nema phono ulaz. Neko je reko, ja se cak i slozio da nad svira dve klase bolje, mozda. Samo neznam tocno u usporedbi sa cime. Mozda po deklariranoj snazi, al cijenom, zapravo i ne. Makar i dalje je nad nad. No necemo sad u filozofije. Nesto me puklo da ovo napisem, makar nemora biti da sam u pravu, al me tolko iritira sto pojacalo za 2000kn ima relativno malu snagu, nema phono ulazi i ima seksipila isto kolko i Mirjana Hrga. Svi ga dizem tolko u nebu, al stvarno, dal je stvarno, tolko dobro ?

Kod sasukea nesto nestima. CA je imao nekih problema sa odredjenim serijama. Sad neznam vise sa kojim, al sjecam se da je nedavno ekipa imala takvih problema da su ih valjda htjeli javno spaljivat. Moram to izguglat, evo nesto na prvu ruku. Znam da je bilo vezano oko tog clipinga i snage...

http://www.fixya.com/support/p37373-...640a_amplifier

Sto posto nesto nestima sa pojacalom. Taj CA je srednja zalost. nista posebno dobro, nista posebno lose, al snage bi trebao imat vise od nada u svakom slucaju. A kolko i znam ljudi su vise manje zadovolji sa njima...
Staro 15.07.2008., 00:41   #1064
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

neznam, ali me čudi. iako sa cijenom od 3700 kn ne bi trebala bit tek neka srednja žalost.
a pojačalo sa phono ulazom (tj sa preampom) nisam dugo vidio, doma za to koristimo gram amp 2 , neznam proizvođača, mislim neka firma iz malezije.
ma samo da malo ušparam pa ću si kupit neki nad, čak i onaj entry level za 1700 kn je ok. nisam zahtjevan po pitanju kvalitete zvuka, samo po snazi, a ako ova 3020 može lijepo zdrmat kuću, moći će i bilo koji noviji nad.
Staro 15.07.2008., 00:52   #1065
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
neznam, ali me čudi. iako sa cijenom od 3700 kn ne bi trebala bit tek neka srednja žalost.
a pojačalo sa phono ulazom (tj sa preampom) nisam dugo vidio, doma za to koristimo gram amp 2 , neznam proizvođača, mislim neka firma iz malezije.
ma samo da malo ušparam pa ću si kupit neki nad, čak i onaj entry level za 1700 kn je ok. nisam zahtjevan po pitanju kvalitete zvuka, samo po snazi, a ako ova 3020 može lijepo zdrmat kuću, moći će i bilo koji noviji nad.
Ne gledaj. taj CA _MORA_ biti jaci od tog entry lvl jeftilen nada. MORA.

Tvoje pojacalo je defektno. Nesto nestima sa njim. Sva ta stereo pojacala su tu negdje po snazi. Sve to ima i vise nego dovoljno snage za tjerat itekako velke zvucnike i te kako glasno. To sto neki audiofilčić napise na audiofilovom forumu da taj CA ili neki jaci NAD nemaju snage za velke prostore su znas sta? Audiofilska izdrkavanja ljudi u 40ima sa viskom financija. Razlike ima i to u kvaliteti zvuka, a mnogo ces vecu razliku cuti ako lovu ulupas u kutije nego u pojacalo. tak da. Nisu to risiveri da moras davat basnoslovne novce da bi sviralo kak treba. Nema tu neke masne razlike u snazi izmedju stereo pioneera od 2x40 nazivne za 130€ i 2x60w nekog besnog nada za 350€. Ima al ne neke ogromne tipa rusi zid i malo trese prozore. Uostalom to i nije namjenjeno za ozvucenje koje ce ti bubrege pomicat. Ako to zelis kupi si mccrypt pojacalo u conradu 2x460w za 150€ i dva komada disko zvucnika za 200€. Sa tim mozes kucu preselit od buke. Al sa tim sve ovo sto mi pricamo i zagovaramo pada u vodu.

Ono sto ti zelim reci je skraceno. Ta oba dva pojacalo mogu tjerat i MORAJU te tvoje kutije. pogotovo ako jedno radi, mora i drugo. Dakle nesto ti sa tvojim primjerkom pojacala nije u redu.
Staro 15.07.2008., 02:32   #1066
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
jel to Fleks opet pljuje po Cambridge-u?
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2008., 02:48   #1067
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
jel to Fleks opet pljuje po Cambridge-u?
ne. Krivo si shvatio.

CA je imao jednu seriju gamu ili sta vec pojacala koja je rikavala i radila problema. To neznaci da je cijela CA gama smece.

Mislim, gle, imho, nad, ca meni je to tu negjde... Tak da... Nada bi mozda kupio, ca nebi, al to je opet ono imho, kako je i masa toga u audio na imho.

Onkya, rotela, to bi uzeo odma. Ovo dvoje me ne vuce, pa makar i tvrdili da nad svira klasu bolje.

Al ono sto znam da nebi nikad kupio. Je denon pma500... Nakon sto sam to cuo sam ziher da brand neznaci nista... Koma, a eto vidis ljudi se kunu u 700 seriju da je made in japan i 3x bolja....
Staro 15.07.2008., 03:55   #1068
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

za mene rotel i nad, nema boljih..najvise sam cuo rotela (jedno 6 pojačala), hebeno, a i zvučnici su bili strava
Staro 15.07.2008., 10:06   #1069
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
generalno one v1 serije je maltene sve krepavalo, kad je ispravno onda je sviralo super, ali je često bilo neispravno

mislim pričam ovo jer se još sjećam sa audiofila kakve su priče kolale oko ca... stvar se navodno popravila sa dolaskom v2 modela.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2008., 12:15   #1070
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
da al za 2000kn dobis pojacalo koje je gadno u tri coska
Ma briga me kakvu prednju masku ima. Da, nad je spartanskog izgleda, ali svira odlično. Da odmah kažem da uživo meni uopće ne izgleda loše i da mi se dopada takav kakav je. Evo ovaj entry level c315bee ima 40w po kanalu kaj je sasvim dosta, i u kombinaciji s dobrim zvučnicima je zvijer.

Jači brat c325 ima 10w više po kanalu, a osim toga među njima praktički i nema razlike.

To kaj ti možda ne može pomaknuti bubrege me ne zanima, bitno mi je kakav zvuk ima, a tu me nad oduševio.

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 09:33   #1071
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Ovo će možda izbijat bubrege kod mene ove godine (veliko možda, ako se u ve mulju moze plaćati na rate, uuufff moji su )...

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=4100068
Staro 17.07.2008., 11:28   #1072
wiseman
Premium
Moj komp

wiseman's Avatar

@bego2: Nadam se da imaš i sobu od 30-ak kvadrata
Staro 17.07.2008., 11:35   #1073
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor wiseman Pregled postova
@bego2: Nadam se da imaš i sobu od 30-ak kvadrata
i tih 30-ak kvadrata je minimum minimuma, i ako mislim da bi i u toj kvadraturi stvarali probleme..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 12:54   #1074
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

imam i vise cak, ali ima par ormara, pa se smanjuje na nekih 25 a da ne računamo visini stropa koja je 3m

da mi ih je jos cut kako deru, cuo kako slabo sviraju...

a ovi u ve-mulj kutina nevjerujem da će spojit.

kakvo je vase mišljenje o njima? na netu čitam samo riječi hvale.

jos ako ih netko ima bilo bi super
Staro 17.07.2008., 13:15   #1075
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa za preko 3k kn za takve stvari ima da spoje ili idem dalje.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 13:24   #1076
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

ma šupljoglavci, kad im velim dajte mi fortrona 350w pnf oni me blijedo gledaju, mi to nemamo na cjeniku. isss
Staro 17.07.2008., 13:36   #1077
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
imam i vise cak, ali ima par ormara, pa se smanjuje na nekih 25 a da ne računamo visini stropa koja je 3m

da mi ih je jos cut kako deru, cuo kako slabo sviraju...

a ovi u ve-mulj kutina nevjerujem da će spojit.

kakvo je vase mišljenje o njima? na netu čitam samo riječi hvale.

jos ako ih netko ima bilo bi super

Konkretno, mission m3 serija ima "fensi" zvuk idealan za birtije...stražnji bassreflex daje dosta dinamici jer se nalazi odmah iza midbassa, što daje nekakvu atraktivnost bass području, no za mene osobno previsoki rez na 2800Mhz već pokazuje slabost midbassa, dalje sve ostaje na tweeteru koji svojim karkaterom svira onako kako ga "nahraniš". Na lošem pojačalu, loše, na boljem, bolje, ali opet ne toliko dobro kao neke druge zvučne kutije u klasi.
Izrada i više nego na nivu za tu cijenu, masivno, precizno ali plastična imitacija furnira mi i nije nešto, premda izgleda stvarno super u odnosu na jeftiniji sony, pioneer, jamo i slični jeftinjaci do 1500 Kn.
Juan je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 13:54   #1078
wiseman
Premium
Moj komp

wiseman's Avatar

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
...stražnji bassreflex daje dosta dinamici jer se nalazi odmah iza midbassa, što daje nekakvu atraktivnost bass području, no za mene osobno previsoki rez na 2800Mhz već pokazuje slabost midbassa, dalje sve ostaje na tweeteru koji svojim karkaterom svira onako kako ga "nahraniš".
...
Ja isto mislim da su trebali rezat malo niže, bar 10^6 puta
Staro 17.07.2008., 14:10   #1079
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

da samo što ovi koštaju 3800 a ne 1500kn.. onda velis da se isplati?

amp je kenwood ka7090r...

otkud tebi toliko znanja sa 19god?
Staro 17.07.2008., 14:28   #1080
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
da samo što ovi koštaju 3800 a ne 1500kn.. onda velis da se isplati?

amp je kenwood ka7090r...

otkud tebi toliko znanja sa 19god?
Bezveze sam klikao datum pri registraciji foruma.
Da, ti koštaju 3800 Kn ali su identične izrade kao i najmanji iz serije, cijenu diže samo skretnica, masa/veličina i broj jedinica.
Sa 3800Kn za 25 kvadrata postoji daleko bolji izbor od m3 serije.
Juan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno