|
![]() |
#1022 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1024 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Dugo godina sam koristio Operu, dok je još imala presto engine... Prebacio sam se naravno i na novu Operu i ja sam jako razočarn, previše toga lošeg mi se događalo s njom pa sam nažalost morao odustati od nje. Iako, ni Chrome ne blista, jednostavno mi je nevjerojatno da ne mogu pronaći pošteni browser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zbog Opere 18 sam i prešla na Chrome, tolko mi je tlak digla, upropastili su ju totalno. -.- Em se sporo otvara, em šteka svako malo, em se kreša... Na tri različita kompa ista stvar, ma mrš. -.- S Chromeom nemam problema, jedino kaj mi Speed Dial 2 sam od sebe mijenja thumbnailove, pa umjesto gmail thumbnaila imam facebook učitan i sl., što malo živcira, al preživim. xD
![]() |
#1026 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Malo sam Googlao ali nista konkretno - postoji li ekstenzija za Chrome poput Tab Mix Plusa za FF koja omogucuje multirow tabove?
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Ali FF je iz verzije u verziju, IME, bio sve losiji i losiji. Doduse, nasao sam odmah i bug u Chrometu. http://i60.tinypic.com/skyfzc.png (bookmarkovi na primarnom monitoru) http://i61.tinypic.com/33cm9ah.png (bookmarkovi na sekundarnom monitoru) Citiraj:
http://lmc.gatech.edu/~agupta31/shif...foxwithtmp.jpg
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Jucer se apdejtao chrome i maknuli su opciju u flagsima za vracanje starog start pagea, sad sam opet na ogavnom dialu sa google searchom (reklamom) preko cijelog ekrana i mini prozorcicima.. Za prvu ruku sam stavio instair new tab ali ako netko nade kakavo bolje rijesenje da se ne mora trpati addon neka javi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Sa updateom na verziju 33 treba upisati password od windowsa za prikaz spremljenih lozinki u Chrome. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnjih mjesec dva kad otvaram stranice (desni klik open all tabs npr) - pola mi ih ne otvori. Piše nešto tipa stranicu nije moguće otvoriti/provjerite konekciju.. Ko za k..c sad otvorim da vidim koju poruku mi pokazuje i sve radi ??? Vrlo iritantno. Isto se događa i kad otvaram pojedinačno stranice. Moram reload stisnut nekoliko puta da se otvori. Čekam neki update da to riješe al ništa. Reinstalirao chrome isto se ponavlja... Može pomoć? TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Meni je chrome na androidu sasvim dobar u moru svih onih loših browsera, jedino me nervira što nema "exit" opcije. PC verziju ne koristim pa ne mogu ništa reći... Ali užasno mi je jeziva ikona od chroma, izgleda kao neko svevideće oko koje me špijunira... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Svaki puta kada restartam OS, moram se uvijek iznova prijaviti u Chrome sto lagano iritira. Guglao sam taj "Sign in again.." problem, ali nista korisno i nista nije pomoglo. Na npr. Comodo Dragonu stvar radi bez greske, ali na Chrome-u mi ne radi kako treba zadnjih cca mj. dana. ![]() Ovi sto spominju Operu, hvala lijepo, ali opet cu je pokusati upogonit kada omoguce jednu osnovnu stvar, a to su bookmarski koji tamo stoje vec neko vrijeme, a nisu u pogonu. Sramota da mogu dopustiti da im na browseru ne radi tako osnovna stvar kao sto su bookmarksi i da za to moram koristiti neku ultralosu ekstenziju "Bookmarks Manager" (stvarno je losa i nema neke osnovne funkcije bookmarks managera koje ima svaki "normalan" browser). Da se krivo ne shvati, volim Operu, ali sada su je stvarno zeznili i to malo zesce. Probao sam novi Firefox, svida mi se izgled, ali je browser puno sporiji u odnosu na Chrome, a to mi dosta znaci jer mi browser starta s dvadeset i dva taba + oni koje otvorim u novom prozoru i koje koristim za svakodnevno surfanje. Chrome u tome slucaju radi bez greske dok mi Firefox pola stranica ne otvori ili ne otvori kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Čemu služi ona ikonica u taskbar-u Chrome obavijesti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1041 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
bilo je dobro dok je trajalo...ubili su extenzije uključujući one za skidanje youtube filmića...počeli su se ponašat ko apple...bye bye chrome neda mi se zajebavat s betama da bi možda radila extenzija opera konačno sam tvoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Sam da javim da je Opera zakon i leti ko robert jarni...na neki nalin to je krom bez guglo sranja, problema a bome i rade extenzije tipa youtube downloader i sl...bye bye guglo kromi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Premium
|
Ne mogu nikako rijesiti na Chrome-u problem sa "Sign in agiain". Svaki puta kada restartam komp te pokrenem Chrome, ne ostanem ulogiran kao sto ostanem u npr. Comodo Dragon-u i kao sto sam ostao stalno ulogiran prije par mjeseci. Taj problem se samo pojavio i nikako ga ne mogu rijesiti, a stvarno sam probao sve: - diskonektao accounte na svim uredajima (smartphone, Windows-i) pa brisao usera - probao re-install - probao mjenjati password - problem nije ni do ekstenzija - probao resetirati sve postavke Na Comodo Dragon-u radi sve ok, ali na Chrome-u imam stalno taj problem (znaci iste postavke su u pitanju. iste ekstenzije....sve isto). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Što kaže kako si ulogiran kada pristupiš na chrome://settings ? Trebalo bi ti pisati nešto u stilu "Prijavljeni ste e-adresom netko@nešto.com". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |