|
![]() |
#1021 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1023 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ma maknuo sam sad par linkova i za sad je ok. Ajmo dalje edit @MCg- stavit Speed Dial Zoom Level na minus bilo koij broj ali se ništa ne dešava, sve isto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Registered User
|
evo još neš korisno glede speed diala, kako kome ![]() https://addons.opera.com/addons/exte....1/?display=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Avocado
|
Citiraj:
Npr PCE mi samo prikazuje skroz gornji lijevi kut stranice, na wolframalphi njen logo... Jel to novi feature? ![]()
![]() |
![]() |
#1030 |
Avocado
|
Thanks! Jesam bedak, sorry mcg, bum gledal bolje drugi put ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1031 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mene pak hjebe sto ne radi paste and go u search tabovima, uvijek pretrazuje za imdb... jedino paste pa enter - to radi.... search tab je ovo: ![]() ![]() tj. jedina stvar koja kod opere valja, i koju niti jedan drugi browser ne podrzava i za koju vjerojatno malo tko i zna, jer da zna vjerujem da bi ovdje procitao od nekog da mu ne sljaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Opera ne pamti username i pass... ?
Evo , skinuo sam novi Ccleaner i pojavio se ovaj problem... Prije je bilo dosta da otvorim operu, bio sam ulogiran na facebook, sad svaki put moram upisivat na novo user i pass.... kak da to vratim na staro... Pokusavao sam u ccleaneru micat kvacice, ali onda sam skuzio da i kad ne brisem ccleanerom, svejedno opera zaboravi pass nakon gasenja :/ Sta me vrag tjerao da skidam taj cleaner :S
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Avocado
|
Citiraj:
Napravio sam si da, kao što google search imaš kad u address bar upišeš g ime_pretrage ti on pretraži. Isto za yahoo. Tako sam si složio još par searchova. Mislim da je puno praktičnije rješenje od hrpe ovih kućica, a ništa te neće boljeti ako probaš ![]() Meni je nestalo u status baru onaj dio kad hover preko linka napraviš da ti napiše o koje se linku radi. Problem sam riješio resetom toolbara, ali me zanima zna li netko gdje je ta opcija i kako se zove?
![]() |
#1034 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da ali jos ti je bolje pritisnes CTRL + L (i onda ti on sam skoci u adress bar) i ti ukucas "i james bond" i on trazi na imdb-u, i nemas potrebe uopce za tim kucicama, ja sebi imam puno tih stvari rijeseno preko toga, na jednom forumu sam cak namjestio postavke i slozio da cim ubacim ime od usera on ga ban-a znaci u adress bar ukucam "ban sh0kre" i on ga bana nema potrebe za kucicama to mi samo smeta ![]() moje misljenje
![]() |
#1037 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako netko nabaca tolko keywordova da se ne može snaći, onda ne koristi tu opciju kako treba. Osobno ih imam 7, i njih redovito koristim. Što će mi ostali kad mi realno trebaju svake prijestupne, primjerice ebay? Kad poželim nešto tražiti na ebayu tako i tako onda tražim sa više ključnih riječi, tj ne napravim search samo jednom ![]()
![]() |
![]() |
#1041 |
Premium
|
hmm sad sam bas probao ovo sa upisivanjem rijeci u adress bar... ali... prvo sto na tipkovnici trebal stisnut ctr+L pa onda popamtiti za sta mi je search za youtube sta za slike, sta za flickr, sta za.... itd. pa onda i upisati to slovo i tek onda ono sto zelim pretrazit. Sa "kućicama" .... točno zapamtim di su i gdje su i nema problema.... u gornjem panelu stavim ono sto je najpotrebnije. Tipa naravno google, slike, youtube, imdb... onda veliki spacer, i skroz desno pretrazivanje torrentz.com itd. Meni je ovako puno jednostavnije kod mene je to ovak, mozda i izgleda malo zbrkano al se začas stvori navika i onda nis drugo ni dobro, isto ko i vama ovo sa upisivanjem u adress bar Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 14.04.2011. u 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | |
Registered User
|
fora je u operi šta je prilagođavaš kako hoćeš tako da su kučice po meni super stvar Citiraj:
edit: @ shokre - ja bih si na tvom mjestu izbacio view bar i status bar ak ti nisu prijeko potrebni a najkorištenije tražilice stavio u bookmark bar ostatak u speed dial Zadnje izmijenjeno od: MiroGavran. 14.04.2011. u 22:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Obozavam operu i njen sam vjerni korisnik jos od verzije 5 ili 6 no zivcira me vise ta nonsalantnost developera. Ni nakon milion snapshotova, alfa, beta, gama verzija ne uspiju sloziti finalni proizvod i uvijek se pojavi neka sitnica koja je prije radila a novom verzijom ne sljaka. Ubit ce me vise taj proces opere koji mi cesto ostane raditi i nakon sto ju ugasim i time trosi parsto MB sto me strasno smeta posto imam lap sa 1gb rama. Ima tko rjesenje? windows XP, centrino 2.13, 1g ram.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 15.04.2011. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Registered User
|
nikad nijedan browser neće biti finalni proizvod i uvijek će biti grešaka, jbga što se tiče problema, isključi si opera link(sinkronizaciju) ak ti je upaljeno, meni se normalno gasi u xpu. proguglaj malo ali mislim da ima veze s upaljenim linkom, junitom ili mejlom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
sve ugaseno, imam jedino newsgrupe aktivirane.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
malo da dignem topic, neznam sta se dogodilo no poceo mi ici turbo na zivce, i odem u config i ukucam turbo i maknem kvacicu, i mogu rec da na oko vidim promjenu inace mi pce forum najsporije otvarao sad je to instant, cca 1 sek i sve otvori...dal je netko imao slicnih iskustava??
![]() |
#1050 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Konacno Opera ima pravu ekstenziju Opera adblock. Radi odlicno i vrlo sam zadovoljan. FF ide zasad u mirovinu. ![]() Kao sto kaze Bullet : JPB
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|