|
![]() |
#1021 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Kad sam instalirao igru stavio sam na maksimalne moguće postavke i malo me iznenadilo kako je glatko išlo, sve je lijepo klizilo, ali nakon par utrka počelo malo zaštekavat na nekim djelovima staza, pa sam malo snizio. Uglavnom bez ikakve promjene, na nekim stazama igra ide super na nekim zna usporiti i to me strašno živcira, mislim da bi se na Quadu i 4870-ici trebalo moći igrati bez takvih sranja još uvijek. Što se igrivosti tiče, igra mi samo diže tlak, vozim već nekih 8 godina i nikad mi u stvarnosti pri 80 km/h auto nije proklizao u nekom blagom zavoju, a ovdje ko na ledu, a što je najgore i nakon što prokliže prije se možeš j.bat nego ga izvući i onda ga probam izvući gasom, ne ide, prikočim, ne ide i onda se nađeš odjednom u situaciji gdje ti bjesna sportska pila pri 30 km/h na ravnom djelu ceste proklizava ko blesava i ne možeš je obuzdati, a da ne spominjem kad malo zaluta na travu... e onda ga stvarno moš j*bat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Drugo, jesi probao igrat na volanu? Meni uvijek proklizava i to je normalno na strelicama jer nemres to zapravo dozirat pa ugl do kraja okrene volan kad hoces samo malo skrenut. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam se preporodio kad sam prešao na volan. Sasvim druga priča. Samo me živcira to glupo trzanje na ATi-ju.
![]() |
#1024 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma i na volanu kliže ![]() ![]() Sve u svemu, s obzirom na zadnjih par nastavaka, upravljivost je perfektna, a ko traži nešto više, traži u krivoj igri. Nek proba GTR recimo za početak ![]()
![]() |
#1025 |
Bazinga
|
Istina. Igra je sasvim ok u odnosu na par nastavaka unazad. Još ak će pokrpat ova trzanja i slično igra bude super. Naravno u svojoj kategoriji, nema ju smisla uspoređivat sa rFactorom ili GTR-om.
![]() |
#1026 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Na volanu sam se preporodio...iskljucena i kontrola stabilnosti i proklizavanja i opet se moze vozit normalno sto s tipkovnicom nema teoretske sanse |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Treba kaj skurit??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Bazinga
|
Jel ova kaciga potrebna ili je to samo da bi ugođaj bio potpun? ![]() Istina je što se tiče volana i tipkovnice. Puno je lakše vozit i izravnat auto ako auto "pobjegne".
![]() |
#1030 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
1. broj godina voznog iskustva nije orjentir - bitnije je kilometraža i teren 2. voziš tipkovnicom? ak je, nije valjda da i u RL voziš tipkovnicom da moreš uspoređivati... Kak i drugi vele, u ovoj igri se možda najviše vidi razlika tipkovnica-volan. Mislim da niti na GTR-u nisam primijetil tak velku razliku. 3. ovo je ipak samo arkada (s dobrom tendencijom da bude simulacija) i uspoređivati 80km/h u zavoj u RL i Shiftu je malo naivno Kak sam i prije rekel: Ne mislim vrijeđat i omalovažavat i vjerujem da si isflustruiran kaj baš ne ide glatko i nisi čekal da se 'ohladiš' prije neg ideš pisat post. ![]() Da se vratim na onaj bitniji dio: Igra proradila nakon Windows updajte-a novih nVidia drivera! Bar je jučer radila prije neg sam išel spat. ![]()
![]() |
![]() |
#1033 |
Treba kaj skurit??
|
Sto duze igram to me igra pocela vise zivcirat cak i sa ovim volanom. Postala je monotona, sve iste staze, glupo skupljanje zvjezdica, para na bacanje....bljak. Uskoro vrijeme za uninstall |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam je vec deinstalirao, cim sam zavrsio onaj NFS zadnji kup ili kako se vec zove...GT4 uvijek nadjem razloga za igrati, bar zbog mora automobila, ako nista drugo, a ovdje ih ima vrlo malo i vecina ih isto "ide", tj. nikako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Polaznik
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Polaznik
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Treba kaj skurit??
|
@ gabre - tak mi monitor stoji vec 6 godina i naviknuo sam se i ne smeta mi ni malo, prvenstveno jer na tu stranu drzim noge na stolu pa mi je onda taman ispred nosa ![]() Volance je prejebeno, jedino mu zracni jastuk fali ![]() E da...ajde da vidimo rekorde na nordschleife-u. Meni trenutno 6:35 sa Zondom i to moze ic dolje jos sigurno 5-6 sekundi jer me par zavoja muci Damn...sad sam gleod na jubito-u da me lik dere za 20 sek ![]() Zadnje izmijenjeno od: vga killer. 18.10.2009. u 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Treba kaj skurit??
|
Probal sam sa zondom iskljucit traction i stabiliti kontrol i jednostavno neeeeeee. Auto ima tolko momenta da kad zavrti s gumama zemlju okrene oko osi ![]() @ papcic - tam u tuningu namjesti opruge na mekse i onda ti nece tolko skakutat po stazi. To sam imal problema sa RS4, cip predem prek pasice se pocel ponasat ko da je na trambolinu, smanjis to i autek je miran ko bubica |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Brat od Đon Vejna
|
@ vga killer, je ali meni se to na ravnom, probavao sam sve i svasta, povisio auto, omeksao opruge ali i dalje skakuce ko đubre. Sad pak imam problema sa Murcielargom, works converted, max brzina mu je 260 km/h, sa default postavkama, sa downforceom do kraja max brzina mu je 180km/h i nikako ga nemogu sloziti da radi kako spada (ljepi se za cestu a ide brzo)
![]() |
#1048 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Treba kaj skurit??
|
g27 :P...nemres vise doc jer sam vratio volan, sad morma svoj stari izvuc iz ormara. Bas me zanima kak bi ti islo, jer ti garantiram da bi se vrtio na sve strane |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|