|
![]() |
#1022 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
http://agency.tvn.pl/en/news/top-sto...,366037,1.html Moraju naši debili nešto napravit. Nebi to bili Hrvatine da neko sranje ne rade. Strašno. Kako bi ja po kratkom postupku svakom ponaosob pucao u koljeno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1024 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() seratori Gemmy i ja ili se ne znas izraziti? a btw vidjet ces kada dode netko tko zna zabijat kako cemo odigrati odlicno, tj da li ces razmisljati ovako. kod iraca je bilo njih mozda dvojica sposobnih za zabiti gol, par je proslo lopti vrlo blizu. ok, i kod nas je bilo propustenih prilika, ali ostanimo na nasoj obrani, da ne ode prica u krivom smjeru...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.06.2012. u 23:56. Razlog: Daj se nauči više stavljat upozorenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Mandža istina, živi smijeh, 2 dobre utakmice njegove u Dinamu pamtim (Ajax i neka kanta za napucavanje je bila), nakon te druge su ga i prodali. Sad gledam i ne vjerujem, trudi se, trči, radi presing - još ne zna baš preć igrača ali nema veze ![]() I ne znam, nekako mislim da su Talijani jača momčad, naravno ne na papiru, od Španjolaca i da nam leži ovaj danas X. I da nakon ovakvih 3:1 u 50 minuta, kad nadigraš nekog da ne bi se trebali opuštat i prepuštat njima loptu i igru koja ima se svodila na nabac i naguravanje po zraku, da ne spominjem ruke i laktarenje. Lako im je mogo se zalomit gol... I da Mandža kad je složio Trapattonija, daj nek neko izvuče taj gif ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Za nas je dobro pocelo, rezultat taman onakav kakav treba za lagani polet, ali i taj gol sto smo primili ce nam biti skola da malo poradimo na obrani. Mandzukic dobar, tako igra vec neko vrijeme ali bas i nije u milosti trenera u klubu pa ne dolazi bas toliko do izrazaja. Strinic je strahota, mislim da ni on nije svjestan sto bi on to trebao odigrati. Ostali su odradili odlicnu partiju, bez obzira sto prvi put igramo u ovakvom rasporedu. Sve u svemu 4,5/5. Iako, sljedeca utakmica ce pokazati od cega smo i sto nam je domet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sve je već rečeno, svaka čast našima! Fino odigrana prva tekma, malo sretni golovi, ali neka- bili smo puno bolji od Iraca. Ona baklja nam nije trebala, kao ni upad onog idiota u teren. Bojim se da bi UEFA mogla bit tak rigorozna i otkinut nam par bodova u najgorem slučaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#1033 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mandžukić je bog isus igranja nogometa, Modrić konačno nije dodavao prvom do sebe, još da više vuče naprijed prije dodavanja, savršeno. Ćorluka je bia neloš za poziciju stopera, ima mirnoću i hladnokrvnost. Ali ona dvojica, šifo i strinić su ajme bože, mislim da se strinić cijelu utakmicu derao "ne daj meni balun". Ali ipak najbolji dio utakmice:http://www.pohrani.com/f/2P/PL/4hbWuN8m/ireland.gif A neko je rekao da su irske žene gadne...
![]() |
#1034 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
O kakvom ofsajdu svi pričaju kod drugog gola? Pa Irac je dodal Nikici loptu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
neznam....ona tekma Španjolska vs Italija....nekako u glavi mi se vrti da će nas naguzit 7:0 al nadajmo se da sam totalno u krivu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Prica o offside-u je zbog toga sto je Jelavic u trenutku kad je Modric pucao,bio u offside-u i po pravilu ne smije taknuti loptu do zavrsteka akcije. A sudac nije ponistio gol jer je procjenio da je Jelavic taknuo loptu nakon Irca, i tako se racuna kao da je ustvari Irac zapoceo novu radnju,tj. da je Modriceva akcija zavrsila u trenutku kad je Irac sutnuo loptu i htio izbaciti iz 16-erca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Stvar je slijedeća: Modrić je započeo akciju i uputio udarac, gdje je pored putanje lopte Nikica bio u zaleđu. No taj udarac je bio blokiran od strane Irca te je lopa došla do Nikice koji postiže pogodak. Sudac tu procjenjuje 1) Irac je kontrolirao loptu i namjerno dodao Nikici, znači prekinut je prvi napad gdje je Nikica bio u zaleđu = nije zaleđe 2) Irac je poslužio kao odbijanac lopti i nije ju iskontrolirao, znači napad je nastavljen = Nikica je u zaleđu. Srećom, sudac je odlučio da nema zaleđa, premda iskreno nisam baš siguran u to. Naši su odigrali onoliko koliko su im Irci dali i to je bilo dovoljno. Ne bum previše hvalio Mandžukića, ona dva gola su čisto Pippo zmetavanje, no pozicioniranje i sreća čine klasnog napadača. Definitivno najbolje što imamo u ovo vrijeme. Obrana je kriminalno i stravično katastrofalno loša, no nemamo bolje, pa se nadam da ćemo sa dva (ili tri uz transformaciju) zadnja igrati slijedeće dvije tekme. Talijani, a pogotovo Španjolci, me se nisu dojmili. Ništa nema u njihovoj igri zbog čega bi se morali brinuti. Ako ćemo igrati kvalitetno u vezi i defanzivi, Talijani neće imati više od dve tri šanse kroz cijelu tekmu. Španjolci klasično bezidejni, beskrajna dodavanja uz cilj ulaska s loptom u gol... Sve ovisi o nama i našem raspoloženju. Mislim da komotno možemo uzeti 9 bodova i definitivno ne pretjerujem s tom izjavom.
![]() |
#1038 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
iskreno i realno, prvi gol je zbrckan i kvalitetniji golman ovo brani. drugi gol je IMHO vise ofsajd nego sto nije, to se najcesce svira i ponistava gol. treci gol je isto prc - odbila se lopta od stative sretno u tintaru irca, autogol. sada, spanjolci i talijani te nisu fascinirali. sto automatski znaci da su slabi? da cemo mi njih tuci ko' iz pi*ke? mislim, govorimo o ipak itekako jakoj italiji (sve kako su nji-nja i losiji, op, jucer bas i nisu IMHO pokazali los nogomet) i spanjolska koja komotno moze sastaviti dvije A momcadi za prvenstvo, odjednom mi cemo njih tuci i uzet svih 9 bodova? ma LOLcina kvadratna, dao bog, ali je smijurija ovo citati. ali, da nastavimo. gdje si ti vidio ljepote nakon ~60 minute u nasem nogometu? napad kako sam napisao i nije uopce lose izgledao, ali obrana ce nas najvjerovatnije pokopati, mozda ne protiv talijana, ali najvjerovatnije protiv spanjolaca da. i skroz me fascinira taj CRO dispet, danas serem po repki i za ono sto zasluzuju i za ono sto ne zasluzuju zbog radi igre unazad par godina, repka napravi jednu bolju tekmu protiv realno nista posebno reprezentacije - hvalespjevi i cvijece i crveni tepih!!!!!! ali doslovce svugdje, mediji, ljudi ovako po cesti, vozaci, babe & djedovi, svi odjednom stali odati pocast!!!! ko' da je tito opet umro........ ali!!!! prvi smo u skupini!!!!! pa normalno da smo prvi u skupini jer imamo jedini pobjedu u prvom kolu...... ko' da je odigrano 5 kola i da ima 10 momcadi, pa ono, prvi smo ![]() no kako rekoh, dao bog da dobijemo i spanjolce i talijane. to ce zapravo znaciti da smo odjednom svjetski proigrali, da su se igrali promjeniti psihicki i da ti vise nisu "oni stari" nego novi nasi heroji. ali inace, jedan bljesak od 10 mogucnosti nije za pohvalu, zar ne?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nisam gledao tekmu pa da kažem nešto o tome,ali ova sva euforija nakon pobjede odmah mi vuče na ono Ko visoko leti,nisko pada. Sad su svima puna usta repke i optimizma, kamo sreće da nastave s pobjedama a ne vrhunskim partijama, a ak nešto krene po zlu opet ćemo imati miljun pravih birtijaških izbornika koji su znali unaprijed da to tak bude ... Sretno repki definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1042 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sudac je bio odron. ![]() ![]() ![]() AJMO ENGLESKA! ![]() Ovaj Gerrard je svjetski odron od igrača. Šeta kaj je lampard ozlijeđen. ![]() I ovaj Hart je rupa samo takva. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 11.06.2012. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žaliboževremena i ovakve tekme...
![]() |
#1048 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ludi, ekipa, prike, drugovi, kolege, admin, upomoc hilfe help ![]() Nisam doma, nisam blizu tv-a nikakvog, imam samo komp i internet (radio mi se ne slusa) i mislim da znate sta me muci ![]() Ako smijem pitat jel ko zna kakvu www adresu da mogu gledat tekme ![]() ![]() ![]() Nadam se da se ovo ovdi smije pitat i da necu popusit crveni karton ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | ||
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Sta reci, uspjeli smo jucer i zadimit stadion bacajuci sranja po terenu, ne vidim da to itko drugi radi :facepalm: Enivej, biti ce tesko proci skupinu, jucer smo odigrali odlicno ali je pitanje jel to zato sto smo stvarno dobri ili su Irci stvarno losi? Hm... vidjet cemo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|