Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.12.2015., 12:53   #1021
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
su mjenjali opet sto? nemogu nikako citadelu pogodit, s nagatom. osim ako je jako blizu 8-10km.

S fusom prije nisam imao problema
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2015., 23:12   #1022
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
16" overpen, koliko mi se čini.

---

Ranije večeras:

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.12.2015., 23:31   #1023
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Odlican game bio... Capamo nas dva,i napadaju nas dva DD,ide se head to head,ja posadim Mutsukiu mocni 4 km torpedo sa Gnevnym,i kombiniranim snagama pronadjemo drugog DDa u smoku,i ubijemo i njega. A prije tog,Thor soloa full HP konga,dok sam ja solirao carriera,Bogue valjda.. A prije svega toga,ja i on vs 2x Omaha i Aoba(Aoba je bila na 20% doduse),ja dokrajcim Aobu i pomognem mu te dvije Omahe rijesit... Bas adrenalinski game

Ali ovaj SS sto smo s dvije Pepsi odigrali je bio skoro pa jos bolji,moram naznaciti da je Thor zrtvovao svoju dragu Pepsi da spasi mene od Torpeda... Nazalost nisam sejvao sve SS
A zadnji game,ja sa Coloradom,Thor san NM,i Djibs sa Aobom.... Dobijemo T9 grupu,vs 3 Iowe,dalje da ne govorim... The fun part,dobili i sva 3 prezivili game Nazalost nam je TS puknuo kad je taj game krenuo :/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Pepsi king.PNG‎
Views:	148
Size:	803.3 kB
ID:	15733  
Staro 22.12.2015., 08:37   #1024
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Još nam samo fali "ju ken bi maj vingmen enitajm!".

Šalu na stranu jučer za mene osobno slabija večer s Pepsi, nikako da spojim dobru partiju. U toj gdje je Smoki pobrao 5 killova i u ovoj sa Konijem smo isključivo radi nas dobili partiju jer je ostatak tima bio zaposlen sa vlastitim potapljanjem. Čak i partiju ranije smo od T8 ekipe bili unatoč izgubljenoj partiji na vrhu svog tima s bodovima.

Jučer sam prvi puta u igri doživio cendranje zato što sam nekog potopio. Niti kad sa Mutsukijem rješim BBe sa full HP jednom salvom nikad nitko nije prigovarao. Do jučer u Koniju. Mapa The Straight i loše stojimo. U 5 min su nam potopili 6 brodova. Vidim da se pokušava kroz onaj zapadni uski prolaz na rubu mape provuć New York. Reko idem sačekušu složit (kao što sam Kongu kasnije u partiji iz prethodnog posta) da spasim naš CV koji je dao petama vjetra. Kako se približim prolazu izroni NY i lijepo mi skrene u lijevo, okrene bok taman za salvu torpeda. S njim i Furutaka. Swell... Onesposobe mi jedan lanser torpeda i odmah mi je jasno da je to one way trip. No, uspijem lansirat s jednog boka 6 torpeda, okrenem drugi i lansiram preostala 3 na Furutaku. 5 torpeda udari u bok New Yorka no rješi me Furutaka sa svojim 203mm. Ali istovremeno kako nije mogao manevrirat da me može naciljat s tim topovima pobere i on 2 torpeda iz salve od 3. I krene u chatu kapetan Furutake: "omg, poor player!". Reko, kak sam poor player? Žrtvovao sam svoj brod da rješim BB na full HP-u i još k tome rješio CL sve skupa da spasim naš CV. Ne, jazavac nije prestao do kraja partije cendrat.

Ali ova borba u koju smo uletili sa T9 ekipom i 3 Iowe je nešto što se viđa jednom u 100 partija. Cijeli tim je igrao skupa i nitko nije ostao straga snajpat. Land of Fire mapa (koju osobno najviše mrzim), stvorimo se na sjevernoj strani. Svi skupa, BB i CA se skupimo na centru ispred B capa i krenemo prema A. Nitko nije straga ostao osim ako nisi u sporom brodu kao ja u New Mexicu :P, dok su 3 DDa u liniji isto s nama krenuli prema B. Ostalo je povijest. 3. Iowa je dao petama vjetra kad smo mu 2 frenda rješili.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.12.2015. u 09:46.
Staro 22.12.2015., 09:41   #1025
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Jučer žena našla svoj skriveni poklon za Božić (neka skupa kremica) i kaže ona meni "jao pa ja sam ti mislila kupiti neku finu košulju". Kažem ja j**** košulju daj mi Pljeskawicu hahahah
Uglavnom....brodić je čista zabava i adrenalin. Vrlo sličan po stilu igre Kievu iako bi ga smjestio kao neki hibrid Minekazea (pa i Mutsukija) i Kieva. Super brzi topovi dometa 12km a concealment 7.7km (s camom 7.5) i to bez ikakvih perkova i skillova. Concealment se kod pucanja penje za 3.5km a ne skoro 5km kao kod rusa. Tako da se ima čisti kilometar stealth snajpanja i to bez ikakvih perkova i upgrejdova. Dovoljno je okretan iako mu mislim ruder shift time stavit tako da bude ko Kiev. Prilično je brz (42kts sa consumableom) i ima dosta HPa za DD. Pali brodove ko od šale a najveći mu je problem što ga uglavnom voze manje iskusni igrači. Ja sam mu još stavio novog kapetana za 25 golda tkao da u startu ima 3 pointa. Igrao sam 3 partije, u prvoj 3 komada, drugoj 2 a u trećoj 1 (MM me nije mazio) ali s hrpu damagea i zapalio sam nekoliko brodova. U prvoj sam Myoko dovršio s torpedima (previše se približila dok sam ju spamao sa HE). Torpeda imaju domet 8km i nisu brza ali su odlična za "stani pani" situacije i kad se neko previše približi dok ga zamaraš HE granatama ko budalu. Isto tako torpeda, iako spora, prilično su učinkovita za "lepezu na slijepo" kad znaš da se ispred tebe neko japansko đubre od DDa šulja, pa kad počne bježat od lepeze torpeda i nikne iz dima - ti ga opališ topčinama. AA mu je jako dobar i može se dobro obraniti od aviona osim ako nije invazija. Sve u svemu taj brod je mala zverka u rukama iskusnog igrača. Ima i po meni najljepši camo u igri.
Što se tiće Kieva, njega mislim prodat čim researcham Tashkenta (vrlo brzo) jer želim imat jedan t8 gunboat a Kiev mi više nije tako napet jer ide uskoro značajan nerf a imam i pljeskawicu.
New Mexico još malo izgrindam i kupim sve modove (upgrejdi su već svi tu) i štedim za Mutsukija. Moram to probat. Podmornicu. hehe

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 22.12.2015. u 09:46.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2015., 10:19   #1026
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@Thor

Ma to ti je normalno, ekipa koja pojma nema samo sere drugima. I to spama li spama. Jucer igrao T8.... ma nisam ni ja bogom dan igrac, al sam bio 80%+ top 3 u rundama sa yamatoima i midwayima, a ja u t8 cruiseru... bez awarnesa i incoming fire skilla (respec kapetana).
Mislio sam da su nizi tieri puni idiota, al nije ni T8+ nista manje pun. T10 koji nije u stanju pogodit ocean, Zao koji nemoze mene u T8 cruiseru ubit a on na full hp, jos sam u panici 2 puta u 2 otoka udario, a on sa vise topova i boljim reloadom nije u stanju mene sa 10km pogodit...kako su dosli do T10 pitaj boga.
Nakon serije od 5-6 poraza zaredom i epic ragequita, malo se smirim i krenem ponovo.

40-60k dmga, 250-350k love po rundi, nista zastavice il premium. Al voznja bez awarenessa i incominga je horror, neznas jel DD tu, jel ti stize cijeli broadside od BBa, mjenja se kurs ko da vozi pijanac... ma komedija.

Anyway, jucer runda, raspad sistema na mapi, islo 3 cruisera okolo, ostali samo jedan myoko na 20% i ja na 80%, i gubimo na capove, sva 3 capa neprijatelju. Nabasam na 2 carriera, iz daljine dolaze nasi BBovi, myoko krepa od bombe, naravno. Solo sam kontra T9 i T10 cariera na 13km. Pucam malo na jedan, malo na drugi da ih zapalim il barem zaposlim dok dodje ostatak flote. Debil u chatu vristi da se sakrijem.... od 2 carriera i grupe lovaca iznad mene na otvorenom moru?!?
A gubimo itako, il ih sve pobijemo il gubimo na bodove. Toliko sam cariere izmaltretirao da su 4 grupe torpedo bombera potrosili da mene ubiju, sta je dalo 2 minute vremena BBovima da pridju i u zadnjim sekundama ubiju carriere i pobjedimo.
Naravno, najlajaviji je bio idiot koji je odma poginio jer je sa BBom uletio na cap izmedju 2 otoka (mozes mislit kako je to zavrsilo) u rundi sa 4 DDa i sere kako tim pojma nema.
Sve mi se cini da cu morat potrazit mod da makne in-battle chat.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 22.12.2015. u 10:27.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2015., 10:45   #1027
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2015., 10:55   #1028
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Nove mape samo za t9 i t10. Koja navlakuša. Izgleda da ću na NM kapetanu morat stavit perk za raniju detekciju torpeda. Jel to sad bude gadno. Shit rudder upgrade je već gore jer i to će trebat nakon novog patcha. Perma camo za premiume je dobra vijest.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 22.12.2015. u 11:30.
Staro 22.12.2015., 10:58   #1029
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Baš. A veselio sam se Atlantic mapi. Vidjet ćemo sutra dal će bit potrebno čekat 4 tjedna da isprave sve bugove sa mini zakrpama kao sa 0.5.1.

Zanima me dal ovaj Karma sustav kreće od 0 ili će se uračunati prethodni podaci o prijavama / komplimentima.

@ Blade: kakav ti je to skin za Atago?

Slažem se za ovo Incoming Fire skill na CA. Spašava živce na višim Tierima i to je prvi skill na drugom redu koji treba uzet sa CA kapetanom.

EDIT: Uz patch, nova misija. Ovaj puta za BB. Mislim da ću Mutsukija ispeljat iz luke cijeli vikend = target rich environment.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.12.2015. u 11:04.
Staro 22.12.2015., 11:14   #1030
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Zaboravih da s novim patchem dobivamo lovu za svaki prodani modul (upgrejd) brodova koje smo prodali. Ja bi trebao dobit hrpu love hehe.
ehh da...neznam kaj su htjeli postići sa drastičnim smanjenjem detekcije torpeda...pa i ovako rokam min 3 broda u 70% partija, sa Minekazeom. Pa pretvorit ću se u vukodlaka sada haha
BTW to je dobra vijest i za Mutsukija jel su torpeda nešto sporija ali je domet velik. Jaoooooo Thore već ti vidim smješak na licu
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.12.2015., 11:23   #1031
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Jučer sam prvi puta u igri doživio cendranje zato što sam nekog potopio.
To se i meni dogodilo prošli tjedan (doduše, nisam potopio nikoga), prvi i jedini puta za sada da neko cendra.

Vozio North Carolina-u na lijevu stranu mape sa svoja 2 CA i 2 DD-a koji su ošli malo naprijed.

Pojavi se japanski BB isto Tier 8 (neznam im ime) na drugoj strani sa prethodnicom od 2 CA svoja.
BB je bio meni na nekoh 20tak km i taman mi drži bok otvoren. Računam Lead jer je let bio nekih 16-18sec...reko...probat ću opaliti pa što bude...ruknem salvu u komadu i počnem se fokusirati na CA što su bile bliže. Kad ono nakon 15 sec...TUP...2 citadele i još sitno pogodaka - rezime - HP na nešto manje od trećine

Nakon 10tak sec...u group chat stiže od lika - "NC, you are reported...you couldn't see me so far away, nor your DDs couldn't see me"
Velim ja: "Dude, I saw you and your 2 CAs and it was a lucky shoot".
Veli on "Impossible bla bla bla" kad na to moja pratnja "I saw you" (oba CA), "I saw you too" (oba DDa - zbog kojih se i vidio valjda).

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2015., 11:29   #1032
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Staro 22.12.2015., 11:31   #1033
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Gledam patch notes i smijem se, povecali su zaradu love sa Kongo/Mogami za 1%. Mislim, 1 jebeni %. To je kao napredak?
Zao 11% vise expa, Des moines 14% vise? Za t10 koji nemaju sta researchat?

@thor
Stavio sam Aslain mod pack i skinove, pa ih mjenjam kad mi dosadi. Samo siva boja broda mi je vec dosadila

Nove misije? Za 2x5 zastavica? I to je sve? Necu se ni trudit za to, gdje su ship slotovi i neke smislene stvari.

Karma sistem? Sranje. Ingame neznas koliko je tko dmga napravio osim koliko je killsa/last hitova imao. Na end mission screenu vidis samo konacan rezultat. A onda je vec prosao voz i ajmo nova runda.
Ekipa samo spama report i minus karmu drugima jer moze, cisto radi trolanja. Dosad u 1k rundi mi je samo jednom tip rekao da mi daje kompliment jer sam u rundi sa 2 carriera sa Clevelandom davao cover za 2 BBa.
Pitanje je kako ce klanska ekipa sama sebi pumpat komplimente. Koji je uopce smisao karme?

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 22.12.2015. u 11:36.
Staro 22.12.2015., 11:34   #1034
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

@ Flayer: Nek si jazavac uzme Situational Awareness skill pa neće bit problema.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Izgleda da ću na NM kapetanu morat stavit perk za raniju detekciju torpeda. Jel to sad bude gadno. Shit rudder upgrade je već gore jer i to će trebat nakon novog patcha.
Razmišljao sam o tome ali mislim da za BB postoje bolji skillovi (već spomenuti). Ako i vidiš ranije torpeda i sa njim ćeš popit koje što je puno manji problem ako si u BB nego u CA. U CA to znači skoro pola HP manje, a sa BB možda 1/5 ovisno koji je DD u pitanju.

Prekjučer me na Solomons mapi zaskočio ruski DD dok sam išao spašavat bazu kroz srednji prolaz. Lik se sakrio negdje u prolazu i bilo je prekasno za bilo kakvo izbjegavanje. Kako sam bio na full HP jednostavno sam stavio CTRL + klik mišem na njega da ga secondary rješe i fokusirao se na Konga na drugoj strani prolaza koji mi je lijepo bok okrenuo na 90°. Popio sam skoro sva njegova torpeda i ostao na 1/3 HP-a dok je on izgorio od mojih Seconday topova i pridružio se Kongu.

Opasnost su ti IJN torpeda jer udaraju najjače. A njih lako smeteš ako stalno mijenjaš brzinu ili smjer jer su najsporija (do T9 Kagera, onda idu 68 čvorova i ima toliko u salvi da ih je teško izbjeć i ako znaš da dolaze). Ako već moraš vozit ravno uspori na 1/3 i onda opleti po punom gasu. U protivnom mjenjaj pravac za 20° svako malo i skoro pa si miran.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.12.2015. u 16:03.
Staro 22.12.2015., 11:47   #1035
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Razmišljao sam o tome ali mislim da za BB postoje bolji skillovi (već spomenuti).
Pisao sam o skilovima u kapetanovoj t3 liniji. Sad mi se čini kao taj za detekciju torpeda najkorisniji..Ti vjerojatno misliš na ove skilove iz t4+ linije..
Staro 22.12.2015., 12:28   #1036
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Pisao sam o skilovima u kapetanovoj t3 liniji. Sad mi se čini kao taj za detekciju torpeda najkorisniji..Ti vjerojatno misliš na ove skilove iz t4+ linije..
Nope. 3. red skillova. Po meni je bolje uzeti ili Superintendant (u kombinaciji sa Repair Party II za 22500 kredita svaku partiju) ili High Alert za smanjivanje cooldowna Damage Control za 10%. Ali to ti isto ovisi o načinu igre. Ja rijetko poberem torpeda sa NM (jesam jednom cijelu salvu Mutsukija na kojeg nisam pazio) ali uglavnom ih se može smesti ako pratiš gdje su DDi na mapi i koliko ih je još živo. Ako imaš CA ili DD kao support blizu onda ti oni spotaju torpeda daleko prije nego ćeš ih ti vidjeti sa tim skillom. No ako često ideš YOLO, onda je taj skill koristan.

Staro 22.12.2015., 12:51   #1037
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Nope. 3. red skillova. Po meni je bolje uzeti ili Superintendant (u kombinaciji sa Repair Party II za 22500 kredita svaku partiju) ili High Alert za smanjivanje cooldowna Damage Control za 10%. Ali to ti isto ovisi o načinu igre. Ja rijetko poberem torpeda sa NM (jesam jednom cijelu salvu Mutsukija na kojeg nisam pazio) ali uglavnom ih se može smesti ako pratiš gdje su DDi na mapi i koliko ih je još živo. Ako imaš CA ili DD kao support blizu onda ti oni spotaju torpeda daleko prije nego ćeš ih ti vidjeti sa tim skillom. No ako često ideš YOLO, onda je taj skill koristan.
OK kužim ali opet sa detection perkom anuliraš taj detection nerf za torpeda u 0.5.2. Ali svakako ovisi o tome kako se igra BB. Možda mi je to bitnije kod amera jer su japanci malo okretniji.
Staro 22.12.2015., 12:56   #1038
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Da, s time da će možda i Superintendant postat suvišan jer ako kao ja uzimaš RPII svaki puta:

"Premium consumables will receive one additional charge."

- Doći ću na istu brojku 4 aktivacije samim time što plaćam 22500 kredita svaku partiju. Tako da mislim da ću malo presložit kapetana i stavit High Alert a čuvat ostale skillove za Jack of All Trades iz petog reda...

To sve nakon što provozam malo NM u 0.5.2. Neću napamet preslagivat.

Alternativno ubost Vigilance i složit si "buff" na BB u odnosu na 0.5.1 (3 vs 2 skilla).

Staro 22.12.2015., 13:57   #1039
Tvrdi
Sremium
Moj komp

A preslagivanje košta golda i to WG dobro zna pa zato to i rade smradovi...
Staro 22.12.2015., 14:15   #1040
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
A preslagivanje košta golda i to WG dobro zna pa zato to i rade smradovi...
Yup. Ali ovime ću profitirati s time da ću imati jedan skill više nego u 0.5.1. Ionako imam 3000 dublona koji mi stoje već mjesec dana jer nisam ništa pretvarao u Free XP.

Dakle s patchem 0.5.2, što više razmišljam mislim da ću to i napraviti - BB kapetan na NM će imati slijedeće skillove (13 bodova):

Red 1: Basic Firing Training
Red 2: Expert Marksman
Red 3: High Alert & Vigilance
Red 4: Advanced Firing Training

Originalno sam htio staviti High Alert uz trenutni Superintendant, ali ovako uz 22500 kredita za Repair Party II dobijem 4. Repair koji je i bio poanta tog skilla.

I još mi ostane 5 bodova za Jack of All Trades. Spominju se neke promjene kod Demolition Expert skilla ubuduće, tako da ako bude nešto korisno (tipa ne samo povećanje šanse za vatru) onda možda uzmem to plus Expert Loader iz prvog reda.

O tome u dalekoj budućnosti kad i ako dođem do 18 bodova.

Staro 22.12.2015., 16:17   #1041
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Hatsuharu i baze

Danas presmiješna partija sa Hatsuharuom na mapi northern lights. Poučen prijašnjim iskustvom krenem na D, s obzirom da nitko nikad ne ide na D. Capam solo, krenem na C, gdje naš fuso i neki DD melju nagata. Umro nagato, umro i naš DD od obližnjeg gnevnya i pensacole, Fuso pobjego sa C base pa sam solo capao.

Ovdje sam se skoro zajebao. Vidim gnevnya i mislim si idem ga karat, kad ono skoro on mene pokara, pa počnem bježat na B sa 40% healtha. Capam B i tu me detekta nečiji avion te me furutaka i taj isti gnevny dovuku na 15% healtha, uspijem pobjeć prema A.

Dok sam išao prema A vidim gnevnya da me prati sa druge strane otoka. Malo prije nego sam ušao u A bazu, ispalim 3 torpeda, nadajući se da je Gnevy tukac i da će nastavit ravno plovit. Bogu hvala, gnevny je bio tukac i pokupi jedan torpedo. RIP.

Naši su u međuvremenu od 6-3 prednosti u brodovima (3-1 u bazama za nas) uspjeli doć na 3-3 u brodovima, 3-1 u bazama za njih. Sva sreća da sam uspio capat A i da je gnevny posisao torpedo jer bi spušili partiju.

Za kraj još uspijem capat B na naših 999 pointova i podebljat si score. Uglavnom, base cap daje previše XP-a i kredita.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 22.12.2015. u 16:24.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2015., 16:29   #1042
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Haha, vrh.

Da, ona partija koju sam prvi put stavio kao odgovor sa samo jednim potopljenim brodom skoro ista stvar. 5 čistih capanja (bez pomoći drugih brodova) sam imao u toj rundi i potopio samo jedan brod (Mogami) - prvi na listi sa preko 3500 base XP-a i skoro pol milje kredita.

Zato su to očito i smanjili u 0.5.2 za 20%.

Staro 22.12.2015., 16:52   #1043
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
evo danas malo bolje.. mislim da je drukcija trajektorija Fuso,nagato. I nagato overpena na 6km cruisera,iako mi to glupo)

Vidim da ce uvest da se citadela moze popravit,mislim od igre ce napravit smece polako..di ce za potopit brod 1:1 trebat 5min
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2015., 19:11   #1044
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Danas po prvi puta skužio i uspješno koristio manual torpedo drop. Kako to mijenja priču. Onako mi često brodovi izbjegnu torpeda, a ovako mogu sigurno barem jednim pogodit, ako ne i dva jer je spread pre širok.

Citiraj:
Autor rock00 Pregled postova
Vidim da ce uvest da se citadela moze popravit,mislim od igre ce napravit smece polako..di ce za potopit brod 1:1 trebat 5min
Samo za T9 i T10 CA koji imaju Repair Party (možda i za Atago jer ga i on ima). I to samo 33% štete nanesene tim pogotkom.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.12.2015. u 19:32.
Staro 22.12.2015., 21:32   #1045
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Mutsuki rekord 171375 dmg

Htio sam čekati dok netko ne dostigne nešto slično, ali eto. Ovo je moja najbolja partija u WOWS što se tiče dmga, i količine pogodaka s Mutsukijem. Nakon te partije se rodila ljubav mene i ovog DD-a:

- To je još iz listopada, dakle pred patch 0.5.1. Sve skupa 171375 dmg-a, kroz 16 potrpanih torpeda. Lik u Kievu (koji nije doživio kraj partije), u Coloradu i ja smo počistili cijeli tim s druge strane.

Stvar je krenula ovako, mapa Hot Spot, stara verzija (još je bio X spawn aktivan). Znam da ne mogu puno s Mutsukijem na capu ako mi uleti Nicholas, a i htio sam isprobati što više i što brže se približiti neprijateljskoj floti.

Krećem sa donje lijeve strane mape, i rush kroz prazninu u sredini. Skoro cijela njihova flota plovi sa zapada na istok, dakle ako i opalim teško da ću fulati. Naciljam Myoko na granici otkrića i bježim natrag. Myoko spašava Pensacola koja pobere jedan od dva torpeda, i tako oba CA u startu runde padaju na skoro pol HP-a. Ne sjećam se koliko je točno pogodilo, ali znam da je lik s Pensacolom spasio Myoko (nenamjerno) od sigurnog potonuća i završio na pol HP-a.

Kroz manevriranje i borbu pada još New Mexico (tu dobijem prvi kill) i još podjelim par torpeda okolo, mislim drugom New Mexicu ili Nagatu i još nekome. Partija se bliži kraju i uletavam na C bazu. Sa skroz desne strane Nagato na full HP i Mutsuki. Ciljam Nagato, no Mutsuki se uspjeva nasukati i s time spašava Nagato jer pobire svu moju salvu torpeda koja mislim nije ni vidio od svog dima. Posrećilo me jer je Nagato ionako promjenio smjer. Tu sam već bio na 11-12 pogotaka torpedom i preko 100000 dmg-a.

Ono što je lansiralo ovu partiju u orbitu je slijedeće... Nakon što sam torpedirao Mutsukija bježim iz capa jer to je onaj sa puno malih otoka i reko idem okolo probat dohvatit tog Nagata. No, mislim si što ako se lik ipak odvažio na capanje - pogledam na traku i vidim ne miče se. Okret za 180 stupnjeva i idem na mjesto gdje bi mogao doploviti (procjena). U pravu sam bio, taman izlazim iza otoka kad vidim njegovo nadgrađe kako izranja (sad dal ga je spotao Colorado koji je bio u blizini ili ja, ne znam). Na udaljenosti manjoj od 4km lansiram svih 6 torpeda (toliko mala udaljenost da bi 4 lepeze stale uzduž njegovog boka - nema šansi da to fulam). Lansirao sam dok još nisam "izronio" iza otoka i u istom trenu bacam dim te motam na lijevo. Lik opali salvu i napravi neku sitnu štetu + njegovi secondary dok ja nestajem u dimu a svih 6 torpeda pogađa u bok (dal je bilo potrebno 5 ili 6 ne znam, ono koje je zadnje potopilo ga se računa u konačnim pogotcima).

@ Gnujko: Ako je ikad bila prilika za isprobat Mutsukija, to je sada s 0.5.2 buffom na manje otkriće torpeda.

Staro 22.12.2015., 23:07   #1046
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Uf....super XP...tješim se što i dalje držim "kill count"

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2015., 10:30   #1047
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

0.5.2 dojmovi

Dobio sam 2.8m kredita od auto prodaje modula koje nisam ni znao da imam jer nemamo depot. WG at its finest.
Nove permament camo su ok, -4% enemy peciznost i 30% expa na non premium brodove. Tipa cleveland i jos par njih. Jest da kosta 1k golda al eto.
Negativna strana...ajme majko.

Ako tko hoce ovo vozit, mora il bit sljep il stavit modove da ne vidi gadost sta su ucinili od finog broda.

Atago izgleda bolje, puno bolje. Ako tko pita, koristim Yokosuka port jer sve bolje izgledaju ljepse u njemu, go figure.

Edit 1:
Izgleda da su nesto radili sa zvukovima topova, sad mi 203mm zvuce losije, 155mm zvuci kao jaci prdez. Land of Fire je dobio novi mode, osim cap 4 pointa, sad ima i samo cap tudje baze.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 23.12.2015. u 12:35.
Staro 23.12.2015., 12:42   #1048
Tvrdi
Sremium
Moj komp

soma golda za perma camo haha...ništa od toga...a navodno premiumi ga dobivaju besplatno a s druge strane više mi koristi concealment camo na Pljeskawici
Staro 23.12.2015., 12:54   #1049
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Osnovna Pensacola je postala malo zabavnija, to mi je najbitnije

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2015., 13:58   #1050
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Neznam jel ima utjecaja il se reddit opet uspalio mozda sa razlogom kad su renameali igru u World of Overpen, al u 5 rundi sa Nagatom, citadelat cruisere je umjetnost. BB mogu bez greske, cruisere....neznam, sve overpen.

Mislim lol, sa Fusom sa 6km u bok Nurmberga, cijeli Ap salvo, pogodilo gotovo sve, napravio sam 17k dmga....nijedna citadela.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 23.12.2015. u 14:09.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno