|
![]() |
#10351 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#10352 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
kupujem sutra! (dobit ću na lotu večeras, osjećam to ![]() viđao sam podosta ramova širom Njemačke i ima ih puno, ali mi oni nisu toliko napeti kao F-ovi. I baby 150 je ok... ali bi ja rađe sve od njega ![]() dolaze u obzir i oni redneck old school F-ovi iz 70-ih ![]() vlažni, daleki, snovi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10353 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uh, fkors da tako nekaj dolazi u obzir ![]() Ovaj je doslovce bio dva bloka od mene ![]() IRL izgleda puno puno bolje ![]() Citiraj:
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 25.04.2014. u 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10355 |
Moderator
|
Nemojte brkat G klasu / Puch G kojeg su radili Daimler i Steyr i GL/GLK. Ti auti nemaju veze jedni s drugima.
![]() |
#10356 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.04.2014. u 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10357 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10358 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() ![]() Citiraj:
![]() U zadnju godinu apetiti i preferencije su mi se znacajno prominili, i opasno zelin X6 (///M) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10359 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znam ih ja kojima su takvi auti sve kaj im je ostalo od silnih firmi, skladista, gradilista i sl.. Nebi im ni to ostalo da imaju kome prodat. Sedmice, S klase i sl.. Vjerojatno su i propali zbog takvog mindseta, vidi me kolko para imam i to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10360 | ||
Xulos :)
|
Citiraj:
bjez s otim, trudna kornjaca na stakama je zivlja od tog motora. Imao sam ga priliku jedan dan voziti i samo cu rec boze sacuvaj, kao da je 1.0 iz campusa unutra, eto toliko je auto "zivahan" Citiraj:
Takoder, auto mi je bas mrak, i pojava kad ga vidis. Bijeli ftw ![]() A ovo da je ruzan i tam, necu ni komentirati. X6 je za njega propali abortus slona, tako nekako i izgleda s tim da x6 i gl/glk cak nebi ni svrstao u istu klasu vozila jer s x6 se nebih usudio van ceste uopce dok s ova dva bih ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10361 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Mocan je zato sta je beskoristan (bas kako gornji citat nalaze), iman toliko para da nije dzip/limo/coupe ![]() Bolesno dobar ima jedan u ST (sta san vidio) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10362 |
PC Ekspert
|
X6 je zadnji auto koji bih kupio, tak da ne čudi da je Baji san, već se pokazalo da nam je ukus dijametralno suprotan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10364 |
Moderator
|
![]() |
#10365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma kako možeš reći da je X6 nula bodova? Očito nisi vidio peticu GT. ![]() X6 mi je dizajnerski lijep auto, što je meni njegova jedina odlika. GT nema ni to, prekrasan auto (petica mi je vjerojatno najljepša limuzina) sfukati sa ovakvim stražnjim krajem je kriminalno djelo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10366 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10367 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Meni je izgledao čudno na fotkama, ali na cesti je stvarno nešto za čime ćeš se okrenuti jer izgleda kao petica na steroidima.
![]() |
![]() |
#10368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije bas da je x6 neupotrbljiv do te mjere da ga vlazna livadica zaustavi kak su to prikazali u Top Gearu. Sa ostalim se slazem, ruzan itd... https://www.youtube.com/watch?v=A-vkcXqTzmo Petica je taman auto za ove malo bogatije, poduzetnike i slicno. 520d sa nesto opreme, koza i klasika za 60tak tisuca eura i realno ne treba vise. Nije to bas tal slabo kak se prica.. Jedan kaj dolazi kod mene na posao je presao sa e36 530d karavana na 520d f10 i kaze da nije neka razlika da bi bilo bitno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10372 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() X6 je mocan zato sta je besmislen. Voze ga kvazi manageri, "zastitari" i sl. Ruznjikac mi je bio (mislin da sam i pisa o tome) ali sad mi se malo svidio radi okolnosti a vidio san i ///M uzivo... Sta se tice 5 GT to samo njemci mogu kupit koji usput budi receno imaju (rabljenih) 35d vise karavana nego limuzina (jebena prakticnost), a kod nas bi se trazila coupe 5ica ![]() Citiraj:
Nisan proba pa neman pojma (nazalost) Od novih R6 mora bit, jednostavno ugladjeno zvuci, R4 je svaki ka golf (meni) po zvuku... Iako su bolesni ovi R4 2.0 s 200+ (123d) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10373 |
Premium
|
Pozlilo mi je kad sam u Google images utipkao BMW 5 GT. Pa to čudo je gore od Multiple. A danas sam vidio jednu pa sam od jada htio skrenut sa ceste u jarak jer sam ju morao gledat. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 27.04.2014. u 03:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10375 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Inače, jedan GT se parkira ispred zgrade gdje radim i svaki dan gledam tu rugobu. Sprijeda je dobar, ali stražnji kraj... Jedina osoba luđa od onoga tko ga je smislio je onaj koji je odobrio proizvodnju. Petica limuzina i karavan su prekrasni, ali GT... Što im je to trebalo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10376 |
PC Ekspert
|
Što se ljepote tiče, GT je fakat nakaza. No ima iskoristivost za razliku od...
![]() |
#10377 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Tko nije vidio X6 sa "Hamann opremom"* i dva reda maglenki, ne zna šta je rugoba. ![]() Kada padne noć, pa vidiš da ti to ide u susret, a nadobudni gazda upalio sva svjetla, sliči na posjet vanzemaljaca. ![]() *http://i.imgur.com/OXimMBF.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10378 |
Premium
|
Dosta ljudi sa karavanom koje znam mi je priznalo da su realno samo par puta prevezli nešto simo-tamo, a da im je trebao takav gepek. Ima li ljudi sa karavanima na forumu i dal vozite npr građevinsku opremu, tri para dječjih kolica, mješalicu, rezervni motor i takve stvari? Zezam se malo naravno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10379 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
I mali doprinos temi s ružnom grdosijom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10380 | |||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Osobno ne znam iz kojeg kuta izgleda ružnije. No opet, svatko ima svoje afinitete. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lver_front.JPG Citiraj:
![]() Citiraj:
Mi smo u Carensu preteglili apsolutno sav materijal potreban za adaptaciju i uređenje stana. Od knaufa do keramike i laminata. Imam doma negdje fotku full natovarenog ![]() Fora je doći do nekog skladišta građ materijalom i unutra utrpat dva kubika pizdarija ![]() A i kad se išlo na more dobro je došao malo veći gepek. Jedino što smo rijetko koristili bio je treći red sjedala. Vozio sam 7 ljudi u njoj tek dva tri puta ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|