|
![]() |
#1022 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
vlasnik novog iPhone3g 8Gb ![]() zasad sam prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
još uvijek imam D500 - nemam ga namjeru mijenjati dok got sve radi kak treba - šminka sa U 900 ili nedaj bože Nokijom me ne zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
BBB Moram priznat, da ima za kupi Sony Z5, kupil bi ga ponovo. Baš mi fali pecanje ![]()
![]() |
#1027 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1030 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
nokiu xpressmusic 5310... velika zelja mi je HTC Touch HD ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
njokia n73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
trenutno se koristi : CECT T689 ,dualac -je kinez, mrvicu "glasnije" tipkice,al naspram svakojakih mobova koji su mi prošli kroz ruke zadnjih par godina (radio u servisu mobitela) nemogu se niti požaliti. bat drži 2-3 dana uz 2 kartice i naravno poziva i poruka podosta ,al me ni to ne brine jer imam rezervnu ,jaču ![]() kupljen nov,neraspakiran ,za 1000kn ,reko ajd da probam i originalnog kineza SIEMENS CX 70 ,osobno mišljenje -jedan od najboljih siemensa MOTOROLA E1000 -bio i ostao #1 motorolin mob
![]() |
#1034 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
LG KU990 Viewty, dosta sam razocaran fotoaparatom zapravo, uvjeti trebaju stvarno biti savrseni da bi forografija bila dobre kvalitete za jedan mobitel, puno vise sam ocekivao od uređaja koji bi trebao biti dobar point-n-shoot aparat. Osim toga manje-vise sve je u redu, nekada manji problemi sa osjetljivosti ekrana na dodir ali to je skoro pa zanemarivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
E66. Tranzicija s E65. Impresivan uređaj.Vidi se da su finci one sitne manjkavosti popravili u odnosu na stariju seku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
LG KU990 Viewty Još uvijek i više nego zadovoljan, zvijer od mobitela. ![]() Evo imam ga skoro pa 2 mjeseca i još se nisam naučio full služiti monster kamerom od 5 mPix, previše opcija za mene kao ispodprosječnog fotografa, pa slike često ispadnu lošije nego što bi trebale, a ak "pogodim" kak treba naštelavanja, onda nema razlike između digitalca od +5 mPix i LG-a, slike budu savršene, samo što treba znat sve to namjestit
![]() |
#1038 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nokia e61i Nokia 6500 slide |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas došao C905. Imam par pitanja za vlasnike ili one koji znaju: Nemam podešen net, spojio sam se prek WiFija i hoću na google maps, ili na navigator ali kaže da nema podatkovni račun? Kak da to maknem da ne pita?
![]() |
#1043 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam C905,i uredno radi,naravno potreban net za oba programa,a to da ždere,pa ko je na tele2 za nek uzme 10mb za 10kn,google maps i wayfinder prek wlana-a delaju odlično.Mada ipak sam u potrazi za nekim offline programima za gps.Ja sam trenutno skucal 33kn a tu su još bili razgovori i poruke,na tele 2,s tim da sam išel malo na net surfat i čačakt po gps-u a kolko vidim, baš tak puno ne ždere prometa, kolko sam videl za skidanje karti troši oko 20kb,a za otvaranje stranica opet zavisi,oko 15-30kb..Koristim mini operu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Strichek Moderator
|
Di ima za skinut nekih ok programa za taj mob? Nisam baš surfao tak da... ![]() I da ako će mi bit poveći račun za taj promet, dal se ja mogu žalit t-comu jer zbog njih mi se net sam podesio, a prije toga sam provjerio da nema neta, ni postavki za isti. Kod VIPa kad sam zamjenio mob me pitao dal želim postavke za taj mob, isto i kod Tele2...
![]() |
#1046 |
Strichek Moderator
|
Došao je jučer navečer tak da se nisam neš previše upoznao s njim. Ali SE ko SE, meni isti i dobar, kamera mi se također čini dobra makar još nisam slike stavio na komp, danas ću prebacit brojeve pa ću onda i to vidjet. Sviđa mi se Xenon flash, i što ima dobru lampicu. ![]() Ekran dobar, jedino mi se mehanizam ne čini baš jako čvrst, tj lagano se klima. Tipkovnica mi je dobra jer je malo tvrđa, nije ko na W910 da se lagano stisne drugi gumb. Malo je predebel. Zasad sam zadovoljan, zadnjih 5 mobitela su mi bili SE, tak da večinu toga znam kak radi i to je jedan od razloga zbog čega sam se odlučio za njega. Samo me zanima trajanje baterije, GPS neću koristit jer imam pravi GPS ali će i ovaj dobro doć ako zatreba. E da otključan je što mi je ogroman plus ![]() Šta ti kažeš na njega?
![]() |
#1047 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa mogu reč da sam ugodno iznenađen,zapravo ovo je prvi SE koji me pratički oduševio u svakom pogledu od softa pa do dizajna,izuzev klimavost poklopca kamere,i eventualnog slidera.Firmware je stvarno brz,al fakat iznenađen,zapravo ostal paf..imal sam dost SE i ovaj je stvarno napredoval,navodno bi trebal uskoro izić novi firmware za njega.Baterijom sam iznenađen,dok sam ga kupil,bil je napola pun tj oko 43% a taj dan sam dost gps koristil i surfal,tak da je izdržal jedan dan.Inače nisam baš pozorno pratil stanje,al čini mi se da je oko 5 dana uz tu i tam spajanje na net i bacanje pogleda na wayfinder-ov gps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
..možda je ot. ali je mene c905 malo razočarao i to mi je prvi se koji sam imao.baterija mi je trajala oko 3-4 sati razgovora u korištenju moba kroz 10 sati bez pretjeranog korištenja fotića ili drugih programa.tipke su definitivno pretvrde tako da sam prilikom unašanja popriličnog broja kontakata morao raditi pauze.samo kučište mobitela ima preoštre završetke a ona izbočina za objesiti na vrat me iritirala.jednostavno nije to mob koji češ vadit 100 puta na dan radi razgovora.očekivao sam više od zvuka kada razgovor prebaciš na zvučnik a ne znam kako je vama radio brzo jer sam ja doslovno morao čekat barem sekundu dok izvađa najjednostavnije operacije poput otvaranja kontakata ili ukucavanja brojeva ili slova.mobitel je fakat prespor. ..možda je problem samo mog primjerka jer sam ga morao vratiti pošto je jednostavno,nakon dva tjedna korištenja,prestao nalaziti bilo kakvu mrežu.kolega je mijenjao k850 ili tak nešto 3 puta i meni je moj riknuo pa su nam u firmi zabranili uzimati sony te sad čekam ili nokiu ili samsunga. ..zvao sam vip u vezi naplate 7mb 340kn i rekli su mi da je to vjerojatno google maps sa upaljenim gprs.šta je najbolje ja taj gprs nisam niti upalio niti tražio već sam se samo preser... pred ekipom gle kak imam ovo i gle gdje smo mi...lopovi šta da kažem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Touch HD od jucer, a prije toga Touch Diamond nekih 6, 7 mjeseci
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|