|
![]() |
#1021 |
Guest
|
|
![]() |
#1022 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema frke,ja ni ne znam čije odgovaram. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Krasna gajba Petrića ![]()
#1025 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zaista lijep gol. I Liverpool poveo 1-0,Akvilani strijelac. Zadnje izmijenjeno od: Router. 29.04.2010. u 21:50. |
![]() |
![]() |
#1026 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
#1027 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nažalost Atletico ide dalje zbog gola u gostima. Dosta dobra utakmica bila, Max-TV, kanal 506, dominacija Crvenih, gol, pa produžeci, pa Princ Benny prelijepim golom šalje sve u ekstazu da bi Forlan opet krumpirskim golom (samo je takve naučio davati u ManUtd) sve srušio. Dalje je sve bilo jasnom, bunker kakav ni sinoč Inter nije radio do 120-e minute i kraj...
#1029 |
Hejter
|
Ma da nikakav igrac,32gola u primeri prosle sezone je zabio sve slucajno kao i skoro 200golova u karijeri koju je proveo sve u nekim dno dna klubovima po drugim ligama,svaki krumpir ga pogodio.Nije mi drag,ali takve brojke trebat ipak postovat,jer nije tolike golove utrpao u hnlu nego primeri. |
![]() |
![]() |
#1030 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1032 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
U tjedan dan Moutrinho je spojio gotovo savršenu napadačku i obrambenu taktiku. No, da ne bi netko misli oda njega želim uzdizati do neba, osobno mislim da je Van Gaal bolji trener, a i Bayern mi je simpatičniji od Intera. Van Gaal je postigao više u smislu osvajanja trofeja, a i što se tiče igre uvijek je gajio napadačku igru. Barca je pogriješila što je prodala Etta i kupila glupog Bosanca. Također je greška što Krkić grije klupu, a sad čitam da će ga poslati na posudbu. Žešća glupost, neka pošalju Ibru na posudbu, bilo bi bolje. Također, što se tiče finala, mislim da su im šanse podjednake. Mnogi su skloni zbog Murine dati prednost Interu, ali ovo je jedna tekma i sve je moguće, a Bayern je upravo ovih dana dostigao vrhunac forme. Mislim da će Inter tražit šansu na kontre i dat Bayernu da vodi igru, slično kao u Barceloni. U to slučaju dajem malu prednost Interu. Iako je Bayern momčad koju se da napast jer im obrana zna griješiti, uz Robbena i Olića u životnoj formi svaka kontra je veliki rizik za primanje gola. Ako bude otvorena igra s obje strane onda mislim da Bayern ima malo veću šansu. Citiraj:
![]() |
#1033 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() uvjeren da je Hamburg, ne Hamburger.......... thnx na ispravci, znam za ubuduce.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1035 |
Super Moderators
|
Opet se Čelzi krumpira ![]()
#1037 |
Super Moderators
|
Ako Čelzi ne osvoji prvenstvo ja dajem svakom po jedno sranje bez bana gratis ![]()
#1038 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imaju još oni za odigrati protiv Wigan Athletic, a protiv njih su izgubili ove godine 3:1. ![]() ![]() Evo ga. To je to. Liverpool - Chelsea 0:2 (Drogba, Lampard). ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 02.05.2010. u 16:23. |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1042 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#1043 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1044 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Ufff sutra odluka za prvaka premier lige: Man Utd : Stoke Chelsea : Wigan Ajmo United!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1046 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ajmo wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan!! ![]()
#1047 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#1050 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
@Manchester fanovi - ne predajte se, jos nije gotovo! |
![]() |
|
|