|
![]() |
#1021 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
!!!SPOILER!!! Kaj se tiće brodova u crvotočini Sisko će se probit s Defiantom i uć u crvotočinu gdje će ga Proroci kontaktirat i pomoć mu da uništi Dominijska pojačanja, a kaj se tiće brodova u Alfi doći će Worf s Klingoncima i uništit ih(možada dođe i nekoliko federacijskih brodova).Romulanci će se doć borit kasnije,a Breenci će se pridružit Dominiju
![]() |
#1022 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Ljudi kako ce te sad živjet bez omiljene serije?' ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma kaj ti pričaš? Ja sam rekao da više nema Star Trek filmova, a ne serije. : suicide : nono : : baad : : hitthewa : boxers : : finger : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() BTW. Danas je napad na DS9 - već ima 2 rekordera spremna - ako se Murphy ukaže i zajebe jedan, valjda bude drugi nastavil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne znam, meni je više žao Garaka zbog Ziyal... Ali epizoda je fenomenalna, kršenje na kvadrat. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Prošli su kroz Dominijsku flotu ko kroz sir. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
da su oni prije nastavci bili bar u pola dobri ko ovaj danas ![]() danas je stvarno bilo odlicno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma kaj 4 neg 1000 mu nemre nis ![]() je meni je isto to glupa ali jebiga bez toga nebi bilo zanimljivo.
![]() |
#1034 |
Treba kaj skurit??
|
Danas se čeka repriza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
CyberSky
|
Danas je bilo fenomenalno!A tek kad su uletjeli Klingonci.Jeste vidli kako su lako padali Dominijski brodovi od jednog naleta Klingonaca,a Defiant izdrži 15 navala,total nerealno.Jeste sada vidli one male lovce!I evo još nednog pitanja:Kad su nestala Dominijska pojačanja jesu li nestale sve Dominijske jedinice(brodovi,postaje) u Gami ili samo pojačanja?
![]() |
#1036 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1037 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Napokon ono kaj se uvijek čekalo kod ST-a makljaža u svemiru dve flote i udri. Sam kaj sada polako završavaju ove dobre epizode. Ak se ne varam bit će još jedna jebena ODO the Changling...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1039 |
Headbangig Grunf!
|
Ima poslije jenda ili dve jebeno dobre. Spoiler Dobro je imat mjenjolika na svojoj strai kad se boriš proticv dominija i zauzimaš njihov brod...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
O koliko je repriza?Oče bit kaj dobro da i ja pogledam to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Treba kaj skurit??
|
U pol 1 i bit će dobar fajt. : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Magister Mundi sum!
|
Vrlo dobra epizoda - smešna kaj se mene tiče ![]() najbolji djelovi - HALF SPOILER 1. kira i odo u ormaru 2. razgovor bašira i majlsa dok visiju na štriku ( tipa : imal sam vizikju , hbil bum worfa ) 3. kraj kad su ga pretukli s onim palicama itd itd itd ![]() ![]()
![]() |
#1043 |
CyberSky
|
Bila je dobra epizoda,a najbolje je bilo kad su svi mislili na se Worf,Martok zajebavaju u holoapartmanu a ono oni poste,kuhaju se u toj sobi.
![]() |
#1045 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Fijuu. Epizode su bile odlične, suze su mi krenule kad su upali Klingonci. Mhnj, a najbolje je bilo kad su 2 Bird of Prey-a čistila put Defiantu,di ćeš bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Treba kaj skurit??
|
Kako Klingonci krše. ![]() Jel danas ima reprize? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
BUt for what then? To tempt us! What are the other temptations? Blood, Pain, Heat, Suffering. There are four days until the wedding. I know that this is a very short time..: lol2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Sannin
|
%"$"&%%# nogomet! nije bilo sinoc reprize! nisam pogledao juceranju epizodu kvragu... hoce bit mozda preko vikenda?
![]() |
#1049 |
Treba kaj skurit??
|
Mamicu sam im spomenul kad sam vidjel da nema reprize. ![]() ![]() Živim prekoputa njihovog sjedišta, počet ću ih gađat snajperom. : sniper : : sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
U vezi one prekjučerašnje epizode...Što se u svemiru oni ne mogu kretati u 3 dimenzije?? Mislim kaj nemreju otići par kilometara gore tak da izbjegnu dominijsku flotu?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|