|
![]() |
#1022 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
to nema veze. mnogima je s h.b. stiglo u hr na ime jack martin. jedino ako odeš tamo i možda ti samo pokažu što je unutra i to je sve. fotografiraj za svaki slućaj zbog p.p. i ako je fake da ti lakše vrate lovu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel ti čitaš zadnjih 296 postova ovdje ![]() 1. Dobiješ pismo sa carine. U njemu je poziv koji sadrži PCP broj. 2. NAKON što si dobio pismo, šaljem e-mail na adresu 10004.zagreb@posta.hr potvrdu o uplati (najbolje je PDF sa paypal transakcije). 3. Kad dobiješ automacki odgovor, tada je sve OK, mobitel je u postupku carinjenja. 4. PDV plaćaš prilikom preuzimanja paketa. Plaćaš poštaru ili u pošti. Plaćaš iznos od 25% cijene koju si platio + cca 30kn (troškovi i poštarina do tebe). Dakle, dok ne dobiješ pismo od carinarnice Zagreb, ne mrdaš. Nema zvanja, pitanja, e-mailova, požurnica jer će te glatko odjebat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
čitam čitam, a jel nije na odmet utvrdit gradivo...hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nekako mi se čini da je jedina rečenica koju Kinezi znaju "Please wait few more days". Tu mantru su mi ponavljali posljednjih tjedan-dva, dok sam se raspitivao o svom mobitelu. Prekjučer sam im dao 2 dana da mi vrate lovu jer mi je do*izdilo čekati, na što, pogađate, dobijem odgovor "Please wait few more days" (priznajem, pitali su me još jesam li provjerio na pošti jel stigao, no ovaj "please" se ponavljao nekoliko puta). WTF? Danas dignuo dispute, stavio napomenu da sam im dao rok od 2 dana u kojem se nisu očitovali, da bi mi nakon 5 minuta stigao mail od Minideala s linkom na moj profil na stranici gdje se vidi refund umanjen za 5.23$. To su nekakvi manipulativni troškovi, koji vrag? Kad mogu očekivati lovu na Paypal računu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Prvi doša nakon 17 dana ravno kući a drugi nakon 16 ali na carinu pa još tamo 12. Mobiteli uredno zapakirani sa poklonima(case+ screen) na hrvatskom i rootani, maknute sve nepotrebne aplikacije. Jutros naručen i treći kod njih |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Onak iz čiste kurtoazije otiđem na 17track i gle iznenađenja moj paket je več isporučen negdje u Njemačkoj,TN nema veze sa mojim paketom.Kontaktiram podršku i naravno isprike i molba za strpljenjem jer su sigurno oni na pošti pogriješili.(nisu smradu oni na pošzi,nego si ti lažov) Još bi čovjek i popušio tu foru da nisam od njih(i ostalih kosookih žutanjaka) ništa naručivao.Neče smrad priznati da nema robu i kupuje vrijeme da ne dignem dispute jer če sada do isporuke proči i više od desetak dana i naravno da nebi od njih naručivao da znam da nema robu na skladištu. Do sada sam imao razumjevanja ali više ne,dižite dispute ako vam se bilo što učini sumnjivo jer tim žutanjcima ništa ne vjerujem.Čim se počnu ispričavati i moliti za strpljenje znajte da LAŽU! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Guest
|
istina. svi su isti ti kineski shopovi kad treba vratiti lovu ili ispraviti pogrešku. tak sam i ja naručio wifi tipkovnicu sa banggooda i prošli tjedan dođe tipkovnica ista kao na slici sa njihove stranice, ali tipkovnica uopće nije wifi nego najobičnija ![]() i onda kasnije odem na dx.com i tamo imaju točan opis proizvoda da se zapravo radi o običnoj tipkovnici , a ne o wifi tipkovnici kao što piše u opisu proizvoda na banggood stranici. znači imaju krivi opis proizvoda. krivi item mi nisu poslali jer se onaj item number sa stranice poklapa s mojim na kutiju od tipkovnice. i sad im pošaljem mail opišem problem i pošaljem slike uplodane na zaslike.com stranici i oni meni odgovore da im pošaljem slike, a slike su im poslane samo treba kliknuti na link................... ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Antimićanin
|
Da, tak su i meni rekli da im snimim rebootanje zte-a. Ja velim da nemrem cijeli dan snimat mob koji se random resetira. I oni mi odgovore da to razumiju ali da im pošaljem video kako se mob reboota. Kreteni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Guest
|
s tim da mogu pretpostaviti da to namjerno otežavaju jer mi je tipkovnica putovala oko 38 dana i sad još nekoliko dana je prošlo, a rok je 45 dana od dana transkacije da na paypalu mogu otvoriti case. i onda na to još dodatno računaju da ću zaboraviti i tako poslje onda oni s menom nemaju više veze (baš pošteno od njih), ali neznaju da mene nemogu zeznuti pa sam za svaki slučaj otvorio case ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Antimićanin
|
A i jednu stvar im priznajem - ovaj period, druga polovica 11. mjeseca i 12. mjesec kad svi ko mutavi naručuju za božić. Sad zna bit zajeba... ali ne toleriram im ništa što je van božićnog perioda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Premium
|
Povlačim sve što sam rekao o Minideal-u kao ozbiljnoj stranici. Prekjučer, 5 minuta nakon podizanja dosputea pošalju mi link s "credit memo-om" na kojem se vidi refund. I sad normalan čovjek očekuje da kroz par dana sjedne lova na račun. Kad jutros mail od Minideal-a "can you wait one more week" i ista obavijest na paypalu. Jel oni mene smatraju budalom ili šta? Sad sam im dao rok od 1 dana, namjerno jer me s tim "please wait" je*u u zdrav mozak već neko vrijeme. Sutra ide claim, dosta mi je zafrkancije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1043 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Antimićanin
|
Očito da je to bila fora da te nategnu još koji dan da ti prođe period za claim/dispute. A onda nakon tog perioda bi bilo "ko te *ebe, dođi si u kinu po pare...". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Sve doslo danas preko poštara bez ikakvih problema. Ova visa sila nema veze sa mozgom. Ocito je netko stisnuo krivi gumb. Telefon od pošte i carine je beskorisan. Informacije se mogu dobiti tek na šalteru kad gospoda nazove u skladiste i provjeri.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
|
Ja šumom, Kinez drumom. Koliko god se ja prijetio, on traži još tjedan dana. Valjda misli da se šalim i pričam u prazno. Sad sam dobio novu obavijest na Paypal u kojoj traži tjedan dana i kao da će vratiti novce ako ne dođe u roku 45 dana. E pa sutra je točno 45 dana od kupovine i ide claim sve u 16. Poludio sam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Carina tražila račun. Poslao u subotu, ali nisam dobio onu automatsku povratnu poruku. Da pošaljem ponovno?
![]() |
#1049 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nije ni meni došla - poslao sam još jednom faksom u petak ujutro i evo došao mob danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Da. |
|
![]() |
![]() |