|
![]() |
#991 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
netko je spomenuo grafiku u SLI mode- u... a nije spomenuo proc, tak da brijem ak ima SLI grafiku ima i jači komp. sorry ak je ispalo da se hvalim, jbg. nebitno, igra je lagano bezveze, barem na prvi pogled i nema gotovo nikakve prednosti nad drugim pucačinama novije generacije (npr. COD 4) osim grafike |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Premium
|
e da još nekaj, nikak nemrem konfigurirati tipke na mišu (ergo 525) za crysis, a bogami niti za ijednu drugu igru, jednostavno dodatne tipke igre ne prepoznaju... naravno problem je u driverima za Vistu (uglavnom, praktički ne postoje), ali iste te tipke sama Vista prepoznaje i koristi, iako je miš naveden kao HID compliant mouse |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
320x240 ![]() http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...37&postcount=5 Ima čovjek malo slabiji proc, ali zato naklokanu grafu, pogle reze... S AA bi se to tak srozalo dolje... P.S. njemu nije na very high, nego na high ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Moderator
|
joj pa radio sam ja review di su bile 8800GT i 8800GTS320 pa nisu ni pokrenut htjele Crysis u dx10 pri rezoluciji 1280/960 sve VeryHigh i 8xAA i to na Q6600 @3GHz, tak da 8800GTS 512 nema šanse da to vrti bez trzanja ![]()
![]() |
#1000 |
Moderator
|
pa za početak javi koja je rezolucija ili još bolje pokreni Benchmark_GPU i postaj rezultat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
Premium
|
1280X768 danas kada dođem s posla napraviti ću benchmark... ali gle namam ti zakaj lagat inače naišao sam na prvi problem u crysis- u, kada uzmem onaj "kalašnjikov" od Koreanaca i stavim na njega sniper cijela slika mi postane bijela, poneka (mislim da je stvar u driverima ili mi treba neki patch), da li je itko naišao na ovakav problem već? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Moderator
|
opet u dx10 sa svime na VeryHigh + 8xAA nema šanse da ne trza možda ti igra skine AA na nulu (to se meni znalo desit kad sam radio usporedni test kartica)
![]() |
#1004 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
imam problem. ![]() u igri nis ne vidim kam idem,samo vidim tlo ,ali drveće uopće ne vidim.može mi neko pomoć.jel problem u konfi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
e,jedno pitanje: jel mogu ja idalje koristit v-tuner od gigabyta kad instaliram nove drivere?(dobio sam jedan cd na kojem su driveri i posebno v-tuner) koje da instaliram drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
i ono sto stalno ponavljam - da su u cod isli toliko prema detaljima dobili bi isto neigrivo sranje kao sto je crysis. zato to nije lose i ne napadam ja tu cod4. ali glupo je i tvrditi da je graficki na istoj razini kad nije. srecom, gameplay u te dvije igre je toliko razlicit da su u cod4 to uopce ne primjeti. puno brze se kreces, ne zadrzavas se na jednom mjestu previse dugo itd. takve stvari su ti nebitne. e sad, u crysisu je drugacije (istina ovisi o nacinu igre koji netko preferira ali nitko ne jurisa kroz levele na pocetku, barem ne ljudi koje ja znam). tamo bi neka rjesenja koja u cod-u funkcioniraju poprilicno narusila igru a s obzirom da je godinama najavljuju kao eyecandy to si nisu mogli dopustiti ocito. no brojke o prodaji govore da im se to svejedno obilo o glavu. niti ovako nemamo grafiku sa screenshotova a valjda 60% ljudi uopce ne moze igru pokreniti niti na low. bez obzira o tome kakvu sliku o prosjenim konfiguracijama u svojim glavama imali cinjenica je da vecina amera (ciljano trziste dakle) ima kompove iz wallmarta. a to je na razini nasih iz konzuma i peveca. da vidim koji od njih moze...hmmm, instalirati crysis? ![]() jedino, zanimljivo mi je da kritike dolaze vecinom od ljudi koji crysis nisu mogli igrati na barem medium detaljima. to je razumljivo jer cod zasigurno bolje izgleda kad se sve smanji (opet se vracamo - manje se gubi). ja na high imam 13 fps s padovima do 5. dakle totalno neigrivo. ali dovoljno da dobijem neke dojmove. kako itko uopce moze ocjenjivati grafiku bez da uopce vidi kako izgleda na high? znam da sam prvi izbjegavao u svojim komentarima na neku igru dati bilo koji komentar vezan uz grafiku ukoliko je nisam mogao vidjeti u "punom sjaju". meni je to nekako logicno. doktore, jesam li normalan? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Al ček da pitam staru, maaaamaaaa smijem prodat bubreg ![]() ...Ne sine, prodavat ćeš ga kad kreneš na faks ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Eo igra mi stoji tu na stolu vec tjedan dana..Pa da vas pitam(vas koji ste presli 80+% igre) Dal mi se isplati zbog crysisa(i sl. igara sad) pozurit s kupovinom nove grafe ili da pricekam jos malo,odnosno,jel igra vrijedna spomena?? ![]() DEMO sam bio presao na 8800GTS 320,igrao sam na 1280x1024 sa MED/HIGH detalji(bez AA,naravno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1011 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
konfa iz siga proc na 2.75 mema na 1040 ne clockana grafa sve high osim postprocesing i shadows bez aa rezolucija 1024x768 vrzi na 27-30 fps znaci igrivo (sa iditiranim cvar fjlovima) kada je sve na high vrti na 22-24 ali kada stavim maksimum speed i pocnem trcati sve zablokira i moram resetirati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Znači sve se vrti oko CPU-a... Baš gledam kako kome radi pa se čudim... Na mojoj konfi oz siga radi užasno loše... 1024, med detalji bez AA i AF i šteka za poludit, puca grafika, (a da ne kažem koliko je AI glupav)... Tako da mi ti detalji kojima igra vrvi ne znače ama baš ništa kad je igra naprosto u banani... dok mi cod radi na 1600x1200 i sve do ibera..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Banned
|
igrao demo high detalji (osim postprocessing efekta koji mi je bio na medium, ionako je efekt pretjeran na high) nakon pocetnih 10min i slinjenja nad grafikom, odlucih pogledat gameplay igra sto se tice gameplaya nicim ne odudara od naslova koji su vec dostupni sve je to lijepo i fino sto si na velikom otoku pa ne moras ic u ravnoj liniji, ali na kraju ti dodje na isto, imas jedan waypoint i moras doc do njega i ubit sve na njemu i aktivirat polugu, i onda na slijedeci waypoint itd.. ugl, da je grafika losija, nitko ne bi ni primjetio igru (pogotovo nakon sto su izasli originalni naslovi poput bioshocka) a i to sa grafikom, voda je skoro pa savrsena i zaista je vrijedna divljenja sve ostalo i nije nesto posebno vegetacija je radjena po principu copy paste..svi koreanci izgledaju isto (napravili 4 modela pa opet koristili copy paste po cijelom otoku), modeli vozila nisu uopce detaljni (uzmes obicni pick-up - izgledao kao obicna kutija), efekt padanja palmi dosadi nakon sto srusis dvije, oblaci izgledaju kao obican dim koji stoji na mjestu.. fizika je oke, AI isto kad se vec usporedjuje sa COD4 moram reci da COD4 izgleda nenad***ivo (bolje i od bioshocka i od crysisa i svega ostalog) sjene u toj igri oduzimaju dah, level design je prekrasan (prva misija je jedan od najboljih levela koji sam ikad vidio u jednoj igri), animacije su prezakon (kao da gledas snimku pravih vojnika) + jos moram spomenuti texture neba u posljednjoj misiji (kad se launchaju nuklearke) - jednostavno izgleda bolje od stvarnosti opcenito je nevjerojatno koliko je paznje posveceno detaljima a i developeri koji su radili na cod4 su bili u prednosti, ipak su radili singleplayer koji je dosta kratak i linearan dok ovi na crysisu su radili sa jednim ogromnim otokom kojeg su morali popunit svime i svacim.. btw jos da za COD4 dodam onu scenu kad si u iraqu pa explodira nuklearka preprezakon pokusavas izac iz helikoptera a ono nikog, samo vidis dim nuklearke i razrusen grad developeri bi trebali dobit sve moguce nagrade za igru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
|
još uvijek nisam uspio riješiti problem u crysis- u, dakle cijela slika mi je bijela i još k tome treperi, dakle neigrivo, a imam najnovije drivere za grafičku. zbog toga sam si dao malo oduška i završio sam COD 4, igra je preeeeedobra, jedini minus je što je bezobrazno prekratka (neki add-onovi su duži od nje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
http://i2.tinypic.com/86sh25z.jpg moze li mi netko objasniti sta se dogadja do prije malo mi je sve radilo i sada pocinje bacati prozirne objekte i sivo preko ekrana neovisno o rezoliciji ili kvaliteti slike zna li ko kakvo rijesenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|