|
![]() |
#1022 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Probajte ParanoidAndroid za i9100. Izašla stable verzija. Ima dosta tablet fori pa se ima po čemu čačkat ![]() Ako netko želi, može probat aplikacije od galaxy s3. Ne radi sve, morate probat. Uvjet je ICS. Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 22.05.2012. u 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
btw ParanoidAndroid je jucer portan (sa sg2 ako se ne varam) na nexus s ![]() http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=119 Zadnje izmijenjeno od: dinos3. 22.05.2012. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Jedno pitanje vezano uz Galaxy s plus.. Danas sam stavio neku nadogradnju preko samsungovog kiesa (2.33 tako nešto), i sad mi se ekran na mobitelu pali sam od sebe.. Stisnem onu tipku sa strane da se ekran ugasi, kad se on za par sekundi (ne mora biti, vrijeme nije isto) upali i onda opet ugasi.. Kako to riješiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ukratko tablet verzija CM9 na mobitelu uz veću mogućnost prilagodbe. Font ti je puno sitniji (ne mora biti) al ti je sve puno preglednije - Primjer. Tablet mode se može isključiti. Ja zadovoljan. EDIT: i nije Parandroid ![]() @John Creasy da li koristiš drugi launcher, lock screen, a da nije default? Meni se to znalo događati zbog launchera. Al ošlo kak i došlo. Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 23.05.2012. u 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
nisi naveo ovaj meni bitna feature , znaci PER-APP-LAYOUT omogucuje da mijenjamo za svaku aplikaciju posebno density |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
da, zanimljiv je ovaj paranoid, iako ni paradoird nije loše ime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima li netko i9001 S Plus na TELE2 mreži i da ima problema sa mobilnim internetom (data promet) ? Mob je kupljen u TELE2 dućanu, 2.3.5 OS, ništa dirano, sve super radi osim onog najvažnijeg (opet) - mobilnog interneta. APN je podešen (isprobavao više načina), upaljen je promet, ali gore se ne pali niti EDGE niti 3G/H. Probao i neke cake tipa *#*#4636#*#* pa tamo čačkati, ali niti to ne radi. Probao sam drugu SIM karticu (koja u drugom mobitelu radi savršeno), niti s njom ne šljaka. Probao factory reset, niente ![]() Nemam sreće s tim mobilnim internetom da su to čuda...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem ti je Tele2 jer imaju koma mobilni internet. A drugu SIM karticu nisi ni morao stavljati kad ti je mob brandiran na teletinu. Normalno da neće šljakati.
![]() |
#1033 | ||
Moderator
|
Citiraj:
A za drugu karticu sam mislio na to da sam stavio drugu TELE2 karticu (s obzirom da sam svoju rezao kod pokušaja da to isto proradi na Ifonu), pa da ne bi bilo da je moja SIM kartica kriva. Citiraj:
Probao jučer sa starim Huaweiem i curinom karticom (sve kombinacije mobitela i SIM kartica). Na Huaweiu sve radi odlično (moja i curina kartica), a na Samsungu ništa (moja i curina kartica). Kao da negdje nije omogućen data promet. A u opcijama sam 100% siguran da je sve ok. Nije mi prvi Android... Čini se meni da je to do mobitela problem. Pa našao bi na netu barem sličan problem da je do softvera, ima tih mobitela dosta u HR. Još mi jedino preostaje update preko ODIN-a na najnoviji softver, 2.3.6. KIES nedaje ništa novoga...
![]() |
![]() |
#1034 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
koje si apn postavke koristio? možeš li postati screenshot ili ih prepisati? uglavnom,trebali bi ti ovako izgledati: Naziv: Tele2 MMS APN: internet.tele2.hr Proxy: prazno Port: prazno Username: prazno Pass: prazno MMSC: http://mmsc.tele2.hr MMS proxy: 193.012.040.066 MMS priključak: 8080 MCC: 219 MNC: 02 Authentication type: Not set APN type: default, supl (ovo je napamet, ali tako bi nešto trebalo izgledati)
![]() |
#1035 |
Premium
|
Problem zna biti u firmware-u. Samsung stock firmware i inace je poznat da ima PONEKAD problema sa basebandom ,a kad je neki drugi modani rom,s istim basebandom nema problema ![]() Prije nego stavis neki drugi rom napisi sve podatke ovdje, verzioju fw-a i product code,da uploadam stock fw u slucaju da treba radi jamstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Moderator
|
APN sam probao defoltni: Naziv: Tele2 Internet APN: internet.tele2.hr Proxy: prazno Port: prazno Username: prazno Pass: prazno MMSC: http://mmsc.tele2.hr MMS proxy: 193.012.040.066 MMS priključak: 8080 MCC: 219 MNC: 02 Authentication type: Not set APN type: internet + MMS Pa sam probao onda razdvojiti u 2 APN-a (jedan internet, drugi MMS), pa sam onda probao ovaj tvoj s time da na kraju ne mogu staviti default, supl već samo odabir opcija Internet + MMS, Internet ili MMS. Podaci o mobu su sljedeći (*#1234#) PDA: I9001XXKPG PHONE: I9001XXKPF CSC: I9001OXFKP2 Build Info: Mon Sep 26 10:28:55 KST 2011 A pod opcijama about phone u settings: firmware version: 2.3.5 Baseband version: I9001XXKPF Kernel version:2.6.35.7-perf root@DELL142 #1 Build number: GINGERBREAD.XXKPG Jel to to Bruno što treba ?
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 23.05.2012. u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Moderator
|
Sad sam i ja skužio da sam fulao KPG i napisao KOG. Kad dođem doma stavit ću 2.3.6 Open Austrija stock ROM (I9001XXKQE) preko ODIN-a. To je ROM iz svibnja 2012, znači star desetak dana. Nadam se da će me to riješiti ovog mutavog problema. Prije kada sam imao druge mobitele uvijek je stvar bila u APN-u (u 90% slučajeva) ili u ROM-u (10% slučajeva kada sam se igrao sa custom ROM-ovima, odnosno CM ROM-ovima). Fala na pomoći ![]()
![]() |
#1039 |
Premium
|
Stock I9001 Galaxy s PLUS TELE2 + Odina za njega uploadan. Link u prvom postu teme ![]() Ako netko ima taj model iz tmob-a nek napise verziju fw-a pa da vidim mozda iskopam fw. BTW,ako netko ima GALAXY POP PLUS S5570i ,tj onaj galaxy mini kojeg t-mobile poklanja za produzenje ADSL-a , imam stock FW za njega ali netestiran,ako netko zeli probat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Moderator
|
Ma kakvi, neće raditi ni sa najnovijim službenim softverom od Samsunga (i za HR područje). Piše da je Mobilna mreža odspojena, nema gore niti ikonice niti ničega. S obzirom da nije radio od prvog dana, nisam platio mobitel s kojim ću ja sada ići od servisa do servisa ili se pitati zašto ne radi mobilni net.
![]() |
#1042 |
Moderator
|
![]() |
#1044 |
Moderator
|
![]() |
#1045 |
Premium
|
Mozda bi trebao probati neki stariji brendirani sw ? 2.3.3 ili 2.3.4 od tmobile.a ili vodafone-a? Cisto da probas,lako se vratis na neki drugi ili stock. Lock ce ti ostati bez obzira na fw od druge mreze. Probaj rucno odabrati TELE2 mrezu,ne automatski pa vidi da li sto mijenja. EDIT: Ako nista od toga ne radi,vrati stock i odnesi ga na jamstvo Zadnje izmijenjeno od: spawn. 24.05.2012. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Moderator
|
Ne radi niti kad ručno stavim TELE2 mrežu. To sam zaboravio napisati da sam odmah napravio. Servisi samo kažu da bez uređaja ne mogu napraviti ništa. Vratit ću ga članu od kojega sam ga kupio, probao sam skoro sve, a flashanje mi se baš i ne sviđa preko ODIN-a da bih ga previše puta isprobavao. Vidim po netu da ekipi dugo traje i ponekad neće sve isprve odraditi...
![]() |
#1048 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Omnius ima promociju (free) do kraja mjeseca za Samsunga. new Omnius promotion is here: All Samsung features of Omnius are going to be for free. When? The last week of May: since 25th May 2012, 00:00 UTC until 31st May 2012, 23:59 UTC All you need is to have any Omnius account (no license or credit will be required). For those who still don't have the account, you can register on the official Omnius website to get one. To see the list of all supported Samsung phones click here. Prepare your Samsung phones and help us spread this great news around the Globe. Enjoy! Omnius Team |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Omnius ima promociju (free) do kraja mjeseca za Samsunga. ...moj telefon nije na popisu. Ja imam samsung GT-S5570I, a na popisu je GT-S5570, sad nisam siguran da li mogu upotrijebiti njegov. Zelim otkljucati telefon. Jeli netko to probao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Imam ovaj novi s5570i samsung i to mi je prvi android mob pa se bas i nekuzim u mob. Vidio sam da mi poznanica ima ja mislim s5570 i kad pise poruke ima onu klasičnu tipkovnicu, također njoj se mob otključava na onoj velikoj tipki u sredini. Ona ima froyo, a gb. Da li se i kako moze vratiti na taj froyo, te da li bi se s tim gubila garancija i sto je bolje kod gb u odnosu na froyo buduci je noviji? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|