|
![]() |
#1022 | ||
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Sto se g2 tice, i vece boljke bi mu oprostio sa onakvom baterijom ali eto, primjetno je... Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 01.12.2014. u 22:31. |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1024 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Da ženski ![]() I meni bi trebao stock rom (zadnji o mogucnosti) u zipu da ide preko recoverya. |
|
![]() |
![]() |
#1025 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Moja Xperija Z ali Ultra nije fludinija ni od g2 ni od g3. Previse je zagaden UI. Mobitel vapi za rootom. Nije spor nikako ali se osjeti da bi moglo to i brze. Optimus ima i vise korisnih fora i g2, pogotovo g3. Knock on, off , code, podesavanje tipki na ekranu, multitasking i jos sitnica. Sad mi g3 izgleda ko neka Nokija, 920 il nes tak. Dobar je taj metal i g3 mi sad djeluje nekak malen i lagan. Gust ga je drzat u ruci. Od naprijed se ne kuzi da je to gore izgleda ko tvornicki i dosta je ekipe sa zazujalo kad je vidlo mob ali ugl. pozitivne reakcije. Zastita nije neka ali nije bas ni da je nema. Padovi na ravnu podlogu bi trebali proc dobro. Ugl, preporuka. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.12.2014. u 15:43. |
|
![]() |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Osim sporog autofokusa i nedostatka proširive memorije po meni mob nema mana. Nikakvih problema s njime, imao dva komada u posjedu. |
![]() |
![]() |
#1028 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
12 GB je meni sasma dosta jer ga ne tovarim svime i svačime, samo fotke i video koje slikam i snimam, ali njih odma trpam na komp. A i sad ima OTG USB stickova, tako da nema problema ni po tom pitanju. Spori autofokus? Što to znači "spori"? u odnosu na koji mob? |
![]() |
![]() |
#1029 |
Premium
|
Pa eto recimo sporiji u odnosu na S3 koji vidim da si imao. To govorim za autofokus po mraku, znači okineš shutter, pa jednom zabljesne, pa drugi put zabljesne pa tek treći put kad zabljesne uistinu i okini fotku. Nezgodno kad ideš npr. fotkat hrpicu ljudi subotom navečer u birtiji pa se maknu već nakon prvog bljeska jer misle da ih je pofotkao ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Antimićanin
|
Hm... čudno. Iskreno to nisam čuo. Ali hvala na info. Ne znam, ovako na prvu mi se mob čini bombetina, ekran mi je hebeniji nego SAMOLED jer više volim IPS nego to čudo. Fotke i snimke će ići po osvjetljenom, rijetko u mraku. Jel to možda do OIS-a? Koliko vidim po testovima, piči bolje slike i video od SGS4, koji ima odlične fotke. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1032 |
Antimićanin
|
Manualni fokus uvijek i koristim. Navika mi je taknut ekran i onda slikat ![]() OK, sve je jasno i sve je čisto. Hvala na informacijama ![]() BTW, jel treba folija za ekran? ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Čuj, folija nikad ne škodi da je presvučen ne znam s čim, ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1034 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.amazon.co.uk/SUPCASE-Case...rds=lg+g3+case Planiram uzet kvalitetnu zastitu za G3 i ovo mi se cini kao odlican izbor ili ima netko neki bolji prijedlog, inace radim u najgorim vremenskim uvjetima -40+40, kisa,snijeg itd.? |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1039 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigao je V20D za G3. |
![]() |
![]() |
#1040 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
sa:http://storagecow.eu/index.php?dir=X...+G2%2FStock%2F ili mozda Germany? Zadnje izmijenjeno od: rak21. 03.12.2014. u 14:56. |
|
![]() |
![]() |
#1041 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1044 |
Fresh Juice
|
Ja sam evo na 20D i mogu reći da je dobar. Zadovoljan sam |
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam ni vidio na koju verziju ide. Sad je bas zavrsio i otimizira aplikacije.. 20c je instaliral.. Malo sam vrtio AnTuTu i iznad 40 tisuca je u svakom runu. Ide i preko 41 tisucu.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.12.2014. u 00:50. |
![]() |
![]() |
#1049 |
Fresh Juice
|
Prati upute ovdje: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...-custom-romovi.... |
![]() |
![]() |
#1050 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam to odradio preko LG PC Suitea. Ovo sto je kolega Juoce postao je cisti LG-ev software koji vjerovatno najbolje radi i prvi dobiva updateove. Ja bi inace isto njega stavio preko flashtoola ali nisam zbog aplikacija, ovako mi je sve vratio sam jer trenutno nemam vremena za igrat se s time. Inace Vip je pustio V20c, kasne.. Ali nema veze, odlicno radi, prezadovoljan sam. Mobitel je fluidniji i koliko sam primjetio imam 300MB Rama manje zauzeto nego na KK
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|