|
![]() |
#1022 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
A sad rat ne mora trajat 24h? Ovo je definitivno glupo. Zasto prelazak na v2 taman kad se pola karte promijenilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
I ja sam odustao, najviše zbog ratnog modula...I silnih errora nakon što zgazim par protivničkih vojnika...nije više igrivo, treba stalno visit u borbi...prije je bilo bolje, nabaciš svoj dmg u dvi minute i slobodan si, zbog toga sam ju najviše i igrao jer ne zauzima (nije zauzimala) puno slobodnog vremena...
![]() |
#1024 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Hrvatska je skroz izbrisana sa mape ![]() molio bi igrače koji ne žele više igrati da pošalju gold/novce http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1212656 barem tako če te nekako pomoči u pokušaju vračanja barem 1 orginalne regije hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
krenula protuofenziva ![]() ![]()
![]() |
#1027 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
vratili smo Istru i Liku pomozite ljudi igrajte ili ako ne želite igrati pošaljite golde/novac i poklonite acc slabijima koji žele igrati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dajem account ako netko hoće igrat. Taman sam planirao ponovno početi igrati sad za ljeto ali vidim da su sve skroz izmjenili tako da mi se neda. Exp. lvl 24, 1.5 gold na acc i nešto mađarskih novaca, 83 health. Na PM. EDIT: Ošo ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 24.07.2010. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
u srbiji ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Mene muči jedno malo pitanje. Što će se dogoditi mojem stanovniku ako neću moći igrati neko vrijeme (npr. nekoliko dana)? Hoću li umrijeti od gladi? Kako to uopće funkcionira ako je vlasnik odsutan?
![]() |
#1033 |
Guest
|
Upravo je krenula Beta @ vPopulus. vPopulus je rađen po uzoru na prvu verziju Erepublika (imo najbolju). Najstariji igrači su se registrirali tek prije 24h, tako da je sad idealno vrijeme za pridružit se igri. Pošto je igra tek krenula stvarno vam neće uzeti puno vremena, dovoljno je 5 minuta igre dnevno, možda i manje, samo da odradite i trenirate. Nema još nikakvih političkih stranki, ni vojnih jedinica. Otvorilo se tek par firmi, državnih, da narod može pravit kruh. Imamo 30 dana da se organiziramo a nakon toga se pali i ratni modul tj. moći ćemo pravit dar-mar po susjedstvu. Pridružite se i pomozite nam da oblikujemo vHrvatsku. ![]() Evo link za registraciju: http://www.vpopulus.net/referrer/1092 I Link do našeg chat kanala: http://tinyurl.com/7uxl23y ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
regao se.. v1 erep je stvarno bio odlican al eto..pohlepa admina ga je unistila skroz (sa v1 na v2 izgubiti preko 400k igraca dovoljno govori o epic failu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Guest
|
vPopulus je lijepo krenuo: "3389 active citizens today". Nije loše za prvi dan Bete. ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
da probamo lol ... Nybelung regao sam preko tvog reff-a .... jel dobijes sta golda? eh da ... ako se netko zeli ukljuciti u igru: http://www.vpopulus.net/referrer/4534 Zadnje izmijenjeno od: generic9974. 14.11.2011. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Guest
|
Ne odmah. Dobit ću samo ako ostaneš aktivan. ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Premium
|
i te golde u hnb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
eh.... zasitio sam se pa sam proslijedio acc dalje, ne znam sta je dalje bilo s acc-om jer sam prestao igrati dok je jos erep bio bez ovih sadasnjih modula ... btw ... u ovom vPopulusu sam uzeo nick generic jer mi nije htio regat generic9974 ..kao expired????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Premium
|
kad sam prestao igrati dao sam nekom pocetniku nekih ~2k golda...bio je stvarno ambiciozan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ja i dalje igram i čekam da više dođe jebeni 50% discount na company upgrade ![]()
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻