|
![]() |
#1021 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
vazno je da se puca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam to danas sve prešao... Moguće je, moguće... Makar sam izludio, al sam ipak uspio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1024 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo nakon 10ak sati igranja MPa u 2 dana, izuzev ovih već ranije viđenih ogromnih minusa nedostataka servera i slično, jedino što mi smeta u igri je fiksan matchmaking. Da se bar pri traženju igre može zadati npr HC TDM i onda neka traži npr točno određenu mapu koju će host pokrenuti, ovako me jednostavno ubaci u njemu najbolji host i deri. To je jedan Drugi je sličan, a to su prekratke partije koje hostovi daju DO 7500 pointova se igra, a svaki kill je 100 :/ Tako da partija završi u 10 min U opcijama hostanja ima postavljanje pravila baš kao i u CODu 4 ali izgleda nitko ne stavlja time limit na npr 30 min i score limit poveća Jedino je dobro u ovim kratkim partijama što niko ne može imati killstreak 25 ![]() Jer obično po završetku partije prvi ima oko 20-25 killova sve skupa Moj osobni rekord za sad je 31 na kraju partije, čak sam i AC130 dobio ![]() Inače, ovi killstreakovi su jako dobro izbalansirani, nemojte misliti da imaš sve killstreakove odjednom i samo rokaš za sljedeči killstreak Mogu se odabrati 3 killstreak rewarda a na korisniku je da izabere hoće li on imati UAV, Predator Missle i Helić za 3, 5 i 7 killova ili će staviti ove najjače pa imati Pave Low, Chopper Gunner i Tactical Nuke za 9, 11 i 25 killova ![]() A sinoć sam malo igrao i SpecOps solo i to je čisto OK Grafika je odlična ![]() Jedva čekam da se igra malo razbukta među igračima pa da igramo SpecOps u dvoje, jedan na tlu a drugi u avionu, predobro ![]() SP nisam ni počeo ![]()
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Beep ova igra je preBeep, stvarno sam oduševljen SP-om priča je nadmašila sve PONAVLJAM SVE filmove što sam gledo u posljednjih par godina. Odigro to danas u komda od 10h ujtro do sad, nnisam se ustajo sa stolice osim pišat jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kao sto rekoh sa pingom iznad 100 je sranje za igrat igra trza a onaj koji hosta ima 0 znaci u ogromnoj prednosti naspram mene... pogotovo ako je u pitanju trckaranje i ubijanje a ne zavuci se u rupu i cekaj..... mislim da cu prec na bad company 2 ako se stvari ne poprave ili da cijena kljuca ne padne na manje od 200kn do tada me ova igra nece primirisat..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa i ne bas... Ljudi koji igraju MP mi kazu da sve odlicno radi, uvjek te ubaci na neki server u europi i igras bez ikakvih problema, nema lagga itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
|
Citiraj:
Tako je. Nema pucanja ispred nekoga da ga ubiješ, zatrzavanja su minorna, a sam gameplay je fluidan Naravno dogodi se da te igra ubaci negdje di imaš dvije crtice pinga ali Bože moj izađeš, opet Find Game i uletiš u dobar host ![]()
![]() |
![]() |
#1030 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Stani malo...to mi nije bilo jasno niti na onim videima, pa da pitam. Kad ti to pise "migrating to..." da li to znaci da on tebe prebacuje na neki drugi server, ili? Iskreno mi nije jasan uopce taj koncept na kojem mw2 MP radi, pa.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 | |
|
Citiraj:
A ako hočeš ciljano da se nađete vi iz klana negdje onda ti ili netko iz klana mora naći igru i iz tog lobbya ima opciju invite, naravno ako još ima mjest u lobbyu tj, u igri Nadam se da će se taj matchmaking malo poboljšati sa patchem, tj, radi on odlično, ali da se ipak ubaci malo više opcija pri traženju igre Ne, neznam ni ja zašto se to događa "migrating" ali mislim da pri tome on host, tj cijelu igru prebacuje igraču sa najboljom vezom, ali čim završi ta migracija meč se nastavi u roku par sekundi sa istog mjesta di si stao kad je došlo do tog prebacivanja
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.11.2009. u 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozeli netko kakav bench nabacit? kak se vrti igra..
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je igra katastrofa, žalim što sam je kupio. (btw ako netko želi kupit javite mi na PM). Multiplayer nemogu ni igrat zbog glupih portova i NAT-a, a u SP bez AA na rezoluciji 1024x768 i na medium postavkama dobivam oko 20fps-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
nemoguce , pa imas skroz solidan komp ( bolji nego moj ) ! Kako dovraga 20 fps-a na medium postavkama i 1024x768 ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Vrijeme za nove Win ocito ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
LOL ja na 1680x1050 sa kompom slabijim od tvoga(hd 4850 512 mb,x3 phenom 8450,4gb ram,xp imam +30 fps na maximumu postavki a ti na 1024x768 i medium postavke 20 fps?! nemoguce... probaj drivere promijeniti ili nadograditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema TEORIJE da s takvom konfom nemreš kulturno igrat ja sam odigrao bez problema cjelu sp kampanju na 1680x1050 bez da je i štucnulo igdje...
![]() |
#1039 | |
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Odigrao sa 3870 na 1920*1200, kada ucita nivo znalo je zatrzati, kao i kod par zahtjevnijih dijelova, ali osim toga sasvim dobro radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
|
Sad sam skužio da fps ne ovisi o rezoluciji i postavkama. Stavio sam na max rezoluciju (1280x1024), bez AA i ostalo na high (ili kako se već zove) i dobivam isto oko 20-25 fps-a. Tako da vjerojatno nema veze sa grafičkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Guest
|
psat će original za PS3 drugi mjesec , pa će se komotno haklat online ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Heh, moja prva poruka, pozz svima ![]() Isti FPS na razlicitim rezolucijama moze upucivati na CPU kao usko grlo, no tesko mi je vjerovat da tvoj CPU ima problema s ovom igrom.. jedno onako uobicajeno rjesenje bi bilo defrag harda za pocetak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
|
Multiplayer: Konfa iz siga, 1680x1050, 4xAA, texture sve na Extra, i sve pouključivano osim sync every frame i igra zakucana na 86 FPSa (valjda je lock tu pa neide gore) ![]() Piše da za "poboljšanje" MPa treba u konfiguraciji routera uključiti UPnP
![]() |
#1046 |
Premium
|
ufff , da sam na tvom mjestu proba bi ; prvo sve sta treba ( i netreba ) za rad ; net framework , c++ 2005 2008 , directX , mozda drugi katalist ( ja vozim 9.8 jer su novi smece ) , dalje ako imas resetirat ili pogasit ; ati tools , riva tuner ili bilo kakvu slicnu alatku . Trenutno mi nista drugo ne pada napamet posto su windowsi friški.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
|
Evo, upravo pokrenuo glatko IGRICU na integriranoj grafulji radeon HD 3200, 4gb rama i 4000+ x2 overclock na 2.6ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |