|
![]() |
#1021 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ma svaka asrokica mora ići barem do 300fsb, ostalo je stvar biosa, evo moje reze sa ocwbeta7 http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=1913365.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Uzrok su ATI VIVO drajveri ili ti WDM drajveri oni stvaraju probleme kod ucitavanja nekih flash animacija na internetu. BTW Fišeru sta se tice biosa probaj sa najnovijim pa ako on ne pasše onda spustaj dakle 2.20 > 2.10 > 1.90 itd... |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@Crash009 Mogo si provrtit barem Super PI 32M, jer, ovo može biti i suicide shot...NHF ![]() Rekord (u svijetu) je i dalje max. 400Mhz. Pitanje je dal je on to iz BIOS-a digo ili sa Clockgenom...
![]() |
#1024 | |
Banned
|
Citiraj:
provrtit cu super pi, samo mi se ne da sada sljakat po biosu edit: sad si me baš navukao na to... evo na 400fsb ulazi u win i ruši se u prime-u sada sam na 390 i vrtim 32m super pi, odoh ja na piće pa javim jel prošlo Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 16.08.2006. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#1028 |
Moderator
|
Meni je limit proca 270 ![]() ![]() @Crash Prehebeno. Kako si podesio CPU-NB i NB-SB? Bootaš postavke iz BIOS-a ili štelaš iz win-a?
![]() |
#1030 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
Moderator
|
Ne, na 1.45V. To je među prvim primjercima E3-ca, po steppingu treba ići gadno, ali moj ne ide. Nije da me dira previše. Pola života je radio na 2300Mhz na 1.4V, a pola na 1800Mhz i 1.1V! Bez brige, nisam ja zaribao, taj proc je i masni imao kod sebe na DFI-ci, tako da, OC je provjeren. Mislio sam ranije, dat 150kn više samo da bi i moj mogao do 2700Mhz na defoltu ili malo više, ali onda sam skužio da mi to ne treba i zapio nofce ![]()
![]() |
#1033 |
Premium
|
Crash009 izgleda produzija dalje s cugom..ko zna sta ce bit od toga famoznog sper pi... ![]() ![]() Vucko na koliko ti onda silujes proc? 2.3gHz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Banned
|
Citiraj:
evo mene nazad, malo smo se zapili, jbga uglavnom prime je pukao nakon pola sata sutra ujutro testiram max stable frekvu, mislim da bi na 375-380 moralo ići bez beda postavke mjenjam u biosu jer mi se clockgen zna zablesirati pa mi smrzne komp, postavio sam na 400, 16bit i cpu i NB uglavnom ako sutra prođe 370-375 ja zadovoljan jer svejedno na nju nece ici proc koji ce moci toliko povući sa nekim normalnim množiteljem e da može biti da je i stvar do NB-a jer se grije kao govno preko 350fsb-a, pa cu sutra nabacit neku 80-icu da piri po njemu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Moderator
|
@GORKI Pa da, tako nekako ![]() Ma ne, proc ide do nekih 2450Mhz sa 1.45V, a za ostalo mu treba više napona (probao na bivšoj Chaintekici sa NF4 Ultra chipom). A za dodatnih 300-400Mhz mi se nije isplatilo davat nofce. Pomislio sam na upgrade tipa X2 proc, ali ni to mi ne treba. Dok god mogu surfat i snimat si neš na TV Tuneru, ne ću preć. Proc mi je hladan i to mi je jedino važno. A ne mislim rušit nikakve rekorde... P.S. Sam ti za***************... ![]() ![]()
![]() |
#1036 |
Premium
|
Ma Gorki moze tu biti samo zato sto ima dualku, inace nemoze pricati s nama, ima prejak proc ![]() @Vucko kao da mu sad dise kako treba ![]() ![]() ![]() EDIT: @Crash Zasto ti je napon baterije tako mal (0.11V) ili ti to everest krivo ocitava ![]()
![]() |
#1038 |
Premium
|
Ziv je! WooW ... ![]() ![]() Vucko ma nemam se zasto smijat mad bi ti volija ( ![]() ![]() ![]() Nego kad ce vise taj ocwbeta 9 bios.. nestrplivi sam nesta bi klokel? : roller : BTW jel ti dosla potvrda za registarciju od OCWforuma? Mr. M procita si me skroz.... ![]() ![]() Talent je bija debelo osvjezenje...pogotovo kad vidim kako fino vozi...i to u DC-u inace zasebno svaki bi isa i vise... Nego jel me primate k vama? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() A jeste krumpiri neki. Prekjučer sam uzeo u Rijeci jednu takvu ploču (u Zagrebu ih kažu nema), za složit jednu jeftinu 939 konfu za prijatelja. Kažu, povlače ih iz prodaje. I kaj sad? Samo vas gledam. Gledam ju i mislim si. Aaaa, evo, ova je ziher najbolja. Unikat čak. Ha ha.... Sutra probam tu čaroliju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
|
![]() |
#1042 |
Moderator
|
@Crash009 Gore su kingmaxovi chipovi, barem su na mojoj FNAS-ici bili. Ovako su moji išli, poprilično hebeno ![]() ![]() @GORKI Ma joj, zaboravili oni na ocw-u na mene. Nije mi niš došlo i nemrem tamo još niš postat. Pice... A šta će mi quad core? Kad bi jedva opteretil i Dual core proc? @Tao2 Nadam se da neš imat početnih problema sa njom ![]() No, dosta OT, topic je prešao preko 1000 reply-a ![]()
![]() |
#1043 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Premium
|
![]() |
#1047 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Moderator
|
Prdnula mi matična ![]() Valjda je ona otišla... Em ti vraga, a taman sam ju stavio u novo kučište... Uglavnom, pojavi se POST screen i samo piše: Pres F11 to boot meni SIngle Channel memory I samo tako stoji ![]() Resetiro CMOS i vadio bateriju na duže vrijeme i ništa. Valjda BIOS corrupt... ![]() Dovraga, zašto ja kada god nekaj vadim iz kučišta, kad natrag spojim ne dela ? ![]() Nadam se da će dečki u Linksu bit brzi ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.08.2006. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Moderator
|
Sad me najviše frka ako je matična živa i ako mi je ipak memorija prdnula...jer onda ću morat platit servis ![]() Viš, to ti je peh, kad nemaš kod nekog probat kaj ti dela a kaj ne... Kad mene netko treba, u sekundi mi je raskopano kučište i mjenjam sve po potrebi, ali kad meni treba, onda moram ići žicat u Nobilis. Fala Bogu, dečki su tamo ok i bez problema mi iztestiraju sitne stvari tipa proc, memorija, HDD etc.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|