|
![]() |
#1021 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
A btw, svaka ti čast ako ti igra radi na grafi sa 640mb videomemorije, kad i na low bez problema napuni gigu na 1920x1080 rezi.
![]() |
![]() |
#1022 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Igram bez problema, ne trza ni ništa na low postavkama jedino mi je ono provo AUTO postavke i iznenadio bi se kako je dobra slika na 12--*8-- ( neznam točno koja je rezolucija) Zaboravio sam napomenuti da ne mogu uči u rooter. Upišem USER i sve moguče kombinacije lozinke i onu s rootera i ništa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1024 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Prvo napisi koji router imas, nije isti user/pass za sve tipove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Code:
Username: administrator Password: !tc0Mht[VAS ACCESS CODE] Znaci, ako vam je ACCESS CODE routera 47158926 onda upisete pod lozinku !tc0Mht47158926 Citiraj:
Code:
Username: administrator Password: !tc0Mht[VAS ACCESS CODE] Znaci, ako vam je ACCESS CODE routera 47158926 onda upisete pod lozinku !tc0Mht47158926
![]() |
![]() |
#1030 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Dobro provjeri brojeve koji su na dnu rutera. Imam taj isti ruter i zezao sam se sa tim dugo vremena dok nisam skužio da sam umjesto nule cijelo vrijeme pisao osmicu u pass. Inače ako je tcom-ov ruter pod username bi trebao upisati "user". A i ti brojevi koje si naveo ne mogu biti pass, mislim da krive brojeve upisuješ. Trebaš upisati zadnji broj dolje na naljepnici pod MODEM ACCESS CODE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Wow, battlefail ima novi feature. Umjesto zvuka oružja, tu je pjesmuljak koji se 'vrti' dok se loada level. ![]()
![]() |
#1040 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
Gain je +10 fps-a u avg-u (ultra, 2xmsaa) na cq large, +15ak na dominationu, ali pojavljuju se random spykeovi na 10ak fps-a što jako nervira i neigrivo je tih 3-4x kad se to dogodi u rundi. Nije. 3x sam ispao iz runde rusha jer sam kliknuo na squad matea u tenku deploy kao gunner.... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1041 |
direktor
Datum registracije: Feb 2013
|
Složio sam 2 emblema, nadam se da će biti odobreni na bf4emblems kroz iduća 24 sata: ![]() ![]() hf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel se kome događa da mu usred partije, na bilo kojoj mapi framedrop postane nesnosan. Meni od update-a sve super radi do recimo pola partije onda odjednom sve zivo pocne trzati, framedrop je toliko volik da je partija neigriva ![]() ![]() ![]() Blago nama sa njihovim patchevima, 5 stvari rješe 10 zeznu ![]() Inače sam posumnjao prvo na temp procesora da nije on pregrijan ali nije ni proc ni grafa, sve je normalno svuda osim u b4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Što je najbolje, cpu spikea, a ne grafa, baš sam imao upaljen graf ingame i pratio situaciju....
![]() |
![]() |
#1046 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |