Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.04.2011., 17:53   #1021
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo nakon 3 mjeseca sam nastavio igrat, presao sam X16, x10 (brain scrocher) te upravo izasao iz Pripyata u par sati. Malo mi je vec glup ovaj dio, previse ogranicen prostor (anomalijama majku im) predaleko od prve civilizacije...
Nisam uspio skuzit sta moram napravit sad kad ne prebacilo u NPP dio, ganja me neki fakin helic, pocelo mi sve stekat i diglo mi tlak , probat cu predvecer ponovo. Koliko sam daleko od prvog Gauss rifle-a??
Staro 24.04.2011., 18:16   #1022
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Šta te nije Gauss gađao dok si šetao Pripyatom? Mislim da ga se moglo naći i ranije, ali daaavno sam to igrao. Baš mi je žao, nikad nisam završio SOC. Prelazio malo NPP, silom prilika se vratio u Bar i tu sam sve ugasio.
Oglas

Oglas
Staro 24.04.2011., 18:31   #1023
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ma gađao je, al gamad neda da ga pokupim uvjek neka skriptirana zapreka...
Jos mi nije javilo da moram nac dekoder u Pripyatu, mada se sjecam da je netko o tome pricao (barkeep ili tak netko). Znaci mogu se vratit sad natrag u military warehouses da se nakupim municije, weapona i medkidova za pohod na eljektranu ?
Staro 25.04.2011., 00:05   #1024
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo patim se s igrom u tom modu koji je očajno pripremljen odnosno totalno nepripremljen i s hrpom bugova tipa(nestane komplet informacije s ekrana gdje treba ići, s koliko zdravlja se raspolaže, pa u jednom dijelu igre nemožete vidjeti ni upotrebiti iteme,oružje i dr.) ima super stvari ali dođe mi da odustanem i izbrišem sve dok se nešto nepopravi po tom pitanju i ispolira mod(ako bude ikada) ali barem se nadam.
S tim modom je to neka nova igra, i prijevod je očajno izveden i ima kombinacija ponegdje engleskog i ruskog zajedno pa ti znaj što i kako treba.Nemoš se pouzdati u poznavanje klasične igre SoC pa da znaš napamet šta,kuda,kako jer je igra komplet izmjenjena i to ju čini zanimljivom
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2011., 15:29   #1025
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo patim se s igrom u tom modu koji je očajno pripremljen odnosno totalno nepripremljen i s hrpom bugova tipa(nestane komplet informacije s ekrana gdje treba ići, s koliko zdravlja se raspolaže, pa u jednom dijelu igre nemožete vidjeti ni upotrebiti iteme,oružje i dr.)
U kojem djelu ? Do sada nakon sto sam ga dobro pripremio i patchirao na 1.0006 sve mi radi bez beda (niti jednog rusenja do sada). Istina bio sam na rubu da ga posaljem u rodno mjesto i zaboravim ali vrag mi nije dao mira
Citiraj:
ima super stvari ali dođe mi da odustanem i izbrišem sve dok se nešto nepopravi po tom pitanju i ispolira mod(ako bude ikada) ali barem se nadam.
S tim modom je to neka nova igra, i prijevod je očajno izveden i ima kombinacija ponegdje engleskog i ruskog zajedno pa ti znaj što i kako treba.Nemoš se pouzdati u poznavanje klasične igre SoC pa da znaš napamet šta,kuda,kako jer je igra komplet izmjenjena i to ju čini zanimljivom
To je ono najbolje uz to sto je AI poboljsan pa je teze sa protivnicima (pogotovo sa vojskom). Izludjuje me onaj podzemni labirint jer je mapa ocajna, natpisi na njoj ruski pa se ti gledaj kud ici. Stalno se vrtim u krug i nevidim izlaza ali to je test koji treba proci da Sidorovic otvori vrata. Ono sa bombom nisam probao (ostaje kao ocajnicka mjera ), vjerojatno hocu ali cu i labirint proci cisto da vidim koje je rjesenje.

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2011., 16:45   #1026
ECHO
Banned
Moj komp

U dijelu kad ideš od Sidorovića i prođeš onaj željeznički most i pobiješ vojnike ima jedan prozirni(nevidljivi vojnik) i tako svagdje na nekom punktu imaš nevidljivih i jedn imaš kod onih bandita desno prije mosta.Uglavnom kad sam išao prema Garageu nestale mi sve funkcije HUD i ostale informacije koje inaće vidiš e sad da li je neki bug ili nešto neznam uglavnom upozore te da se kontakt prekinuo i ispis bude u par redova sa crvenim slovima i jbg. onda ideš naslijepo

Tu sam isto pop****o i išao sam dalje da vidim hoće se sve vratiti ili kako dalje pa još nisam to rješio i tražio sam po netu.Ima navodno nova verzije te Soljenke 1.3.3 a ovo što sam skinuo je verzija 1.3.2 neznam gdje skinuti tu novu verziju.Ja sam si bombom otvorio vrata i ostala su zauvijek otvorena

1. After the accident you enter the game. Talk to the stalker (Astrologer) that appears next to you. He tells you to go to the Rookie Village and get medicine from the Doctor. He
also gives you a few items.
2. Talk to the doctor in one of the cellars in the Rookie Village. After some dialogue a glass of medicine will spawn in your inventory. Double click on it and you will be
transported to a cave.
3. Grab all the contents from the backpack in front of you (minigun, bandit exosuit, etc...) and the artifact.
4. In your inventory there should be a map of the cave. You can put the map of the cave in the pistol (top weapon) slot on your inventory screen. The map will appear on the
screen when you choose the pistol slot. There is an English version of the cave map in the Cave section of the faq in this walk through (search for the phrase “ current map of the
cave “ to find the current map since there's a few maps). The cave contains one way walls and wall sections that you can climb. You need to follow the lines on the map exactly to
get to your intended destination or you might get blocked by a wall.
5. Head to the miner (Shakhtar ) located in the chamber on the lower left hand corner of the map. Once there talk to him and he will take all the stuff you got from the backpack
and the artifacts. A glass of medicine will be spawned in your inventory. Double click on it to teleport back to the Rookie Village in Cordon.
! Note: When returning to the bar from lab x-18 in the Dark Valley your PDA will start to malfunction. Your hud will disappear, you will not be able to access your inventory
screen or talk to people in certain areas. Head to the bar and talk to the barman. He will tell you to talk to the technicians in the back room of the bar. Bribe Garik (the guard in
the bar blocking the doorway) to get past him into the back room. Talk to the technician called Associate. He offers to repair your pda and sends you to pay the barman. Pay the
barman and go back to the technician to pick up your PDA. A message will appear after a few minutes that your PDA is working.
!Note: After rescuing Nimble ask Sidrovich about using repair kits to get a repair kit for your weapons and armor.

Evo ti rješenje ako to već nisi našao i ja sam krenuo naopako pa ću morati ispočetka.
-->

U dijelu kad ideš od Sidorovića i prođeš onaj željeznički most i pobiješ vojnike ima jedan prozirni(nevidljivi vojnik) i tako svagdje na nekom punktu imaš nevidljivih i jedn imaš kod onih bandita desno prije mosta.Uglavnom kad sam išao prema Garageu nestale mi sve funkcije HUD i ostale informacije koje inaće vidiš e sad da li je neki bug ili nešto neznam uglavnom upozore te da se kontakt prekinuo i ispis bude u par redova sa crvenim slovima i jbg. onda ideš naslijepo

Tu sam isto pop****o i išao sam dalje da vidim hoće se sve vratiti ili kako dalje pa još nisam to rješio i tražio sam po netu.Ima navodno nova verzije te Soljenke 1.3.3 a ovo što sam skinuo je verzija 1.3.2 neznam gdje skinuti tu novu verziju.Ja sam si bombom otvorio vrata i ostala su zauvijek otvorena

1. After the accident you enter the game. Talk to the stalker (Astrologer) that appears next to you. He tells you to go to the Rookie Village and get medicine from the Doctor. He
also gives you a few items.
2. Talk to the doctor in one of the cellars in the Rookie Village. After some dialogue a glass of medicine will spawn in your inventory. Double click on it and you will be
transported to a cave.
3. Grab all the contents from the backpack in front of you (minigun, bandit exosuit, etc...) and the artifact.
4. In your inventory there should be a map of the cave. You can put the map of the cave in the pistol (top weapon) slot on your inventory screen. The map will appear on the
screen when you choose the pistol slot. There is an English version of the cave map in the Cave section of the faq in this walk through (search for the phrase “ current map of the
cave “ to find the current map since there's a few maps). The cave contains one way walls and wall sections that you can climb. You need to follow the lines on the map exactly to
get to your intended destination or you might get blocked by a wall.
5. Head to the miner (Shakhtar ) located in the chamber on the lower left hand corner of the map. Once there talk to him and he will take all the stuff you got from the backpack
and the artifacts. A glass of medicine will be spawned in your inventory. Double click on it to teleport back to the Rookie Village in Cordon.
! Note: When returning to the bar from lab x-18 in the Dark Valley your PDA will start to malfunction. Your hud will disappear, you will not be able to access your inventory
screen or talk to people in certain areas. Head to the bar and talk to the barman. He will tell you to talk to the technicians in the back room of the bar. Bribe Garik (the guard in
the bar blocking the doorway) to get past him into the back room. Talk to the technician called Associate. He offers to repair your pda and sends you to pay the barman. Pay the
barman and go back to the technician to pick up your PDA. A message will appear after a few minutes that your PDA is working.
!Note: After rescuing Nimble ask Sidrovich about using repair kits to get a repair kit for your weapons and armor.

Evo ti rješenje ako to već nisi našao i ja sam krenuo naopako pa ću morati ispočetka.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.04.2011. u 17:31.
Staro 25.04.2011., 18:37   #1027
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Blagi OT:

STALKER pacijenti i fanatici (uključujući i mene), otvorio se i STALKER dućan.
https://stalker-shop.com/
OK, nije to još to, ali kad se zalaufa, bit će svega za kupiti.

P.S.: ako vas žena napadne, recite da je Brko kriv
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2011., 23:10   #1028
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

@ECHO
spoiler1
kad si poceo gdje te spawnalo ? mene je sa druge strane zeljeznickog mosta tako da sam morao skinut vojnike prije da bi dosao do Rookicampa i Sidorovica. Tu sam naletio i na tog "nevidljivog" i pobrao mu oruzje koje je isto kao i on, djelom nevidljivo. Uz put sam pocistio i bandite u Garage medjutim nisam primjetio takve bugove ili nisam obracao paznju jer ides znajuci kuda treba ici. Kasnije sam probao ici na onu vojsku na kontrolnom punktu ali su me helikopteri srokali pa sam za sada odustao od njih. Ali budem ih "posjetio" samo da otvorim onaj Sidorovicev brlog da mogu prodati plijen. Imam toga vec gomilu ali osim nekim stalkerima koji usput receno i nemaju bas puno love, nemas to kome prodati
spoiler2
ta mapa koju sam dobio je nerazgovjetna i ne poklapa se bas sa onom koja te prati na HUD-u. Ne mogu se orjentirati i pronaci gdje sam na toj mapi da bi pratio nacrtani prolaz na njoj. Za sada sam odustao od podzemlja i trenutno vodim bitku u Agroprom Research Institute sa vojskom. Skinuo sam sve osim jednog (nekakav zeleni u Egzosceletonu) koji je neranjiv i koji me podere svaki puta. WTF?

Staro 25.04.2011., 23:29   #1029
RSV Factory
Premium
Moj komp

RSV Factory's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
jeate, idem se i ja ubaciti. prošel sam SOC-a 7-8 put, osim kaj to nije samo igra nego holografsko iskustvo, tj. najbolje iskustvo, idem i ja tu soljenku opet probati. sad igram Complet Mode 2009, grafa mi je zakon, stvarno lepo narpavljeno, zvukovi neki bolji neki ne tak, al su mi sniper optikaneri premali... no dobro nema veze, malo sam se raspričal hehe, htel bi probati solenku, idem skinem pa da vidim. uglavnom oblivion lost mi je u tehničkom i optimiziranom smislu savršeni. complete lost mod je tak tak kaj se tiče balistike i gađanja itd. nadam se da je solenka kak OL 2.2 mod, to bi bilo zakon.
vidim da su zippo i echo v zoni Zone pa bum vas pital ak nekaj nebu išlo...

Peace.
RSV Factory je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2011., 00:01   #1030
ECHO
Banned
Moj komp

Tu isto ima problema jer kad pobiješ te zombije poneki su jako radioaktivni pa te radijacija ubije u roku odmah i kod njega nema ništa za kupiti pa se nemoš opremiti dostatno za radijaciju sad idem u onaj X16labaratorij valjda ću uspjeti doći jer sam slab s municijom

-->
Da i mene je spawnalo iza mosta pa sam morao proći ali sam ja prošao kroz onaj tunel gdje sjevaju one elektro-anomalije iz jedno 3-4 pokušaja.
Pa sam onda probao do Sidorovicha ali nije išlo pa je radila bomba
Ali možeš prodati to što imaš ali nemaš baš nešto za kupiti kod njega kako bi se opremio bolje onda sam navuko vojsku na Stalkere pa su ih ovi pokrkali a ja njih pomalo navukao u jednu od kuća i potuko gamad te sam se onda i malo bolje opremio. Uglavnom neznam gdje god sam bio kod tradera nema ništa za kupiti glede oružja ili helmeta i ubija me radijacija jer ima poslije onih artefakata koliko hoćeš za pokupiti ali ako uzmeš 2 koja imaju +3 radijaciju ubije te vrlo brzo a nema ni med-kitova baš nešto na razbacivanje.Uglavnom težak mod za igranje i nije čudo što kažu cca 300-400h igranja pa i više Ja sam obišao Dark Vally,Agroprom,Garbage i sad sam kod onog znanstvenika(gdje su oni zombiji i snorkovi zaboravio naziv jbg.)

Tu isto ima problema jer kad pobiješ te zombije poneki su jako radioaktivni pa te radijacija ubije u roku odmah i kod njega nema ništa za kupiti pa se nemoš opremiti dostatno za radijaciju sad idem u onaj X16labaratorij valjda ću uspjeti doći jer sam slab s municijom

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.04.2011., 01:23   #1031
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Jesi naletio u Agropromu na onog "besmrtnog" vojnika o kojem sam pisao ? Ne mogu ga skinut nikako, izresetam ga i rog. Mene skine i odsece se kao da ni nis bilo

@edit
rijesio sam se tog vojnika tako sto sam zdimio sa mjesta sukoba i vise ga nisam vidio. Naletio sam na bug ili mi se cini. Povratkom u Garbage na jednom mjestu izbacilo je i rasulo okolo pol inventara koji sam nosio. Inace si uvjek prepravim nosivost i budem kao Tamic i ovaj puta mi je izbacilo 200 kg tereta. Skupim, odem u Cordon u Rooki camp i opet isto. Sidorovicu vrata nisam uspio otvoriti niti granatama da mu prodam tu gomilu. Vratim se u Gabage, opet mi izbaci, prolaza do drugog trgovca nema, Freedom ne otvaraju vrata i sad sam ko sleper. Nosim gomilu koju ne mogu prodati, morat cu proci labirint da dodjem do one mrcine Sidorovica grrrrr

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 26.04.2011. u 10:34.
Staro 26.04.2011., 14:37   #1032
ECHO
Banned
Moj komp

Ubio sam tog vojnika u Agropromu ali tamo ima nešto(što trebam nešto napraviti ali neznam što skroz je označeno žutim krugom kao glavna misija ali......jbg. nemogu dokućiti što) tamo se inaće nalazi onaj kofer za barmena i to sam pokupio ali oznaka i dalje stoji i neznam što dalje? Uglavnom konfuzam mod i nedorađen očito premda sam negdje čitao da je početak i osnova završiti i izaći iz tog podzemnog hodnika iz kojeg se izlazi prema gore dakle negdje moraju biti stepenice jer je u više nivoa koliko sam shvatio i ima osoba kojoj se moraš obratiti/naći kako bi nešto dobio za povratak kod Sidorovića ili sam u krivu bio sam kratko dolje kad sam vidio koliko beštija ima, a malo med-kitova pobjego/odustao probat ću ponovo...

Gdje je Brko da kaže rješenje jbg. on je zonski čovjek
Staro 26.04.2011., 19:18   #1033
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Brko trenutno ne igra Soljenku, ali iz principa. čeka se Lost Alpha za SoC kao i SMRTER 0.45 za CoP. Ne želim da me zateknu na pola soljenke
Staro 26.04.2011., 22:47   #1034
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Brko trenutno ne igra Soljenku, ali iz principa. čeka se Lost Alpha za SoC kao i SMRTER 0.45 za CoP. Ne želim da me zateknu na pola soljenke
ma i mi to cekamo ali dok se ne pojave trosimo vrijeme i zivce soljenkom
postao sam ko hrcak, samo dovlacim i spremam inventar od "nesretno stradalih i prirodnom smrcu preminulih" u kutiju blizu Sidorovica. Cekam da kojim cudom otvori rupu da ga zatrpam stvarima i poberem mu lovu. Trenutno sam na izletu u Dark Valley, berem ljubicice i rostiljam Bandite

@edit
jos me jedna stvar zanima, kako se u soljenki spava ? Pojavljuju mi se smetnje vezane za to koje nakratko otklonim energetskim buskurisem ali jedino rjesenje je san

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 27.04.2011. u 09:30.
Staro 27.04.2011., 13:33   #1035
RSV Factory
Premium
Moj komp

RSV Factory's Avatar

upal sam u Soljenku. Za sad su dojmovi tak-tak. Gunplay mi nije nekaj, tj. loš dosta, odmah na početku tam di sam se spawnal idem počistiti military ispod mosta i lik popije šaržer metaka u glavu i ništa... daaaaaaaaaajjj molim te! ja sam naviknuti ak naciljam s običnim pištačom u glavu da je to to. al ovo je nerealno.... al ajde, bumo se navikli (ili neki mod ubacim da to podesi...). Drugo ne sviđa mi se interface, na Oblivion lostu mi je idealan, mali nenametljiv, ma super. Ovo mi je PDA na pol ekrana, a niti neznam kaj opće da delam, nemam quest guide, a neda mi se bezveze bauljati... al ajde budem i to probal... treće, prevod... haha, funny... mjuza je fora, može malo acid drum&bass za promjenu, makar mi je sablasni Mooze soundtrack idealan, al velim, mjuza dobra (za promjenu). čisto da se zna, ja sam skupljal oružja i prodaval u oblivion lostu po 5-6 sati dok nisam skupil lovu, tak da volim bauljati al ak znam kam idem i kaj delam... ovo za sad niš ne kužim, al idemo do kraja probati.

Peace.
Staro 27.04.2011., 20:05   #1036
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor RSV Factory Pregled postova
upal sam u Soljenku. Za sad su dojmovi tak-tak. Gunplay mi nije nekaj, tj. loš dosta, odmah na početku tam di sam se spawnal idem počistiti military ispod mosta i lik popije šaržer metaka u glavu i ništa... daaaaaaaaaajjj molim te! ja sam naviknuti ak naciljam s običnim pištačom u glavu da je to to. al ovo je nerealno....
Hm, ja sam im se prisuljao, spicio jednog pistoljem u glavu jednim metkom i magla. jedva sam guzicu izvukao kad su raspalili po meni
Citiraj:
Drugo ne sviđa mi se interface, na Oblivion lostu mi je idealan, mali nenametljiv, ma super. Ovo mi je PDA na pol ekrana, a niti neznam kaj opće da delam, nemam quest guide, a neda mi se bezveze bauljati... al ajde budem i to probal... treće, prevod... haha, funny... mjuza je fora, može malo acid drum&bass za promjenu, makar mi je sablasni Mooze soundtrack idealan, al velim, mjuza dobra (za promjenu). čisto da se zna, ja sam skupljal oružja i prodaval u oblivion lostu po 5-6 sati dok nisam skupil lovu, tak da volim bauljati al ak znam kam idem i kaj delam... ovo za sad niš ne kužim, al idemo do kraja probati.
Stvar ukusa, meni je dobar interface. Nekako mi je realnije, promjena vremena, noc i dan traju normalno a ne ubrzano kao kod drugih. Zadatke imas u PDA iako priznajem sve je dosta smuseno pa se je teze snaci. Muzika je stvarno dobra. Mod je opcenito zadovoljavajući, naravno treba mu malo vise logicnosti, poliranja i patcheva za neke bugove ali ajde. Dobro dosla promjena u ocekivanju najavljenih ubermodova

Staro 28.04.2011., 08:42   #1037
RSV Factory
Premium
Moj komp

RSV Factory's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Hm, ja sam im se prisuljao, spicio jednog pistoljem u glavu jednim metkom i magla. jedva sam guzicu izvukao kad su raspalili po meni

Stvar ukusa, meni je dobar interface. Nekako mi je realnije, promjena vremena, noc i dan traju normalno a ne ubrzano kao kod drugih. Zadatke imas u PDA iako priznajem sve je dosta smuseno pa se je teze snaci. Muzika je stvarno dobra. Mod je opcenito zadovoljavajući, naravno treba mu malo vise logicnosti, poliranja i patcheva za neke bugove ali ajde. Dobro dosla promjena u ocekivanju najavljenih ubermodova
ma je rešil sam vojsku ispod mosta, al sve je to kilavo bilo, mislim kroz ciljnik AK-47 lepo mi je glava nameštena, i metak po metak pucam po njemu a ono, kilavo velim, ajde jedan dva da ne prođu, al više mi je bezveze. velim tolko sam naviknuti na Oblivion lost da mi nema smisla.

hehe idem još malo kenjati (al kaj mogu kad sam to primjetil!) loadanje je geeeeeeeezzzzz kako dugo... ne kužim zakaj taaaaaaaaak dugo, fakat je dugo. i igram jeate na NOOB i jedan metak i mrtav sam haha... mislim volim stalkera na hard al na NOOB takva teškoća... wow, fakat su ga napeli

došel sam do baze one odma desno od Sidoroviča i tam je fakat fora bila, malo sam ih skidal i onda helič hahaha brutalno prek stabla padam u jednoj sekundi. al fora za probati

Peace.
Staro 28.04.2011., 09:27   #1038
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor RSV Factory Pregled postova
ma je rešil sam vojsku ispod mosta, al sve je to kilavo bilo, mislim kroz ciljnik AK-47 lepo mi je glava nameštena, i metak po metak pucam po njemu a ono, kilavo velim, ajde jedan dva da ne prođu, al više mi je bezveze. velim tolko sam naviknuti na Oblivion lost da mi nema smisla.

hehe idem još malo kenjati (al kaj mogu kad sam to primjetil!) loadanje je geeeeeeeezzzzz kako dugo... ne kužim zakaj taaaaaaaaak dugo, fakat je dugo. i igram jeate na NOOB i jedan metak i mrtav sam haha... mislim volim stalkera na hard al na NOOB takva teškoća... wow, fakat su ga napeli

došel sam do baze one odma desno od Sidoroviča i tam je fakat fora bila, malo sam ih skidal i onda helič hahaha brutalno prek stabla padam u jednoj sekundi. al fora za probati
nemoj se previse navikavati na neki mod, ima ih dosta i zato je Stalker ciklus meni daleko ispred ostalih igara. Pored toga i sirova verzija je tematski i izvedbeno odlicna.
Load je stvarno duzi od ostalih modova ali to se moze tolerirati. Soljenka mi je i stabilnija od ostalih. Kad sam pravilno slozio gamedata i pripremio samu igru sve je proradilo i do sada nisam imao nijednog rusenja sto ne mogu reci za ostale modove. Ima bugova ali mi nisu znacajno poremetili igru. Valjda ce sloziti koji patch za ispravak, valjda ...
Ovo sa vojskom i zrakomlatom sam samo probao, spicili su me odmah sa 2 rakete pa sam to ostavio kada uspijem otvoriti Sidorovicevu jazbinu. Bez prolaza labirinta mi neda

Staro 28.04.2011., 17:29   #1039
ECHO
Banned
Moj komp

Imam osječaj da bez tog prolaska u tom podzemlju igra nema tu čar, tj. sve ide nekim drugim tokom ali neda mi se ići probati u to podzemlje i patiti se pa nikako da se nakanem jer onda moram sve ispočetka.Problem je što ima dijelova gdje su izmješali ruski-engleski prijevod pa se teže snaći, ali skinuo sam kompletan mod sa svim dodacima nanovo sad se malo patim pa ću sve obrisati i instalirati sve nanovo.I problematična je kupovina-prodaja oružja,itema opčenito kao i artefakata koji zrače radijaciju, a trebaju za kupovinu zamjenu za nešto bolje-municija,oružje,helmeti i dr. nadogradnje.
Mislim da se to moglo malo bolje riješiti u igri.
Staro 28.04.2011., 17:51   #1040
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Imam osječaj da bez tog prolaska u tom podzemlju igra nema tu čar, tj. sve ide nekim drugim tokom ali neda mi se ići probati u to podzemlje i patiti se
Izgleda da nema druge, bez otvaranja Sidiroviceve rupe igra predstavlja bauljanje po 3-4 mape i dalje rog. Nisam pridobio Duty da mi otvore prolaz dalje prema Baru gdje je drugi trgovac
Citiraj:
pa nikako da se nakanem jer onda moram sve ispočetka.Problem je što ima dijelova gdje su izmješali ruski-engleski prijevod pa se teže snaći, ali skinuo sam kompletan mod sa svim dodacima nanovo sad se malo patim pa ću sve obrisati i instalirati sve nanovo.I problematična je kupovina-prodaja oružja,itema opčenito kao i artefakata koji zrače radijaciju, a trebaju za kupovinu zamjenu za nešto bolje-municija,oružje,helmeti i dr. nadogradnje.
Mislim da se to moglo malo bolje riješiti u igri.
Mozda je to i namjerno da oteza i oduzi igru pa je to onda tih 200-300 sati igranja kao sto se pise za taj mod. Kupovina-prodaja : ja za sada ubirem nesto love prodajuci stalkerima. Za artefakte imam jedan koji snizava radijaciju i njime kompenziram zracenje drugih koje prenosim i spremam za sada kao hrcak. Kljuc je otvoriti Sidorovica i onda se stvari razvijaju dalje

Staro 28.04.2011., 21:57   #1041
ECHO
Banned
Moj komp

Ma ja sam ušao na već opisan način "digo sam vrata u zrak bombom" jer drugačije nisam ni ja uspjeo.
Ali osječam da sam nešto propustio nerješavanjem tog podruma i "questa" Kod nijednog tradera(Sidorović,Yantar-Saharov,bar-trader) nema oružja za kupiti osim par pištolja i verzijeAK-47 barem za sada.Nisam instalirao taj neki gamedata-folder glede oružja jer u verziji Soljenke koju sam skinuo nije ga bilo, znači samo osnovna Soljenka sa pačevima.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 28.04.2011. u 22:07.
Staro 28.04.2011., 23:00   #1042
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Ma ja sam ušao na već opisan način "digo sam vrata u zrak bombom" jer drugačije nisam ni ja uspjeo.
Ali osječam da sam nešto propustio nerješavanjem tog podruma i "questa" Kod nijednog tradera(Sidorović,Yantar-Saharov,bar-trader) nema oružja za kupiti osim par pištolja i verzijeAK-47 barem za sada.Nisam instalirao taj neki gamedata-folder glede oružja jer u verziji Soljenke koju sam skinuo nije ga bilo, znači samo osnovna Soljenka sa pačevima.
Ja cu krenuti od pocetka, taj labirint je vazan za nastavak. Ali prije cu i malo modati mod

Staro 30.04.2011., 17:41   #1043
ECHO
Banned
Moj komp

Njesra i ja sam sve obriso i hoću probati ispočetka i sad me nešto hebe i nemogu upogoniti mod, baš su ga shebali do kraja i zakomplicirali.
Ali valjda će ubrzo neki za CoP pa se tješim u iščekivanju
Staro 01.05.2011., 12:20   #1044
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Njesra i ja sam sve obriso i hoću probati ispočetka i sad me nešto hebe i nemogu upogoniti mod, baš su ga shebali do kraja i zakomplicirali.
Ali valjda će ubrzo neki za CoP pa se tješim u iščekivanju
Be like me - wait for Lost Alpha.
Meni se čini da je ta Soljenka nešto kao i Sigerous mod za CoP. Sve je divno i krasno, ali buggovito i neispeglano. Možda zato što se razlikuje od orginal igre. Svi modovi koji su samo grafički i koji malo izmjene lokacije NPC-ova su koliko toliko ispeglani. Ali ovi koji bitno mjenjaju gameplay, čak i pojedine lokacije, izgleda da si developeri nisu dali preveć truda da to ispeglaju.
A ja više ne želim trošit vrijeme na takve polu-modove, jer taman kad se ufuram, počne štucat, skakat, leševi mi propadaju u zemlju i tako to...
Staro 01.05.2011., 12:28   #1045
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Be like me - wait for Lost Alpha.
Meni se čini da je ta Soljenka nešto kao i Sigerous mod za CoP. Sve je divno i krasno, ali buggovito i neispeglano. Možda zato što se razlikuje od orginal igre. Svi modovi koji su samo grafički i koji malo izmjene lokacije NPC-ova su koliko toliko ispeglani. Ali ovi koji bitno mjenjaju gameplay, čak i pojedine lokacije, izgleda da si developeri nisu dali preveć truda da to ispeglaju.
A ja više ne želim trošit vrijeme na takve polu-modove, jer taman kad se ufuram, počne štucat, skakat, leševi mi propadaju u zemlju i tako to...
Kak bi rekel LJ.Č.R-budi muško i priznaj
Ne da ti žena igrat

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je online   Reply With Quote
Staro 01.05.2011., 12:40   #1046
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Kak bi rekel LJ.Č.R-budi muško i priznaj
Ne da ti žena igrat
pa prelazio sam Portal 2 jedno 3-4 puta do sada a nije baš da je prekratak
a i kao što rekoh, neću se sa pol-modovima zejebavat. kad ga ispeglaju, možda onda
Staro 01.05.2011., 12:54   #1047
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
pa prelazio sam Portal 2 jedno 3-4 puta do sada a nije baš da je prekratak
To je jadna samo sretna kaj ne vidi STALKER na monitoru

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je online   Reply With Quote
Staro 03.05.2011., 23:54   #1048
skydec
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Adj mi pomognite.
Prejdem cjeli SOC + oblivion mod 2.2 na hell i dođem skroz do kraja, uđem u zadnji teleporter (http://guides.gamepressure.com/stalk...de.asp?ID=2681) i onda me stvori dole na tračnicama kraj nekog full hibridnog controllera, jedva sam ga ubil, vidim gore neki teleporter uđem u njega ali me vrati na teleporter br.10 i onda opet idem do br.15 i opet on mene pusti dole na tračnice i tak se majmuniram u krug dok ne dođe blowout i onda me ubi.
Mislim wtf kaj to nebi trebal biti kraj?
Staro 22.05.2011., 00:49   #1049
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

uglavnom kvaka je u tome da se onaj crveni artefakt koji se vidi odmah u pocetku odnese do ona tri lika, rudari ili sta su vec, i preda glavnom. Od njega dobijes opet serum koji popijes i to te vrati u selo gdje je Sidorovic koji je gnjida napokon otvorio vrata. Obzirom da artefakt dosta zraci ja sam najprije pocistio labirint od bestija pa se na kraju vratio po njega inace od zracenja ne bi stigao, spali jajca
Trenutno se natezem sa vojskom u Agropromu
Da bi se proslo dalje treba zadace obavljati po redu. Sada moram pokupiti od vojske dokumente ali ne daju ih lako. F***k teski su za skinut, pogotovo ono sa egzoskeletonima. Taktika je partizanija, usuljam se, skinem 1-2 i magla. Ako te skuze drz gace, kad navale jedino je bjezanija spas i to ako stignes
Nije ni cudo da deklariraju 200-300 sati igre kad treba ovoliko samo za popeglat gomilu vojnika

konacno sam kupio vrecu za spavanje i odmorio se ko covjek a i kontejner za artefakte koji zrace tako da ih mogu skupljati i prodavati
-->
Da malo podignem temu, zagubila se na drugoj strani
prosao sam labirint

uglavnom kvaka je u tome da se onaj crveni artefakt koji se vidi odmah u pocetku odnese do ona tri lika, rudari ili sta su vec, i preda glavnom. Od njega dobijes opet serum koji popijes i to te vrati u selo gdje je Sidorovic koji je gnjida napokon otvorio vrata. Obzirom da artefakt dosta zraci ja sam najprije pocistio labirint od bestija pa se na kraju vratio po njega inace od zracenja ne bi stigao, spali jajca
Trenutno se natezem sa vojskom u Agropromu
Da bi se proslo dalje treba zadace obavljati po redu. Sada moram pokupiti od vojske dokumente ali ne daju ih lako. F***k teski su za skinut, pogotovo ono sa egzoskeletonima. Taktika je partizanija, usuljam se, skinem 1-2 i magla. Ako te skuze drz gace, kad navale jedino je bjezanija spas i to ako stignes
Nije ni cudo da deklariraju 200-300 sati igre kad treba ovoliko samo za popeglat gomilu vojnika

konacno sam kupio vrecu za spavanje i odmorio se ko covjek a i kontejner za artefakte koji zrace tako da ih mogu skupljati i prodavati

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 24.05.2011. u 13:24.
Staro 26.05.2011., 10:50   #1050
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor skydec Pregled postova
Adj mi pomognite.
Prejdem cjeli SOC + oblivion mod 2.2 na hell i dođem skroz do kraja, uđem u zadnji teleporter (http://guides.gamepressure.com/stalk...de.asp?ID=2681) i onda me stvori dole na tračnicama kraj nekog full hibridnog controllera, jedva sam ga ubil, vidim gore neki teleporter uđem u njega ali me vrati na teleporter br.10 i onda opet idem do br.15 i opet on mene pusti dole na tračnice i tak se majmuniram u krug dok ne dođe blowout i onda me ubi.
Mislim wtf kaj to nebi trebal biti kraj?

možeš se vratit do izlaza iz zgrade i onda nazad istim putem ak ti se još igra
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno