|
![]() |
#10741 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
A ne znam sta ću sa OP11, kupio ga novog u 4. mjesecu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10742 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10743 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
dobro pucaju marketing u honoru za honor 200 jer se radi o klasik chinese kameri koja moze slikat dobro jedino po danu, slikanje djece i po noci je blagi uzas. izbjegavat u sirokom luku, buduci da mob kosta 500eur u ducanu ili koliko vec...
![]() |
#10744 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Onda si uzmi A55 pa ćeš imati top kameru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10745 |
In Rainbows
|
tesko da moze bit puno gora od ove a bar je samsung, ne bi kupio ni jedno ni drugo. pixel6 ima puno bolju kameru a mob je iz 2021
![]() |
#10746 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10748 | |
In Rainbows
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10749 |
Registered User
|
Pretjeruješ ... kupi si onda profi aparat, pixel nije tako savršen kako ti misliš. Ja sam kupio novi OP11 flagship za 500 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10750 |
In Rainbows
|
ne pretjerujem, pixel radi average fotke ali bar uhvati po noci i djecu u pokretu slike koje su upotrebljive, kao sto sam naveo u prvom postu. ova kvazi AI smece kamera je losija od LG G4 koji je izasao 2015.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10751 |
Premium
|
Izbjegavati Honor 200 u širokom luku jer se tebi nije svidjela kamera. Pixel 6 možda ima solidnu kameru, ali niti u jednoj drugoj stavci nema šta tražiti pored tog Honora. Taj Pixel nema ni poštenu telefoto kameru, loša baterija, SoC, sporo punjenje, da ne nabrajam dalje.... Ako ti je bitna samo kamera, a ne želiš puno platiti uzmi Pixela. Za sve ostalo Honor 200 ili bilo koji solidan midrange u toj klasi. Naprimjer S21 Fe, Xiaomi 13T/14T, Nord 4.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10752 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Al ovo kaj si nabrojio je dosta financijski više od tog Pixela... Negdje sam vidio da ima u dućanu od 350 EUR .. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10754 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Uh...ipak ima izbora i kod nas.. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10755 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10756 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Pixel 8a (klik) - 389€ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10758 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ovdje bi se složio sa kolegom za dio s djecom, pa i u najmanjem pokretu u zatvorenom prostoru nema šanse slikati. Inače sama camera app mi je nekako pružila sluggish - trzavo iskustvo, mislim da je dosta sranja tu nabacano što je previše za SD gen 3. Po noći zna preeksponirati crne i nebo pa izađe loša slika. Međutim taj mob novi u verziji 12/512 košta 340€ (Mobileshop a Honor ima global jamstvo) i teško je naći mob koji ima sve tri dobro zaokružene kamere. Po danu svaki modul dava odlične slike sa dobrim DR iako možda malo prenaglašava boje da bude atraktivnije. Mene je negativno šokirala zaštita ekrana, koja je nikakva, moj se izgleda ostrugao prilikom stavljanja u džep, možda od kovanicu ili sl, ni sam neznam ni kad ni kako... Evo par noćnih slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad sam uzeo za probu Nubiu Focus Pro 5G, mene je taj mob pozitivno šokirao što sve dava za 200€. U zatvorenom, djecu u pokretu slikava bez problema, bolji od Honora 200, Nothing 2a, A54, Magic 6 Lite i Norda 3 (zadnji midrangeri koje sam imao) pa čak i od Matea 50 Pro. IPS ekran odličan, odmor za oči, Unisoc SOC po čmarcima u rangu SD 6 gen1 (od ovog ima dosta jači GPU) ili Dimensity 7050 ali u radu para jači i od SD gen3 u Honoru 200, moguće dobro optimiziran software Nubie... U paketu screen protector, maska, punjač i slušalice... ![]() Prilažem i par noćnih slika Nubie, ja prezadovoljan: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10759 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10760 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10761 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2018
|
Imaš na gmsarena tražilicu, staviš si parametre koje hoćeš pa si vidi koji ti odgovara. Nemaš previše izbora... https://www.gsmarena.com/search.php3...Max=150&s5Gs=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10764 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2017
|
Sta mislite o Moto 50 Neo? Je li netko koristio? Nisam zahtjevan korisnik, trenutno imam redmi note 8 pro Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10765 |
Premium
|
Koristio Edge 40 i E40 Neo. Dobre su te Motorolice. Imaju lijepe ekrane, jednostavan UI, brza punjenja i sve bolju softversku podršku. Jedino još štekaju malo s kamerama. Na oglasniku se vrte oko 200€ Edge 50 Neo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10766 |
Premium
|
Najveće mane Honor 200 pro 12/512 ako ima trenutnih aktivnih korisnika istog? Ono sto gledam je dobra kamera (ne treba bit profi, ali derem dosta slika na poslu - macro, moving target, zoom), podrska za 5G i eSim, dobra baterija ili brzo punjenje ukoliko baterija nije najbolja, te povezano s prvim zahtjevom - veci storage |
![]() |
![]() |
![]() |
#10767 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10768 |
Premium
|
Vidim par stvari koje mi se ne sviđaju. USB-C 2.0 na mobu od 500€ je grijeh. Glavna, a ni selfie kamera ne snima 4k 60fps, finger dosta nisko smješten... Ništa dramatično, ali eto i ja ga gledam za kćer. Bude ih povoljno na oglasniku.... Onaj oval iza je baš ružan 😄 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10769 |
Registered User
|
A koji to "viši" midranger ima usb 3.xxx? Oneplus 12R ista stvar. Moj OP 11 koji je flagship nije imao USB 3.0 i 4k selfie kameru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10770 |
Premium
|
Ima Pixel 8a i Moto Edge 50 Pro. Meni je to čisto fušarenje štedjeti na takvim stvarima. Još gore je virtualni proximity... I zašto je problem 4k omogućiti ako hardver podržava?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|