|
![]() |
#10741 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10742 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Zadnjih skoro godinu dana sam vozio VW Caddy model od prosle godine dakle nov i do stotke fejka za cca 5-6 a preko stotke 8-10kmh. Dok recimo moja Corsa iz '96 godine na gps-u pokazuje 137 dok je na brzinomjeru 140kmh, znaci samo 3kmh laze sto me je cak i iznenadilo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10743 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ali sve ostalo mi je jako dobro, cak i takva spartanska jednostavna unutrasnjost mi je fora, nije kao vecina danas da sjedas u spejs satl...... cak i ova peraja mi straga izgleda odlicno, profil malo cudan, ali jedino mi prednjica nije nesto. rijetko auto da mi zapne za oko unazad pun k vremena.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Konacno sam i ja vidio Teslu u zivo. Vozio se tak sporo po autoputu da sam ga jedva uslikal. http://www.pohrani.com/f/L/KX/3Rupg8Fy/untitled.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10745 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da je ta Tesla češće u Zagrebu nego u Ljubljani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10746 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ovi zato baš i ne štede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.05.2014. u 00:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10747 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da pitam ovdje pošto ima najviše doticaja s autima i osiguranjem. Dakle, večeras me šef poslao da odem pofotkati postavljene reklame (svjetle, pa zato). Parkiram se fino (rent a car od firme), prošećem do mjesta gdje su reklame, fotkam (10 metara od postavljene patrole s radarom u jednom trenutku). Vratim se do auta, imam kaj vidjeti. Prednji lijevi bočni blatobran fino udubljen. Odem do te iste patrole, pitam jesu me vidjeli prije da sam fotkao, kaže jesu. Rekoh kaj se dogodilo i kaže, zovi 192 i prijavi. Doć će netko. Dođe policijski kombi, objasnim kaj se dogodilo. Zaključak: "nepoznat počinitelj u nepoznato vrijeme, ne možemo tu ništa". Kaže, moja greška jer sam se maknuo od auta nakon što sam primijetio oštećenje. Auto je od Oryxa, ima kasko. Što očekivati u cijeloj toj priči? Nadam se da mi neće svaliti trošak popravka. Ovo mi je prvo oštećenje na autu, ikad...
![]() |
#10748 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ovaj Aston je predivan. Obožavam što su mu savršeno skladno napravili felge (kotače) sa karoserijom. Ovaj izgleda ko dobra prilika: http://www.njuskalo.hr/auti/audi-r8-...oglas-10782798 ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 27.05.2014. u 01:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10750 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Vozis Oryx rent-a-car? Ako imas kasko, tj. ako je on uplacen (makar oni imaju nekoliko opcija + franšiza, pa provjeri na ugovoru), onda nemas sto razmisljat, prijavis stetu i bok. Tome sluzi kasko.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10751 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Napravljeno tako danas. Nikakvih problema nije bilo. Blaženi kasko. Plašili me svi odmah da ako nemam policijsko izvješće, da će me otkantati i da će sve na mene svaliti. Mislim da nakon ovog, nijedan privatni auto mi u budućnosti neće biti bez kaska. Pa da mi je to na privatnom autu napravio, CSI metodama bi ga našao i došao mu na vrata ![]() No, kažu u Oryxu, policijsko izvješće je uvijek dobro tražiti, čisto za vlastito osiguranje.
![]() |
#10752 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
To je samo prilka za potrosit. 1. djelovi su skupi ajme 2. triba vidit koliko je ostecen 3. Ima ih u DE jeftino, tako da je bolje kupit nikad razbijanog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10753 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10755 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Bok svima. Nešto vezano uz registraciju vozila. Naime imam VX runner i istekla mi je registracija danas, odlazim u US na 3 mjeseca. Zanima me mogu li ikako odgoditi registraciju na nekoliko mjeseci s obzirom da neću biti tu niti će se netko vozati sa skuterom? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10756 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Odi u mup i odjavi skuter, 20kn biljega i 1-2kn obrazac za odjavu ti je trošak. Tablice stavi na čuvanje, 90dana vrijede, ako se vraćaš unutar tih 90 dana, regaš ga na iste tablice, ako ne, platit ćeš 100kn više regu i stvar riješena. Rok za odjavu ti je inače 15 dana od dana isteka registracije, nakon toga, kazna 800kn za neodjavljivanje vozila.
![]() |
![]() |
#10757 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Hvala ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10760 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ima jedan ovdje već neko vrijeme dolazi vikendima, austrijske rege, samo je u nekoj tamnozeleno-plavoj boji, imho, auto je tak odvratno ružan da to nisu istine ![]()
![]() |
#10761 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ko da je pojeo ormar i ne može se pos....
![]() |
#10762 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ne svidja mi se ta honda |
![]() |
![]() |
![]() |
#10764 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() btw,idem danas kraj PP u svom gradiću i vidim da octavia karavanka nema prednju lijevu ratkapu,mora da je to neka serija sa loše pričvršćenim ratkapama. ![]()
![]() |
#10767 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Gledam malo te bemveje, pa imaš seriju 1,2,3,4,5,6,7 pa neki sa x ispred itd. Samo se štanca, a očito ne kupuje-tu ne mislim samo na bemveje http://www.zerohedge.com/news/2014-0...ld-cars-go-die Ak je i bilo, nije zgorega ponoviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#10768 |
Moderator
|
Taj clanak je glupost i nema veze s pameću. Da je tak ne bi ljudi aute cekali mjesecima. http://jalopnik.com/that-zero-hedge-...hit-1578124255
![]() |
#10770 |
Moderator
|
Nista vise ili manje od izvornog hype (world is going to end) clanka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|