|
![]() |
#10472 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Jucer drzao s23 u ruci, kakav predivan uredjaj! Takvo osvježenje nakon ove slape od Magic 5 Pro. Da ne patim na kamere, odmah bi ga uzea....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10473 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
... mobitel top. imam ga već 2 ili 3 godine, a kupio sam ga rabljenog. nisam power user, ali dva dana mi izdrži baterija. ako ga cijedim punim navečer, ali to bude sa 55 na 85,90 posto. nikad preko 90 ne punim osim ako ne zaboravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#10476 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi. Pala je odluka, našao sam smartfon, Xiaomi 13Pro, 600tinjak€ kao novi, s garancijom.. Ono što me zanima je, pwm dimming. Ide do 1920Hz. Display je E6 oled. Dal ima tko navedeni smarton a da ima problema sa suzenjem očiju, glavoboljama i sl? Kak općenito xiaomi stoji po tom pitanju? Znam da mali broj ljudi pati od tog problema, pa je ujedno i pristup toj problematici otežan, pošto je to sve individualno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10477 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
460€ stim da ispod 500 nema u Zagrebu. U dućanima je već od nekih 550. Ja ću čekat neku akciju od samsunga jer za te pare ili malo više se moglo dobit hrpu toga uz mob te klase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10479 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10480 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Opet Oppo find x5 338eur u Mobileshopu: https://www.mobileshop.eu/hr/oppo/mo...m_medium=click Samo, ovdje je taj mob pohvaljen za tu lovu, ali u drugoj temi kolege su prilično kritizirali kupovinu mobitela iz 2022.g. Ne znam ni sam ![]() Dodatak: Pokušavam se registrirati na Mobileshop, kad upisujem kućni broj mogu upisati samo brojeve, ne slova, dakle trebam upisati 3A a mogu samo 3. Koji k...c ![]() Zadnje izmijenjeno od: tomo19. 12.06.2024. u 20:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10481 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Što se tiče Find X5, ne treba previše pametovati. Za te novce ima i drugih dobrih mobitela. Ako želiš nešto drugačije, zašto ne. Find X5 ima premium izradu, ispeglan SW, solidne kamere i dobro riješeno hlađenje problematičnog SD888. Možda i najbolje koje sam probao za taj proc, a imao sam ih dosta. Kod mene je bio oko 6 mjeseci i ostavio je jako dobar dojam. Dobra cijena i EU garancija potvrđeno ostvariva u HR. To što je iz 2022 kakve veze ima? I S21 Fe ili Pixel 7 su stari dvije godine... Obrati pažnju i na Nord 3 za 360 eura 16/256. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10482 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
Momci šta se danas preporučuje od mobitela a da nije flagship gdje je glavni interes vrlo dobre kamere (motor/putovanja) i baterija da drzi barem kroz dan. Plan je uzeti nesto na rate, tako na kupnja vanka otpada. Trenutno imam pxel 4a 5G i onaj 12mpx senzor je pojelo vrijeme. Čitaam zadnje dvije serije pixela nisu neka sreća što baterija,što pregrijavanje etc...OP 12r razočarao po pitanju video kvalitete, xiaomi kao obično do sada odličan Hw ali koma post procesing itd....pa ono, šta savjetujete za isprobati/pogledati još? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10484 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
možda nije za ovu temu ali... da li bi mobu smetalo da je stalno na punjaču? imam jedan s20 viška za kojeg ne vidim nikakvu svrhu kao mobitel - ali podržava DEX, i zapravo podržava hdmi out preko običnog kineskog adaptera. obzirom da kod staraca tv box ima sad već 6-7 godina i poprilično je sranje - spojio bi mob na tv dugoročno. je to ok plan? baterija-wise mi je glavni upitnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10485 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ja imam s8 koji mi je tako spojen, njega koristim kao konzolu za igre + android tv sa raznim aplikacijama. Trenutno imam treću bateriju u njemu, jer se napuše. Ako će ti biti stalno spojeno, moraš se pobrinuti da se mobitel ne grije. Na tom Dex stationu mobitel stalno leži, pa se zagrije poprilično baterija i onda se počne napuhivati. Riješi hlađenje i sve će ti biti ok.
![]() |
#10488 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
ali realno, 700 eura ne vrijedi, ali sto sad vrijedi koliko košta ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10489 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
A znam da, nadubno si pomislio da se nesto promjenilo u zadnjih 4 godine od kada sam uzeo ovaj...kada ono više-manje ista stvar, brendovi ostali isti ... za sada je S23 kao favorit, mada si gledam da li ima moooozda nesto slicno za nesto manje evrića.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10490 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10492 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ide li Dex na novije Samsunge jer ima usb na sebi sto je dobro za bezicnu tikpkovnicu i mis nego da se spaja obicnim HDMI kabelom na tv ,onda se perfierija nema gdje spojiti
![]() |
![]() |
#10494 |
Premium
|
![]() |
#10495 |
Premium
|
Koji mobitel uzeti djetetu za oko 200EUR? Samsung A34 mi se čini dosta dobar izbor, ali mi je mrvicu previse novaca. Imate li možda neki prijedlog za nešto za manje novaca, a da će dobro posložiti za YT, Viber i internet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10497 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
12/512 je 550€ u ekupi. Imam samo dobra iskustva s mobom koji zapravo djeluje kao da je Premium. Od izgleda do performansi. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10498 |
Banned
|
Taj i ja gledam ali neki recenzenti kažu da se lako aktivira ekran slučajnim dodirom po rubovima ekrana. Navodno je zaobljen ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10499 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Nisam imao problema sa aktiviranjem ekrana,imas opcije mislim za smanjivanje osjetljivosti itd. Navodno mana UFS 2.2,ali koliko vidim po benchmarcima i real time usage nema razlike skoro nikakve naspram UFS 3 koja je bila u Edge 40 pro. Jedino ako ces gejmati procesor je upper midrange,a ne flagship level. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10500 |
Banned
|
Super, tnx. Ma kakvo gejmanje. Teško mi je opravdati kupovinu novog moba kad mi S20FE SD radi ko urica i zdravlje batke je na 90ak posto. I očuvan je brutalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|