|
![]() |
#1021 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Da ne kokodacem zasto Android, a zasto ne iPhone ![]() Od kad imam Desire, laptop skuplja prasinu. Doslovno. Upalio sam ga jednom, i to kad je trebalo prebacit mjuzu sa njega na mob ![]() I upravo surfanje je najkul na droidu, sve radi. Jos nisam naletio na site koji nisam normalno loadao i gledao na mobu. Vecina ima mobile verzije, a oni koji nemaju, rade u kompletnim verzijama savrseno. A zivo bi se pojeo da sam mob platio dva puta vise, a na njemu ne mogu raditi neke osnovne stvari tipa surfanje. Jednostavno ne zelim imat mobitel kojim "vlada" jedan zatvoren i limitiran proizvodjac, ako postoji alternativa. Plus, pozitivna strana i samog proizvodjaca (HTC) je sto su updateovi redoviti, izlaze u razumnom roku i novi mobovi su up-to-date. Ne moram cekat 6-8 mjeseci za update na trenutnu verziju OS-a, novi modeli dolaze sa najnovijom mogucom verzijom (naravno da slabiji dodju sa slabijom verzijom) Androida, itd. Jedina mana Desirea kod mene u glavi je sto nema slide-out tipkovnicu. I sto mu baterija ne traje tjedan dana ![]()
#1022 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Xperia X10 Android 2.1 update rolling out from Sunday evening, Nordic handsets first Konačno više!! http://www.xperiax10.net/2010/10/29/...andsets-first/ Ovo je jedini razlog zbog kojeg ću si vrlo vjerojatno uzeti i preći s X10 Mini Pro na Desirea Z kad dođe kod nas. Samo radi toga! Ovakva nonšalantnost od strane SE-a po pitanju updatea softvera je gotovo neprihvatljiva. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ma rak je očekiva da će nas sad pola uletit, "jooj, pa ti imaš ajfon 4, ma supać" i slično a ono backfire, ispade da ne kažem šta ali opet smatram da svatko ima pravo svoj zarađeni novac bacat kako on to želi svašta sam čuo ali da ljudi pravdaju izbor ajfona baterijom još nikada Zadnje izmijenjeno od: karlanal. 29.10.2010. u 20:49. |
![]() |
![]() |
#1024 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
LOL,a ja imo na Herou Android 2.2 prije neg šta je i 2.1 službeni izašao ![]() Sad zahvaljujem bogu kaj nisu više crne Xperie imali u T-Mobileu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1027 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Da ne kvotam svakog posebno: zelio sam samo napisati (jer vidim da nije nitko spomenuo) info o izlasku novog Nexusa i samo se ovlas osvrnuo na usporedbu prema VLASTITOM iskustvu (sto pola vas kokosara koji me napadoste ne moze ustvrditi). To sto ste se neki poigrali na par minuta sa ajfonom ne znaci nista, tek nakon visetjedne upotrebe se moze dati neko relevantno misljenje. Nikoga nisam uvjeravao, nisam pljuvao adnroid kao platformu vec samo iznio svoje subjektivno misljenje a pogotovo nisam ocekivao klanjanje meni kao vlasniku ajfona ctir (mislim stvarno, ta tvrdnja mi je presmjesna). Eto, bio sam znatizeljan da vidim kako radi android i nisam zadovoljan, vratio se iOS uredaju i to je to, nista manje - nista vise. Kako sam osono koristio i iphone (3g 3gs i 4) i google nexus one, mogu potvrditi da je baterija najmanje!! 50% dugotrajnija na ajfonu. I sam sam bio pun kritika povodom raznih afera oko iphonea dok se nisam uvjerio u suprotno. Govorim o gubljenju signala. Da potvrdim: telefon NE GUBI ni GSM ni EDGE signal, do pada signala (ne i pucanja veze!) prilikom spajanja antena dolazi samo SAMO na 3g signalu no njega ionako 90% ljudi (zbog prejakog battery draina) koristi samo u iznimim situacijama. Eh da, da se osvrnem jos samo na taj famozni flash. Daleko od toga da svi ne bismo zeljeli imati taj ficr na moblinim uredajima ali to sto sam imao na nexusu, jad i bijeda. Usporava mob, zagrijava ga, guta bateriju, touch na flash sadrzaju radi ocajno: ukratko smece. Skinio flash, pokrenio browser, vidio kako to sve jadno radi i vise flash nisam ukljucivao. Da zakljucim, android smatram zdravom konkurencijom i nadam se da ce napredovati i razvijati se jer ce time i moj OS izbora biti primoran na (r)evoluciju. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 30.10.2010. u 02:57. |
![]() |
![]() |
#1028 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Long story short, definitivno nije jad i bijeda, definitivno nije smece. Poanta je da RADI, a ne usporedba performansi sa quadcore PC-em sa 4 GB RAM-a. Ja razumijem da tebi vise odgovara neki drugi smartphone i(li) OS, ali dezinformacije o Androidu te molim da ne pises u ovom threadu.
![]() |
#1029 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
@ Zver Ok, ublazit cu izjave i povlacim da je smece ali ne radi dobro (primjer: playtoy, bela). U biti, to i jest temeljna razlika percepcije vlasnika iosa i androida glede toga kako bi stvari trebale raditi; iOS korisnici (i ja osobno) vole da svi prisutni ficri rade glatko i tecno i meni recimo smeta sto mi usporava pinch zoom (koji je ionako vec sporiji na androidu). Ucitavanje 1 heavy flash stranice nece smanjiti bateriju primjetno ali konstantno surfanje s ukljucenim flashom pola sata - sat hoce (usporedno sa iskljucenim flashom). Android je (po meni) nakon iOSa definitivno najbolja mobilna platforma i predvidam svijetlu buducnost no zasad im kao najveci nedostatak uzimam (nepostojeci) market koji nije ni do koljena appstoreu, ponajvise sadrzajem i kvalitetom aplikacija. |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavio se Desire HD u slobodnoj prodaji u Njemačkoj. Cijena 550-600 EUR. Za 500 EUR se nađe i na njemačkom ebayu (na 4. slici s linka je račun iz MediaMarkta). http://www.heise.de/preisvergleich/a570308.html http://cgi.ebay.de/HTC-Desire-HD-Sma...item35ad81ee50
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 |
Premium
|
Pokušavam na svom Tattoo poslati mail s att. sa gmaila, ali mi je opcija att. zasivljena. Ne znam je li do OS-a, gmaila, mobitela ili browsera (defaultni koji dolazi s mobom). Može li netko provjeri da li je tako na drugim mobovima. Spojen sam na kućni wlan.
#1034 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1036 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#1038 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
imam ga ja. kad sam ga dobio, nakrcao sam ga sa valjda 40 aplikacija, pa sam poslije morao neke obrisati da bih stavio druge. isto kao na kompu s malim hddom. za osnovne aplikacije tipa firewall, antivirus, aktivna pozadina, plus recimo desetak aplikacija po volji ima dovoljno mjesta, ukljucujuci tu i navigaciju. stavio sam 2.1 na njega i radi jednako brzo ako ne i brze. no imas sad xperiu x8 u bonbon ponudi za 1000kn od utorka, sto je duplo jeftinije od pulsa a skoro isti mob. jedina zamjerka je zastarjeli soft. |
![]() |
![]() |
#1039 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1041 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
nego, kako ste riješili probleme sa marketom? download krene i stoji, očistim cache download managera, marketa i ponekada proradi nakon otvaranja gmail talk-a ili restarta. u stvari više ne radi nego što radi... neki dan je sve štimalo, sada opet zafrkava. |
![]() |
![]() |
#1042 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
to je do njih |
![]() |
![]() |
#1043 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
I meni je neki danbilo sve super.... jučer opet dvije aplikacije nisam mogao skinuti, a recimodruge dvije jesam ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Premium
|
Započeo update SE X10 na Eclair. Update se provodi po regijama i za sada su pokrivene Skandinavija, Rusija, Singapur, Indonezija i većina Afrike. Nažalost, nećete dobiti 16M boja niti multitouch jer je riječ o hardverskim problemima koji nisu vezani za softver. Sramota! http://blogs.sonyericsson.com/produc...n-the-updates/
#1047 |
Premium
|
Zaista misliš da baterija od 100kn ima 3Ah? I još joj je porijeklo iz Kine? Bit će ti ona kao i baterije za lapove - prva dva punjenja ima 80% kapaciteta, a onda drastično padne na debelo ispod 50%.
#1048 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Došao je HTC Desire HD. Čak je cijena poznata... ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#1050 | |