|
|||||||||||
|
|
#1021 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jok, i 650W model asusa je Delta (to znam iz prve ruke) a mislim da je i 750W također
|
|
#1022 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da, moja greška. 650w model ima identične 12V railove kao Delta GPS-650AB B. Isto kao i 750w model (4 12V raila, svaki po 18A). Neki stariji modeli su bili Enhance (onaj od 380w ako se dobro sjećam). |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1023 |
|
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Našao sam jedan stariji komp sa napajanjem DELL PS-5201-8D1 (200 W) pa me zanima da li se i za što iskoristiti (napajanje) ?? Inače, što se tiče buke/tišine, to je nešto sa čime bi bio zadovoljan jer sve skupa gotovo nečujno. Da li i gdje ima u Hrvatskoj za kupiti DELL napajanja ?? |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Banned
|
tu vrecicu nisam ni ja dobio s vx450w jer imas 2 cijene jedna je s tom vrecicom i kabelom za struju-to je jeftinija a imas drugu skuplju s vrecicom i kabelom za struju eto iz links-a cijene oba http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.757.009 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.757.002 ![]() |
|
|
|
|
#1028 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
), konektor je bio ATX ali je pinout bio drukciji. Mozda se nadje kakav service manual, ako ne, multimetar u ruke i udri. |
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1032 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
OCZ stealthxtream 600w ? ili Corsair tx 650w series ? u telebitu ima ocz-a za 570kn, dok je corsa najjeftiniji na nabavi 710kn jel ozc tako jako bučan ili ste vi preosjetljivi? ) ak ima ko kakav savjet nečeg u tom rangu samo naprijed |
|
|
|
|
#1033 |
|
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
#1034 |
|
Premium
|
e8xxx, još ću vidjet šta.. al mislim clockat.. 4gb rama, 4 diska a grafa nece bit high end, al kasnije mozda upiknem neš jače (dok sc2 iziđe da ga mogu terat na full rezi sve high, hehe )mislim.. razilika između ta 2 napajanja je 140kn, stvarno nije puno, to bi se dodalo na tih 50w više na stranu corse, al ono.. ak je ocz toliko glasniji da nemoš spavat u sobi di ti je komp.. onda cu ipak uzet corsu ) |
|
|
|
|
#1035 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne treba ti ni jedno ni drugo - Corsair VX450 ili VX550 su ti dovoljni, a dao bi se okladiti da bi i CX400 zadovoljio potrebe.
|
|
#1037 |
|
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Koje napajanje je bučnije? TX 650 ili VX 450 Dvoumim se između ta dva, što se snage tiče i VX mi je dosta ali ako je TX puno bolja kupnja (prvenstveno kad je riječ o buci) uzeo bi njega razlika u novcu mi je nebitna PS VX 550 neću ako je neko mislio reći da uzmem sredinu |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://i3.techpowerup.com/reviews/Co...s/fannoise.gif http://www.silentpcreview.com/article813-page1.html
|
|
|
#1040 |
|
its slightly turbocharged
|
Trebao bi preporuku za +500W (tiho) modularno napajanje. Mislim si Cors HX520, naravno sve se zna koliko je dobro i tiho, ali nije baš ni jeftino no dobro, novci m ii nisu toliki problem ali eto da se ipak jeftinije prođe ![]() Dali ima netko još neku preporuku takvog napajanja; (Gilbert, Wolv?) da se može naći u našim trgovinama. +500 W prvenstveno zato da može držati i neke buduće kombinacije Tišina i nije najvažniji uvjet ali definitivno je poželjna
|
|
#1041 | |
|
Leteći medvjedić
|
Citiraj:
ai puno više bi mi značla neka osobna iskustva ljudi sa foruma (Wolverine ili neko drugi?) |
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Premium
|
Citiraj:
i samo da još drugima (koji su preporučili 400-450w)kažem da ciljam na ovako napajanje jer ne mislim mjenjat napajanje svako malo, pa neka bude spremno i na sli ) i na 5ghz oc ) nikad se ne zna,hehe |
|
|
|
|
|
#1044 | |
|
|
Citiraj:
![]() A i 200 kn skuplji od HX-a Ma neko modularno 500-600 W, za Corsair znam sve, i vjerovatno će ono i biti, ali eto čisto me zanima dali kod nas ima i nekog (kvalitetnog, a ne preskupog) napajanja Cijena i nije toliko bitna al baš 1000 kn neću pljunuti.
|
|
|
#1045 | |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Enermaxi su bolji, iako riječ bolji nama ne znači ama baš ništa jer to ne možemo primjetiti. Ostali baš nisu konkurentni, tj slaba je ponuda na našem tržištu. Os silverstone-a eventualno 700W strider, ili bilo što iz element serije. Asbis je uvoznik pa se preko njih možda može nešto direkno nabaviti. ... jer slaba je ponuda okolo po trgovinama. Prednost stridera i decathlona nad corsairom je što su 100% modularni kablovi, ako se ntko na to pali. Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Leteći medvjedić
|
Citiraj:
), ali konkretna usporedba ako je itko može dati bi bila super...ak ne onda mi je svejedno kaj kupim ![]() |
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
|
Citiraj:
Zašto Enermaxa uopče nema na nabavi? Dali ikoja trgovina u HR to drži?
|
|
|
#1049 | |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Silverstone ima uvjerljivo najširu ponudu, ali je problem sa dobavljivošću. Modeli kaj su dostupni su većinom stara garda. U pravilu se ne može pogriješiti niti s jednom od tih marki, samo trebaš razumjeti da cvrčanje je moguće, te da se taj podatak ne spominje u reviewima i smatra se pod normalno. |
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Tako da, kaj god kupiš od Corsaira nećeš fulat.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|