Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.08.2016., 21:22   #1021
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da smo prošli, medalju bi digli..
protiv koga, iruda ti?

australije, koja je srbe, francusku i litvu kombinirano rastrgala 70 razlike?
spanjolske, koja - ako se ameri ne uozbilje - nosi zlato na pirineje?
samih bogova olimpa?

neko je tu gore dobro napisa, ovo je uspjeh. cak i ako imas retardiranog trenera koji - dok srpski non stop rotira i trazi pobjednicku kombinaciju - stoji sa strane i mase ko nekakav bogec trazeci flagrant faule??

rotacija nam je minimalna trenutno, odradili smo prvenstvo sa 6-7 igraca. no imamo mi tu par mladih momaka koji kad se prikljuce ovoj ekipi tj. 'osovini' bogdanovic-saric-hezonja, kroz neko vrijeme cinit ce respektabilnu ekipu na velikim natjecanjima.

ali treba nam boze-pomozi trener, ne ovaj klaun..on da je ima imalo samopostovanja, odusta bi od ovog posla nakon epskih -20 protiv turske nakon +15 u prvom...
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2016., 21:27   #1022
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Na Asus Overclokceru 2010 si predstavljao Bosnu i Hercegovinu imamo i slike stoga moliću... da si pobjedio, vijorila bi se žutoplava zastava
Zato i nisam pobjedio. Da su makar zvijezde crvene, možda bih se i potrudio.

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Za mene zajebancije sa košarkom, a pogotovo sa tricama u zadnjim sekundama, nema još tamo od '97 i prvenstva u Španjolskoj, i znam da znaš da mislimo na isto. Trolčino.

Danas baš pogledah taj kraj na nekom snimku uz ručak. Bilo je napeto, ko na tuti.

U vaterpolu ste prošli u finale. Nadam se da će i Srbija pa da se ganja go u zadnjim sekundama.
Milentije je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.08.2016., 05:51   #1023
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Gledao noćas žemsku košaricu, Amerikanke protiv Francuske. Za ženskinje je definitivno graničar. Nek se mane basketa pod hitno
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2016., 08:16   #1024
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
protiv koga, iruda ti?

spanjolske, koja - ako se ameri ne uozbilje - nosi zlato na pirineje?
samih bogova olimpa?
Da, i ja mislim da su Srbi bili najbolja šansa. eventualno Francuzi. Španjolci koji su fenomenalno tempirali formu za završnicu bi nas dobili, a o Australcima koji igraju najbolju košarku na turniru da ne pričam. Teško će Srbi s njima, jako teško.

Citiraj:
neko je tu gore dobro napisa, ovo je uspjeh. cak i ako imas retardiranog trenera koji - dok srpski non stop rotira i trazi pobjednicku kombinaciju - stoji sa strane i mase ko nekakav bogec trazeci flagrant faule??
Nikakvi luzeri, znam da im je teško, jer znaju da su mogli dobit, ali jbg. Što je tu je. Već su bil iotpisano i prošli kvalifikacije gdje su dobili dve tekem na knap kad ej bil ostani pani. Dobili Španjkolce i Litvu s kojom smo imali 0-7 na velikim natjecanjima.

Što se Ace tiče, obožavao sam ga kao igrača, bio je pravi šmeker. I kao trener mi je bio drag, unatoč brojnim nedostacima i nedostatku taktičkih znanja. na kraju krajeva, ovaj rezultat je uspjeh i dio zasluga sasvim sigurno ide njemu, dobar dio. Dobro je posložio momčad oko Babe koji igra sjajno.

Da mu se ponešto može zamjeriti, može:
- da dvojica igrača nisu ni minute odigrala, a mogli su, tek toliko da osjete atmosferu. ne vjerujem da su toliko lošjii da nisu mogli dobiti par minuta sve skupa
- da je Hezonja trebao biti drugi igrač u hijerarhiji a ne Šarić, makar ulazi s klupe. dečko ima sjajan šut i muda, trebao je više pucat.
- da je protiv Srbije treću blackout četvrtinu odigrao bez playa jer je Ukić imao tri osobne. Dobro da ga je povukao i sačuvao za kraj, ali trebao je tu Rok ući unutra, nismo imali dobru obranu na vanjskima i Bogdan ans je trpao ni kriv ni dužan.
- da nije zvao time - out u trećoj sve dok Srbi nisu skroz okrenuli. Ok, falio bi taj time -out na kraju kako se pokazalo, ali opet...

Citiraj:
rotacija nam je minimalna trenutno, odradili smo prvenstvo sa 6-7 igraca. no imamo mi tu par mladih momaka koji kad se prikljuce ovoj ekipi tj. 'osovini' bogdanovic-saric-hezonja, kroz neko vrijeme cinit ce respektabilnu ekipu na velikim natjecanjima.
Na kraju , koštala nas je kratka rotacija i posljedično - umorni Babo. Da nije bio umoran ne bi u zadnjoj minuti bacio onu tricu već fino ušao na polaganje ili zaradio bacanja. Ili da je ušla ona Hezonjina koja je plesala po obruču.

Moramo si priznati i da su Srbi kvalitetniji. Mi imamo jednog klasnog igrača i nekoliko još nerazvijenih sjajnih talenata, dok Srbi imaju tri klase i 6-7 vrlo dobrih igrača.

Realno, ovo je uspjeh. veliki. Bili smo blizu, Srbi nisu u velikoj formi, i imali smo ih. Malo je falilo kao i mnogo puta do sada, ali ovaj put sam manje tužan jer ono što se vidi je moguća lijepa budućnost za našu košarku.

Šarića mi žao, dečko mora još raditi na sebi i to dosta. nadam se da će ga NBA odgojiti, trebao je i prije tamo. Previše tereta si sam natovaruje na leđa, a još uvijek je nezreo i izgori u želji.

Citiraj:
ali treba nam boze-pomozi trener, ne ovaj klaun..on da je ima imalo samopostovanja, odusta bi od ovog posla nakon epskih -20 protiv turske nakon +15 u prvom...
Već sam napisao da mi je Aco drag, ali načelno se slažem da bi nam za bolji uspjeh trebao kvalitetan trener. Samo koji?

Rotirka? Peras? Zaboravi.
Od domaćih jedino mi Spahija ulijeva povjerenje i s njim je repka imala fenomenalnu igru s glavom i repom na onom ukradenom prvenstvu. Međutim on neće. Eventualno Nazor. Stranac? Koji?

Imao je Aco i dobrih poteza tu, da se razumijemo. Većinu tekmi je dobro vodio, i vukao ok poteze i na vrijeme.

Čak se čini da je bio otvoren i za savjete sa strane. Ako netko prati sportnetov forum, njihov korisnik Nagy je napravio izvrsnu analizu onog najboljeg Litvanca i kako ga čuvati. Poslao je to stručnom stožeru, ovi su se zahvalili i rekli da će svakako uzeti u obzir. I fakat su uzeli u obzir. napravi je nešto slično i za Raduljicu. I u prvom poluvremenu Raduljicu su fakat ugušili, kao i Tea.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.08.2016. u 08:40.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 20:54   #1025
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
protiv koga, iruda ti?

E da, upravo protiv te Australije koja je protiv srba u polufinalu odigrala gore nego mi
A dobro, nema veze, bit će bolje...možda...jednom.

Srećom pa forum nema Vaterpolo temu...
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2016., 20:41   #1026
windfucker
Guest

Ja ne pamtim turnir sa toliko oscilacija.
Sada idemo u miru ispratiti finale
  Reply With Quote
Staro 21.08.2016., 21:24   #1027
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Durant ubija. Trpa li ga trpa.
Staro 22.08.2016., 08:14   #1028
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Eh, to ti je to...
Dečki se zajebaju, igraju kao na lakšem treningu, ispaljuju kako se kome prohtije, i naprave 40 razlike protiv druge najbolje momčadi.

I onda se netko nađe ustvrditi da je NBA smijurija
Staro 22.08.2016., 08:23   #1029
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Da, ali moramo poštivati i činjenicu da za reprezentaciju USA ne vrijedi međunarodna anti-doping kontrola nego njih testira njihova anti-doping kontrola koja nije dužna rezultate davati međunarodnoj.

Naravno, to je i uvijet koji Ameri postavljaju prilikom dolaska na olipmijadu ili na svjetsko prvenstvo.

S obzirom na sve, Srbi su dobro i prošli sa samo 30 razlike. Krajem 3/4 kako je išlo, moglo je biti i 50 pa su se očito krenuli zejebavat u 4/4.
Ali sva snaga i moć su se vidjeli u 2/4 i 3/4 kad su dodali gas iz prve u drugu brzinu. Ulazilo je od svuda.
Staro 22.08.2016., 09:22   #1030
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Da, ali moramo poštivati i činjenicu da za reprezentaciju USA ne vrijedi međunarodna anti-doping kontrola nego njih testira njihova anti-doping kontrola koja nije dužna rezultate davati međunarodnoj.
Olimpijska anti doping kontrola ima veću jurisdikciju od američke,pa samim time ameri nisu amnestirani.
Slabo pratiš,jerbo se je vodila rasprava oko dopinga nakon svjeckog...da ameri nišu nadroksani,srbi ih dobijaju 20 razlike...
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2016., 09:26   #1031
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Jučer je baš bilo govora o tome u suprotnom predznaku, kako sam i napisao.
Slabo pratim, istina, ali eto, to mi je zapelo za oko.

Ok, možda se to srbi samo tješe... uglavnom, ako je - dobro, ako nije - opet dobro.
Staro 22.08.2016., 09:52   #1032
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Doping, ne doping, djabe im je, jer kada se najbolji šuter današnjice sa rasponom krila od 2 i pol metra uhvati trica ... nema pomoći.

Moram također primjetiti da su ih ameri ekipno fizički uništili, dijelom brzinom, ali većinom sa njutnima tj. čistom silom u reketu.

Nešto poput onoga što su oni nama napravili ... Tejst of dejr oun medicin reklo bi se.
dh41400 je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2016., 23:30   #1033
vorda22
Guest

jeste, durant bas djeluje ko da se dopingira

nego, najnovija fora je da se u biti broje sve medalje, tako da veslaci, atleticarke, streljastvo ima manje medalja , nego jedna momcadska ekipa. pogodite gdje je novo racunanje medalja poniknulo
  Reply With Quote
Staro 23.08.2016., 07:35   #1034
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Čitam i ne vjerujem.
To ti je kad odeš na olimpijadu i ucrtaš si 18 medalja minimalno a doneseš doma 8. Onda vadiš neke formule i korijene pa zbrajaš medalje po osobi a ne po sportu kako ih broji cijeli svijet.

Kompleksi su zajebana stvar.

Po toj mitomaniji, mi imamo 36 brončanih medalja u nogometu

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.08.2016. u 07:40.
Staro 23.08.2016., 13:07   #1035
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

forumhaer i sportnet su ovih dana doslovce bili preplavljeni komšijama na sportskim temama, važnije im bilo ovdje kenjat nego pratit svoje

Uf, žao mi što sad nema neke košarke, kad će više taj nba
Kako mi se sad čini hejtat ću GSW s Durantom skoro kao Kinga
Staro 29.10.2016., 10:34   #1036
ODO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2015
Počela je nba sezona ljudovi, jel se gleda?

Ja malo škicnuo i Duke u predsezoni, onaj Marques Bolden izgleda moćno, a još wingspan 230 cm
ODO je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2016., 11:17   #1037
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
bome je vec u prvih par dana bilo odlicnih tekmi, a Davis, Kawhi i Westbrook su krenuli bogovski.

''zvijezda večeri bio je Russell Westbrook koji je zabio 51 koš uz 13 skokova i 10 asistencija. To je prvi triple double s 50 koševa od sezone 1974./75. kada je to uspjelo Kareem Abdul-Jabbaru.''
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2016., 08:25   #1038
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Slabo se prati, ha?

Iako je liga i dalje slaba, čini mi se zanimljivija sezona od prošle. Ako ništa drugo, više igrača je iskočilo.

Nakon petine tekmi imamo trojicu s više od 30PPG (Davis, Westbrook, DeRozan).
Westbrook ima fantastičan učinak, na rubu triple double prosjeka: 31.2 PPG, 11.1 APG, 9.9 RPG. Nastavi li ovako, iamt ćemo još jednog unanimous MVP-a.

Ni LeBron nije daleko od tripe double prosjeka: 23.6 PPG, 9.7 APG, 8.4 RPG

Curry opet igra odličnu sezonu, 26,7 PPG i opet je na 50-40-90 učinku. Durant ima vrlo slične brojke i efikasnost.

Što se momčadi tiče, ništa previše novog, iako je rano sve smrdi na još jedno finale Cavs-Warriors.

Od naših - Hezonja tone, jedva da igra
Rudež također dobiva minute na kapaljku, al igra više od Heza. Babo standardan kao i prošle sezone. Šarić se dobro snašao. Iako loše šutira, borac je i ne sumnjam da će uspjeti. Bender igra malo, ali vrlo dobro igra obranu, u napadu mu malo fale fizikalije i hrabrosti. Zubca šalju povremeno u D-Leagueu, gdje je neki dan imao učinak 21 koš i 12 skokova. Dobro je za njega da igra i razvija se.
Staro 29.11.2016., 09:36   #1039
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Jednoglasni MVP hajp završio pa je lakše za pratiti.Manje šuma...
Staro 15.12.2016., 21:59   #1040
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Staro 20.12.2016., 10:07   #1041
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Staro 25.12.2016., 23:18   #1042
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Staro 25.12.2016., 23:43   #1043
DiTech
Premium

DiTech's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Gleda se na SK1, GS vs Cle odlicna! Chicago los start bojim se potopu od Spursa.
DiTech je offline   Reply With Quote
Staro 26.12.2016., 13:31   #1044
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Vrhunska tekma jučer, GSW-Cavs.

Durant usrao zadnju četvrtinu.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 26.12.2016. u 13:38.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2016., 05:59   #1045
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Meni je bila odlicna tekma Boston-New York.

Horford je igracina i pol, neovisno o brojkama na kraju tekme. Boston igra jako pametno i uzitak ih je gledati.

Gledao sam prije par dana Detroit ponovno, i ta ekipa mi se jako sviđa.

A gsw su uvjerljivo najboljii iako su izgubili. Malo ih zeza obrambeni skok. Recimo da otpust vareja i zazu, i nekako dobiju noel-a

Durant je zvijer. U obrani drzi od 1-4 pa i nize petice moze braniti u postu.
U napadu ga nije islo u zadnjoj.

I nba su sluzbeno objavili da je bio kontakt i faul u zadnjem napadu kada je kd pao.
I LBJ je trebao dobiti tehnicku dok se pravio vazan na obrucu 1.30 do kraja.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2016., 11:01   #1046
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

ma morali su suci popustiti jer je Jefferson dobio tehnicku zbog jednog pogleda nakon zakucavanja, kako onda kraljici ne bi progledali kroz prste (inace se za samo jedno drmanje obruca nakon zakucavanja dobiva tehnicka).

McGee je bio i ostao odron, fulal je 5 mrtvih zicera, shaq bu ponovo imal materijala
Staro 30.12.2016., 13:42   #1047
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Meni je bila odlicna tekma Boston-New York.

Horford je igracina i pol, neovisno o brojkama na kraju tekme. Boston igra jako pametno i uzitak ih je gledati.
Nisam gledao, ali da, Al je igračina. Nadam jačem istoku u playoffu, sa zrelijim Raptorsima i dobrim Celticsima.
Zapad bi mogao biti ludilo ako svi budu zdravi. GSW, Spursi odlični, Rocketsi su dobri, bolji dosta nego prošle sezone, Clippersi će biti opasni ako budu zdravi, a bome će OKC i Jazz prema dosad prikazanom biti opasni i tražit koji skalp.

Westbrook je životinja :s

Citiraj:
A gsw su uvjerljivo najboljii iako su izgubili. Malo ih zeza obrambeni skok. Recimo da otpust vareja i zazu, i nekako dobiju noel-a
Ma jesu, ali teško je tu bit pametan. Liga je nažalost u regularnom dijelu postala smijurija, s brojnim timovima koji tankiraju, trenerima koji konstantno odmaraju igrače, igranje pod ručnom. Slažem se da im fali centar.

Citiraj:
Durant je zvijer. U obrani drzi od 1-4 pa i nize petice moze braniti u postu.
U napadu ga nije islo u zadnjoj.
Je, ovaj obrambeni dio je i mene iznenadio, zvijer je na svakom dijelu terena. No, čini mi se da mentalno KD nikad neće kliknuti. Već dobivenu tekmu protiv Cavsa je usrao u zadnjoj četvrtini sa 2/9. 0/7 u zadnjih 5 min. Većinu od tih šuteva je forsao, i to u situaciji kad za tim nije bilo nikakve potrebe.

Strašan je igrač, ali s ''mušicama''. Nisam uvjeren da je to bio dobar potez za GSW. Narušen je balans momčadi, igra im trpi, nema toliko ball movementa. Kvalitetom su iznad većine i to toliko da se neki problemi u igri ne primijete na prvu. Međutim, kad ih stisne jaka momčad, lako pucaju jer nisu uigrani s KD-om. Možda sve to sjedne na svoje mjesto, ali ne bih se kladio na njih. Plus Curry ostaje enigma. Izvan forme, manje puca i djeluje nezadovoljno. A lopta uglavnom kod KD-a. Ne bi me čudilo da Curry digne sidro na kraju sezone.

Citiraj:
I nba su sluzbeno objavili da je bio kontakt i faul u zadnjem napadu kada je kd pao.
I LBJ je trebao dobiti tehnicku dok se pravio vazan na obrucu 1.30 do kraja.
Stoji sve to, ali bilo je dosta greška prije toga na štetu Cavsa. Plus što se u NBA ovakve stvari u zadnjim sekundama rijetko sviraju.
Staro 06.01.2017., 13:33   #1048
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Korver u Cavsima, ok - WTF?!

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 16:53   #1049
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Korver u Cavsima, ok - WTF?!
au, crno se pise ostatku nba

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 18:12   #1050
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Spot up suter, a vec imaju lovea, fryea, irvinga i jamesa i osim jamesa svi su preko 40% za 3. A ni james je ok, oko 36%.

Vidjet cemo, sigurno nece biti losiji.

Koja je zajebancija sa Zazom Pachulijom? Frajer je drugi po broju glasova (all star) iz Duranta na zapadu.

Atlanta se raspada, bas me zanima sto ce dobiti za milsapa.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno