|
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Primio na znanje, onda ga ostavit nek skine i dobro, piše i tao da će za 12 sati skinuti, download speed mi cijelo vrijeme između 1.3i 1.4 mb/s, milina ![]() Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 11.04.2015. u 13:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1024 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Neki kazu da im nakon gasenja resetira totalno download ili vrati unatrag za nekih 5GB. Ja skidam evo tri dana malo po malo a komp ne gasim nego ga stavim na sleep. edit: heh zajeb, ovi s download problemima vjerovatno skidaju priko RGSC-a, meni je na Steamu pa valjda drugacije funkcionira |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#1027 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo meni skida 150kb/s, da li imate kakvo rješenje molim Vas. Meni se neda pauzirat i pokretat download svakih 5min da bi skidalo max brzinom idućih 5min... Vjerojatno je zbog prenatrpanosti servera, svi skidaju. Baš sam rekao frendu ako će to biti jedini problem s igrom potpisujem. Trebalo bi se to isprogramirat ako bi netko znao, da automatski svakih 5min miš sam stisne na pauzu i pokrene opet skidanje. Mislim da bi se to moglo isprogramirati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 11.04.2015. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Dva pitanja. ![]() Ovima što download ide sporo, da li skidaju preko Steam-a ili ovog Rockstar Cluba tj. kupili preko nuuvema. Drugo pitanje, da li kupovinom sa Nuuvema kupuje se neka region locked verzija, tako da za online će se morati koristiti VPN ili igrati samo sa Amerima, ili je sve OK i nema takvih problema - koliko vidim po reakcijama ovo drugo je. ![]() Moram se odlučiti jedno ili drugo, sve će biti sporije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Preko Rockstar cluba ide sporo, ocito ogromna navala, nije lockano i ne treba VPN, barem nema znakova za takvo nesto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja san gasija komp i normalno mi je nastavljalo skidanje(preko rockstar social cluba). I brzina je vecinom vremena isla na 30 mbps. Par puta je puklo, ali na krace vrime. Isto san mora reinstalirat windowse pa san samo kopira cili folder i nakon reinstalacije ga samo vratija na isto misto...sad samo treba cekat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() Meni je prosječna brzina skidanja 145kb/s..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Hala Madrid!
|
Da ![]() Btw. sjetio sam se rješenja, skinuti ću sa torrenta igru sa puno bržim downloadom te samo zamijeniti folder u GTA V C:\Program Files\Rockstar Games kad se igra skine. Napominjem da sam kupio original igru (da ne bi dobio ban zbog spominjanja već gore navedenog) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 11.04.2015. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.reddit.com/r/GrandTheftA...ownload_reset/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Btw, ko hoće neka me doda na RGSC-nickname: BajoMoj Nisam mogao Mogy nickname uzeti jer sadržava zabranjenu riječ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 11.04.2015. u 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ako je moze pojasnjenje kako kupit?
![]() |
![]() |
#1044 | |||
Hala Madrid!
|
Dada 218kn, inače je 209kn, ali je meni je zbog konverzije valute na paypalu računalo 218 ![]() Kopirat ću ti sa pm-a što sam objasnio jednom forumašu kako kupiti. Ako ti bude trebalo dodatno objašnjenje slobodno pitaj tu ili na pm. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 12.04.2015. u 01:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ej ljudi ostavio preko noći da se skida i na 60 gb se zblesirao download i morao sam ugasiti rockstar social klub i sada kada udjem ponovno na GTA ikonicu onda loada samo, valjda čekira koliko je skinuo, ali nikako ne nastavlja skidanje. Postoji li neko riješenje osim uninstall i sve ponovno? jer mislim da ću ispalit ako budem morao ispočetka,a skinulo se 60 gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1050 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Ako koristite paypal, treba izabrat da vuće iz valute koja se traži, a da banka radi konverzuju. Puno je jeftinije tako jer su cijene konverzije paypala previsoke i bome se fajn osjeti na većim iznosima |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|