|
![]() |
#1021 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ovaj lik skull je spamer i pol ne samo da svaki mogući thread zaspama pitanjem kaj mislimo o njegovoj konfi nego i po 50x pita istu stvar http://forum.pcekspert.com/showthrea...974#post854974
#1022 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Sta rec, jos jedan u nizu pristicavih pubertetlija koji misle da se svijet vrti oko njihovih "konfi" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ovo je najjače: http://forum.pcekspert.com/showpost....4&postcount=11 tek sad vidim da je editirano... :P Ispričavam se za oko 6500 kuna... Slobodno mi se ispričaj ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo su mu spojeni postovi, orginal tekst je ostal. Pored toga je još i slomil layout na toj temi s kopiranjem košarice, pa su lagano chat imali i evo nazadnje traži lock ko da je na Tržnici. ![]() Róisín Murphy - Primitive se paše uz njegove izlete po forumu. |
![]() |
![]() |
#1026 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
zao mi je sto ovaj foru nema opciju prikaza godina , dapače , da je mandatory prikaz godina . da se lakse sporazumijevamo , jel. |
![]() |
![]() |
#1027 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovdje sam se od srca nasmijao, u jednom postu dvaput ponovio konfiguraciju, na istu shemu, ajme lol ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....08&postcount=7 |
![]() |
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
koja je lik komedija...to je strašno! |
![]() |
![]() |
#1029 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
bojim se kak je ljudima koji su primorani zivjetu njegovoj blizini .. kdoa da kupuje ***enu nuklearnu elektranu |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
treba sli a gt na putu - nisam skuzil svrhu posta
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1032 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1034 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1036 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#1037 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Doduše, nije sa Foruma al' je biser... Često putujem pa u svakom hotelu nakod uzimanja ključa od sobe, pitam za pristup internetu. Dodjem tako u Dubrovnik ( jedan lijepi mali hotel s dobrim švedskim stolom ) te upitam mladca na recepciji, može li se, i pod kojim uvjetima pristupiti internetu iz sobe. Lik me upitao imam li kabel. Pošto sam svoj mrežni kabel ostavio doma, rekoh - nemam. Lik će slavodobitno : imamo mi, te mi iz tajanstvenog skrovišta ispod pulta recepcije izvadi sivi, ofucani telefonski kabel ! Rekoh mu, nisam baš siguran da mislimo na isto, mene zanima mrežni pristup ( kao što sam navikao u najboljem riječkom hotelu ) a lik kaže : to vam je to a ako neznate podesiti, evo tu imam i uputstva. Rekoh sam sebi ; ajde da i to doživim. Lik vadi A4 na kojem je rukom nažvrčjano otprilike ovako : odi u Control panel, network connections pa podesi u Tcpip da adresa bude automatska...bla, bla Nakon vožnje od Rijeke do Dubrovnika, u inako krvavim očima javile su se suze radosnice...ima nade za naš turizam. Mogu samo misliti kako je kad neki stranac zatraži isto.
#1038 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1039 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1041 |
-------
|
Taman se čovek ponada da bu fino nekoga zayebal sa slabijom karticom i masnom cijenom. Kad ono ljudi na forumu znaju kaj valja. Možda da ju proba dečku uvaliti? |
![]() |
![]() |
#1042 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prestrasno koji lik ... ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1043 |
-------
|
Sad se bar zna za ubuduće. Kolko god nekaj kod njega bilo povoljno, velike su šanse da riječ o čistoj muljaži (a on se nada da bu neko zagrizel). |
![]() |
![]() |
#1044 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bi na potencijalno pokvarene trgovce žnjim ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1045 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Taman kad je SU postao, ja se spremao da mu operem mozak, bas sam nes napaljen danas ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1046 |
-------
|
Definitivno je za crnu listu. Jednog dana da se najde prodavati procesor kojeg je siloval s clockanjem i bokček više ni na defaultu ne radi kak spada. On to naravno ne spomene u postu, nego još natovi kak je dobar ovo-ono, da neki screenshot iz doba kad je radil. Neko nasjedne, kupi i kad skuži kaj je na stvari slijedi potjera po forumu. Ovaj se naravno ne javlja, niko ga ne pozna i moš se slikat. |
![]() |
![]() |
#1047 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1049 | |
Premium
Datum registracije: May 2007