|
![]() |
#1022 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
da, malo je zgusnuto sve, ko neka šumetina sa nekakvim kućicama drvenim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1024 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
100 igraca je i dalje kaj sam vidio na netu od ekipe kaj stream-a Slika mape Ovo kaj sam vidio mi je mapa OK al da u finalnoj verziji smanje broj objekata i to bu bilo super. jedino treba vidjeti dal je 100 igraca previse il je to OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1026 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Probao i ja jednu. 10. bio. Dosta toga nema još uvijek tekstura, izbugao mi se onaj "slow walk" (CTRL), pa mi je tako hodao cijeli meč, ušao u građevinu kada je bila magla, izašao van već je bilo sunce... Previše tih nastamba, ali zanimljivo iskreno. Kada letiš još u avionu i gledaš mapu, čisti fortnite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1028 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.04.2018. u 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
|
Ja sam nekih 20 komada odigrao. Par puta bio u top 3, nisam uspio chicken dinner. Uglavnom, zabavno jako. Kiša mi je super, zabavno i napeto. Ima potencijala iskreno. 4h samo tako prošlo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
meni je okej nova mapa,ovi neki nasi kvazi pro strimeri popljuvali da je za kampere ta mapa itd. mislim da takve ni jedna nova mapa nece odusevit...meni se svida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
The PUBG Developer API is now in open betaI! Access player statistics, match results, in-depth telemetry, and more to build third-party websites and apps. Get your key at https://developer.playbattlegrounds.com sad će navala web stranica sa statistikama ![]()
![]() |
#1033 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1034 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima i dobrih i loših stvari na novoj mapi. Puno lakše se sakrit zbog trave, ako imaš ghillie i legneš skoro uopće se ne vidiš. Na par mjesta imaju neke glupe zgrade u kojima izgleda kao da bi trebali biti prozori, ali su umjesto njih daske kao, to bi promjenio. Krugovi se dosta brže smanjuju pred kraj i ako se ne varam puno su bolji spawnovi oružja gdje god odeš, iako je to možda samo dojam jer je mapa manja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Slozen discord na brzak. Centralna Europa. Invite traje sljedeca 24 sata. Vidjet cemo ako zazivi... ![]() https://discord.gg/wXRjKs |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
|
Upravo gledam. Koji developeri. Kada staviš na classic match, imaš prvo TPP onda FPP.. A kada staviš na event onda je prvo FPP pa TPP... Takve sitnice ne mogu paziti, čudo. Ja uđem u igru automatski stisnem drugi gumb, kad ono TPP... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1043 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Premium
|
Sitnice neke popravljaju, bugove, teksture itd. Uglavnom, sve manje mi se sviđaju njihovi update-ovi. Počeo neki dan ponovo Fornite, ako se naučim graditi brzo, bude nešto s toga. Zabava samo takva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Najbolje je kad uletiš u fornite sa Call of Duty stilom igre i kempanja, nemaš šanse ![]() Htio sam probati ovaj pubg kad sam tražio nešto za igrat uz fortnite ali koliko sam skužio nema ništa free. Fortnite s vremenom postaje sve zabavniji. Isto me gradnja zeza ali napredujem lagano. Probaj si presložiti key bindingse da su ti nekako bliže prstima pa vidi. Meni je pomoglo.
![]() |
#1049 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Fortnite je po meni puno bolje poslozena igra. Naravno, manje je zahtjevna, pa leti, ali sve je na mjestu. Npr krenje su predvidive, dok je u pubg sve užasno clunky. Istina, ima specifični vizualni stil, al pored igrivosti je to sporedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja sam Fortnite probao nekih 3-4 gejma, i jednostavno mi nije legla...a pored toga ono građenje je totalno OP i grafika me neodgovara.... PUBG ima svojih mušica al nakon nekog vremena se navikne i igra se....trenutno imam 400h odigrano |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|