|
![]() |
#10741 |
Premium
Datum registracije: Feb 2019
|
Meni TV nije pronašao DokuTv HD na 54. kanalu i kanale od 62. do 65. (oni francuski, narodni i balkanika). Pretpostavljam da su svi na istoj frenkvenciji, ali ako ima neko pa da pogleda koje su postavke i frekvencije tih kanala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10742 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Doku TV bi trebao biti 754 Mhz, a trebao bi na toj frekvenciji biti i Docu Box i TLC. Po mojoj evidenciji, ako se nije sta promjenilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10743 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10744 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10745 |
Premium
|
E hvala, sad mi je našlo 7 novih kanala, ali crna slika na svima osim Al Jazeera koja se kocka, morat ću pogledat spojeve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10747 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma postali su užas s tim reklamama, stalno forsaju da uzmeš još nešto kod njih i da spojiš sve u jedno, samo da bi pustio više para. A i web stranica je katastrofa, ništa pametno se ne da naći (barem na brzinu), već sve te tjera da nazoveš tamo nekoga ili da on tebe nazove ne bi li ti slučajno uvalili još neku uslugu. Nego, kad otpada još programa na analogiji, ima li kakve najave? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10748 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10749 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
19.8. nazvao telefonom za CAM (kako sam već napisao), jučer ujutro (27.8.) poslali SMS da su predali u poštu, pošta poslijepodne poslala SMS da je dostava u roku dan-dva, maloprije donio poštar A1 kutijetinu sa modulima,... sve u svemu osam dana od narudžbe do primitka pošiljke (očekivao sam oko dva tjedna) ![]() Sad me čeka onaj gori dio posla, preskenirati ponovno sve na dva TV-a i poslagati redoslijed programa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10750 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10751 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja sam danas naručio još jednog. Tip kaže da im je pala gužva skroz i da očekuje da bi to moglo biti kroz slijedeći tjedan. Uvjeti su ostali isti,15 kn/mj,bez ugovora i ikakvih naknada. Pitao sam opet za prebacivanje CAM u drgi TV, ovaj kaže bez problema. Što tiće slaganja kanala, sve zavisi od TV-a do TV-a. Ja sam se satra materi na Vivaxu. Ima grozan način slaganja kanala. Pojedinačno svaki treba gore-dolje pomicati. A kanla ima 250, pa ti pomiči ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10752 |
Premium
|
Znao sam da će me idućih par dana boljeti glava ![]() 1. LG 32LD350 u kojem je do prije pola sata bio cam modul sa starom karticom mi je uredno kod pretrage našao programe i sve je bilo ok, novi modul ne pronalazi ni jedan program ![]() 2. Philips 55PUS6704/12 je uredno pronašao programe, ali nemam pojma gdje bi im promijenio raspored mjesta, nabijem ih na smart i upute za one koji su pisali upute ![]() Svaka ideja je dobrodošla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10753 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
I ja imam Philips, ne možeš mijenjati raspored kanala. Ili trebaš svih 200 kanala prebaciti u "omiljene" pa onda možeš u "omoiljenim" mijenjati raspored tj koji će biti na kojem broju.
![]() |
#10754 |
Premium
|
Super, znači trebam barem 200+ puta kanal označiti kao omiljeni i onda im tamo još 200+ puta promijeniti mjesto ![]() ![]() ... a kako dođem do tih koje sam označio kao omiljene (noob pitanje, znam, ali TV mi je na 89 mjestu u životu od 100 ![]() EDIT: LG je nakon 12 minuta čekanja počeo pronalaziti programe, evo za 20-ak minuta ih ne našao već 50-ak, do ponoći će valjda naći svih 272 ![]() EDIT2: Valjda sam napipao (bez uputa) kako doći do omiljenih na Philipsu, sad još da napipam kako im se mijenjaju mjesta ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 28.08.2020. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10755 |
Registered User
|
Philips je poznat po očajnom softweru za postavljanje kanal. Nije mi jasna ova situacija sa LG-em? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10756 |
Premium
|
LG je našao sve programe, je da mu je trebalo više od pola sata, ali je našao i sve radi kao i prije, kaj se tiče Philipsa njime ću se baviti sutra ili kad me prođe početni stres (možda i idući tjedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10757 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma pazi ti njega, on bi svoj raspored kanala u 21-st, da pretraživanje ne traje sat i više vremena, kako da ne ![]() ![]() ![]() kupi Zamzung tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#10758 |
Premium
|
To je sve Microsoft kriv, vidjeli su oni da ako hoćeš ugasiti penđere moraš prvo kliknuti start, pa isključi, pa jesi li siguran da želiš isključiti, pa isključi,... tak sad i s TV-eima, kaj ti znaš kaj bi gledao, mi znamo kaj ti želiš gledati, a ako nas ne slušaš buš dobio upalu palca od klikanja po zapetljanim izbornicima ![]() Ma i sa starom karticom je pretraživanje trajalo malo duže (15-ak minuta), ali ovo da 12 minuta ništa ne radi je ipak vrh ![]() Je, nije mi dosta reklama u životu pa još trebam i Zamzingove ![]() EDIT: LG - sam sredio sinoć, odnosno poslagao sam raspored najgledanijih programa kakav je bio i prije, dodao neke nove (koje stara kartica nije otključavala) i vidim da neki fale (zato sam nekidan tražio popis programa po paketima, tu su nekaj petljali). Philips - poslagao sam u omiljene 20-ak koje ukućani gledaju često, ostale ću dodati kako budu prijavili da im fale jer nemam namjeru raditi popis od 200 programa ![]() Ono što sam uočio do sada da nove kartice neće otključati poneki program na prvu, sa starom takvih problema nije bilo. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 29.08.2020. u 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10759 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Samo da dometnem da sam si, nakon starog Grundiga i savršenog softvera, zagorčao život kupivši HEVC Android Tv od Philipsa. Da su izradu softvera povjerili ekipi iz MIOCA, bilo bi jamačno bolje.
![]() |
#10762 |
Moderator
|
Haha, i ja sam primjetio da ponekad neće da otvori neki (N1) kanal, ugasim - upalim tv pa onda hoće |
![]() |
![]() |
![]() |
#10763 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10765 |
Registered User
|
Koji TV posloži kanale po brojevima kako je na Kaonu? Meni je to napravio novi LG. Ne znam za starije verzije. Uz to što LG dozvoljava da upišeš broj mjesta gdje želiš premjestiti kanal, to mi je isto jako bitna stvar za kompletno slaganje programa. Kod Vivaxa, nema ništa od toga, pa mi je trebalo dva dana da sve složim. Meni na Vivaxu se nikad nije dogodilo da baš nije htio otvoriti kanal, ali mu treba vremena dok ga otvori. Nekad, ali rijetko , čak da i poruku, kodiran signal i onda ga otvori. Ne traje to dugo. 1-2 sekunde. I kod svakog paljenja, da poruku umetnut CAM modul i učitava ga. To traje 3-4 sekunde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10766 |
Premium
|
Ma nije problem kako TV posloži kanale, problem je što na Philipsu nema mogućnosti premještanja kanala na neko drugo mjesto nego moraš prvo poklikati kanale, napraviti omiljeni popis programa i onda ih tamo premještati, kod LG-a nakon pretrage odeš na popis programa i seliš ih kamo želiš bez petljanja sa omiljenom listom (popisom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10767 |
Registered User
|
Napisao sam već, tako je oduvijek na Philipsu. Zašto ne mijenjaju, tko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10768 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10769 |
Moderator
|
Kolega ne voli Samsung, ne znam na koje reklame misli a pogotovo ako je std. model bez androida (čitaj glupa ![]() on mi je složio br. kanala kao na stb - u, isto bi trebali napraviti i druge marke a pogotovo ako se pri pretraživanju odabere opcija (sad se ne mogu sjetiti kako piše) pretraga po operateru ili nekako slično, spominjali smo je ranije, tada prvo traži određeni kanal na kojem uz neki program ide i spisak kanala pa onda na skokove sve pomemorira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10770 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako ovo radi, bilo bi super. Hval, kolega za info ![]() |
|
![]() |
![]() |