|
![]() |
#991 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Moze se napravit blic pri dolaznom pozivu ubacivanjem ovog patcha, to kopiraj u Notepad i promijeni ekstenziju u .vkp, dalje slijedi upute za ubacivanje patcheva: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#992 |
W750i Owner, SAMP Player
Datum registracije: May 2008
|
evo naso sam gotovi patch i uspio sam ga sa gslideom stavit al isto tnx ![]() i jos me nesto zanima dali postoji neki layout s tankim fontom a da nije fullscreen imam neki patch za tanki font al nerade ljevi i desni botun butun budu samo kvadratici a ne recimo opcije i odabrati ![]() Zadnje izmijenjeno od: CrOKilLEr. 23.05.2008. u 22:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
W750i Owner, SAMP Player
|
daj odgovorite neko EDIT: evo naso sam grid layout bez imena operatora i tankim fontom izgleda odlicno Zadnje izmijenjeno od: CrOKilLEr. 23.05.2008. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
W750i Owner, SAMP Player
|
adasdas |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Registered User
|
Re:
Kako da patcham cid36 u GSlide-u? Pod header mi stavi red_49 pa ne znam oće li radit? Htio bi pachat ovo blicanje pri pozivu i btw. ima li netko patch koji daje mogučnost paljenja svjetla tj. konsantne bljeskalice pritiskom na gumb kamere? Pozz P.S. Crni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() |
#998 |
Registered User
|
Ovo je bilo stvarno brzo.. Fala puno, izgleda malo komplicirano, al i flashanje na w800 mi je izgledalo teško a sad mi je lako.. Bacam se na čitanje ![]() Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Registered User
|
Hmmmm, patchao sam to za blicanje.. ali neće. Napravio sam sve kako je opisanu na onom linku i umjesto da mi blica bljeskalicaa, ekran mi pobijeli. kad prekinem poziv ekran blinkne dva puta, zacrni se i vrati me u izbonik. Gdje je problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Registered User
|
Ja sam maknuo taj tvoj patch, stavio sam drugi (dolje je napisan) i sada šljaka savršeno ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: piroman007. 30.05.2008. u 21:50. Razlog: zaboravih nešto dodat |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 | |
Registered User
|
Cool ptches
Neki cool patchevi (probano na cid36 red): Popis i opis datoteka koje se nalaze u download linku Citiraj:
Nadam se da je nekome pomoglo. Zadnje izmijenjeno od: piroman007. 02.06.2008. u 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 | |
Registered User
|
Blinkanje IC lampice dok je mobitel spojen na struju/pc
Fora patch, nepotreban al šminka ![]() Patch: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: piroman007. 31.05.2008. u 11:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Registered User
|
![]() Napomena: sve što radite, ratide na vlastitu odgovornost. Ovim postupkom gubite garanciju na uređaj! Potrebno: - SIM-Lock Patch Generator v2.1 (download) - MAIN firmware kojim ste flashali svoj mobitel Postupak: 1)Pokrenite SIM-Lock Patch Generator. Pod MAIN firmware stavite svoj main firmware sa kojim ste flashali mobitel. Ostala dva polja će se sama ispuniti. Kliknite Make patch. ![]() 2) Nakon što ste kliknuli Make patch, program će napraviti patch koji ćete otključat svoj mobitel za bilo koju karticu.Adresa gdje se patchalo piše u predzadnjem redu. Patch stavljate preko FAR-a ili GSlidea. ![]() FAR tutorial GSLide tutorial 3) Nakon što ste patchali mobitel restartajte ga i možete staviti bilo koju SIM karticu te bez problema ga pokrenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Registered User
|
Re:
Da, moj frend ima cid49 i uspio je sredit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Registered User
|
Re:
Hmmm, a koji si patch instalirao zadnji? Zna biti problema sa patchom za radio.. Meni svi radi na cid36, na cid49 je taj radio zezao ali nakon brisanja i ponovnog stavljanja sve radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Premium
|
budem probao bez njega pa javim inace sve sam ih stavio u gslide mislim ove stos i ti stavio kako ih je tvoj frend stavio u mob preko njega ili far menagera radi li ovaj patch w800_r1bc002_light_cambutton_adjustbright.vkp - kada je bljeskalica uključena pilagodite jačinu svjetlosti sa + i - kako aktiviras da radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Registered User
|
Kako radi
Kako radi podešavanje jačine svjetlosti? Vrlo jednostavno, moja greška što nisam napisao. Prvo trebate uključiti bljeskalicu preko gumba kamere (znači treba biti prvo instaliran patch w800_r1bc002_light_cambutton.vkp). Zatim treba otiću Walkman, i klikati + za jače, - za slabiju svjetlost. Pjesma ne treba biti pokrenuta. P.S. meni SEtool nije baš šljakao. FAR sam skužio i baš sam si lijepo sredio mobitel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Registered User
|
Skinuo sam sa ove adrese: http://farmanager.com/files/Far171a1b2104.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Premium
|
moze pomoc sve san skuzija samo ovo ne kuzin kako misli NAPOMENA 1: Ako imate cid 49 onda morate sa Farom naći rest_W800_R1BC002.bin pa pritisnuti F5 pa copy i označiti Flash BABE ssw image i pritisnuti flash. Bez rest file-a mob se neće upalit. kako da to napravim mislim s farom naci rest_... ako mozete pomoci napisite sto prije hitno je kako ga pronaci moze pomoc hitno je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
ako želiš flešati i modati mob onda probaj s xs-om ako te far zeza http://rapidshare.com/files/73526795/XS3.1__.rar
![]() |
#1018 |
Premium
|
skuzija san sad far pribacin patcheve na mob ali ga onda ne mogu upalit jer triba nac faron ovo NAPOMENA 1: Ako imate cid 49 onda morate sa Farom naći rest_W800_R1BC002.bin pa pritisnuti F5 pa copy i označiti Flash BABE ssw image i pritisnuti flash. Bez rest file-a mob se neće upalit. ali neznan kako moze pomoc sve san skuzija osim tog sad mi ga ucita sve mi je bilo cudno zasto mi ga nece far ucita aja nisam s xs++ -om u mob ubacija neku datoteku i on mi ga nije moga nac mislim mob ako tko zna kako da to napravim neka ja vi sto prije ili jos bolje neka uslika i uploluda taj dio postupka bio bi i pre zahvalan mob san flesa i moda toliko puta ali uvik s xs++ i sad san proba s faron jer mi na zivce ide uvik koristit gslide i oinda ponovo i xs s faron je sve duplo brze |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Registered User
|
Jeis uopće flashao mob na w800i firmware? Ako jesi onda downloadaj rest_W800_R1BC002.bin sa ovog linka: download Odi u FAR datoteke i ubaci ga pod SEFP>Plugins>Patches i u ubaci rest_W800_R1BC002.bin. Nakon toga pokreni FAR i rtadi sve kao i kad stavljaš patcheve, samo umjesto patcha označiš rest_W800_R1BC002.bin i podigneš na mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
|
jesan odavno san fleshao mob znaci oznacim i njega i patcheve koje zelim stavit na mob hvala na pomoci sve radi u redu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|