|
![]() |
#991 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() treba se zrtvovati, pokrenut cu tu soljenku kurblom ako treba ![]()
![]() |
![]() |
#992 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo skinuo sam tih 8 fajlova i kad sam ekstrakto dobio sam 8 foldera gamedata, što s njima sada sve kopirati u folder igre SOC ili.... jbg. malo prekomplicirano ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
herr Flick
|
Teshkoje sranjoje, dosta mi je za veceras. Probam opet sutra, danas mi je dosta ![]() @edit treba naci ovo Narodnaya Soljanka + DMX 1.32 + dkz-02 i skinuti ako neko nadje neka posta link ovdje ili na PM evo ukratko :
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.04.2011. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Banned
|
Evo ima ovdje sve ali nikako nemogu pokrenuti to sranje neznam kojim redosljedom sve c/p kad instaliram gamedata folder u samu igru ![]() ![]() Katastrofa tko god da je to radio(napravio je shit) odigro sam sa hrpom kojekakvih modova sva 3 nastavka i nisam se susreo s tolkim c/p i njesrima i problemima ![]() Završit ću na psihi radi Stalkera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
herr Flick
|
Ne znam ti ni sam reci, ja sam rucno sve utrpao u jedan gamedata, stavku po stavku, pokrenem i bugtrap. Probat cu sutra sve isponova na cisto. Veceras mi je dosta i Stalkera i kompa i idem hrkati ![]()
![]() |
#996 | |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
nakon toga sam unutra bacio onaj advanced character fix koji disejbla ubar-dupar sluh i njuh kod AIa da bude malo realisticnije i jos teze. nakon toga je isao nutra weather overhaul i onaj neki fixic za skripte. kao zadnje, lupio sam widescreen fix i poceo s igranjem samo da bi odustao jer nemam vremena za to i otkrio bug da te srusi na desktop kad pricas s Vukom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
herr Flick
|
Hebali sliku svoju koliko toga ima ![]() http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=5480 ako je neko jak sa ruskim neka pomogne da skuzimo sto je vazno od toga da pokrene mod
![]() |
#998 | |||
Ultrapiretik
|
prvo sam skinuo... Citiraj:
=========================================== =========================================== nakon toga sam stavio... Improved_Enemy_Characteristics_dkz-02.7z da se makne ubar sluh i njih (dodaje na realisticnosti) =========================================== =========================================== slijedi weather overhaul (OPTIONAL) Moze se prvo staviti weather overhaul ili improved characteristics (da ne bi bilo zabune ![]() =========================================== =========================================== nakon toga je adaptacija za patcheve 1.0005/6 (tko ima 1.0004, ne treba ovaj dio)... Citiraj:
=========================================== i na kraju, widescreen fix... Citiraj:
=========================================== Authors notes: prilikom igranja s ovim modom, presao sam s winrara na 7zip zbog lakseg rukovanja s fajlovima (i jer je free). mogu reci da mi nije zao, pa tko zeli nek proba ![]() =========================================== =========================================== ...bogte mazo, sminare na faxu ne radim tolko iscrpno ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
haha, nije, bez brige, ali sam u nekim drugim poslovima pa ne stignem ![]() ![]() ![]() terapija je svima poznata ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
herr Flick
|
![]() |
#1002 |
Banned
|
Ja to njesra nisam još uspio upogoniti, sve sam to skinuo i dobio jedan gamedata folder što s njim treba napraviti(kad ga ubacim u igru dakle u folder Stalker SOC) skroz mi izbacuje neki bug trap i neželi pokrenuti igru ![]() Svaki dan se hebem s tim njesrima i "0" bodova neće se pokrenuti. Sad skidam cijelog Stalkera opet sa Steama da probam sve ponovo jer ni osnovna igra mi neradi radi ubačenih kojekakvih gluposti ![]() Nakon dosta patnje i izgubljenih živaca, ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 16.04.2011. u 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Banned
|
Da, istina samo se prvo moraš nadrogirati votkom ko pravi rus ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Banned
|
Mod je iznimno težak za igrati(ne hardwerski) već su ga max. zakomplicirali i otežali patim se na samom početku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
herr Flick
|
Hi, hi dobro zvuci, jos samo da ga uspijem pokrenuti ![]() @Echo ovo iz spojlera sa oklopnjakom mi je od negdje poznato, iz nekog moda prije (jedna me takva mrcina gadjala, jedva sam zivu glavu izvukao). Sluzi se konfiguracijom terena za skrivanje i brzinom
![]() |
#1009 |
Banned
|
Iskreno ni neznam točno koliko je težak Mod
![]() Ja sam pokrenuo na sljedeći naćin: Skinuo svih 8 fajlova sa megauploada sa jdownloaderom Onda sam svih 8 fajlova extrakto svaki posebno te sam dobio 8 foldera i u svakom je fajl gamedata. Onda sam napravio jedan folder "gamedata" u njega prebacio opet svih tih 8 gamedata foldera i poslije unutra utrpao opet "gamedata" folder od patcha za model igre 1.005/06 i znači taj posebno napravljeni gamedata folder ubaciuo u osnovnu igru Stalker SOC i poslije dosta muke sve radi kao podmazano.Ja nisam ubacivao još te spominjane modove jer se nisam htjeo zafrkavati i opet sve nanovo ukoliko nebude radilo. Evo možda pomogne nekome opis što i kako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Echo, daj malo screenshotova da vidimo kako to izgleda ![]() (BTW, pod malo screenshootova mislim bar 20-ak ![]() Kakva su oružja i dodaci za oružja (optike, silenceri)
![]() |
#1012 |
Ultrapiretik
|
narodnaya ima ~6.5GB kad se sve izvadi iz arhiva (gamedata folder). onaj od 12GB je graficki DMX-DKZ mod s napimplanim texturama koji ovako ima 4.5GB, a dok se raspakira ima 12GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1014 |
herr Flick
|
Hebo ih patak ![]() Pokrenuo sam mod i radi ali svaki put kada me roknu i krenem na last saved data igra pada. Svaki puta moram iznova pokretat igru ![]() Inace mi se cini dobar, fora je naci se bez icega usred svih tih bestija i bjez traziti opremu. Trenutno pokusavam proci vojsku ispod pruge ali me roknu. Ne znaju da sam ja uporan ali mi ide na la,la,la to stalno rusenje.Da nisu vec mogli to pokrpati ![]()
![]() |
#1015 |
Banned
|
Da li netko igra s novim modom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1017 |
Banned
|
Evo ovih par dana kako igram samo mi se 2 puta srušila igra tako da mi to i nepretstavlja neki problem ali su igru jako otežali em što je loš prijevod pa neznam što trebam napraviti(premda sam odigrao igru barem 3 puta i sa nekim modovima znam otprilike napamet) ovo je potpuno drugačiji koncept igre i nepodudara se s originalom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
herr Flick
|
Evo konacno je "soljenka"stabilna. Patchao sam original na 1.0006 pa onda ubacio gamedata pa onda pach soljenke da radi sa 1.0006 i sve radi bez rusenja(do sada). Sad lutam nekim podzemljem nakon sto sam popio nekakav buckuris koji mi je dao doktor. Ima gamadi ko pljeve ali nisu oni problem. Problem je u tome sto ne znam kuda dalje, ima li izlaz iz tog. Stalno se vrtim u krug dok me kakva struja ili ne znam sto ne sredi a izlaza ne vidim. Je li neko probao ?
![]() |
#1019 |
Banned
|
![]() ![]() Igra je super(malo teža za igranje ali OK). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() Ali nigdje ne vidim izlaza, stalno se vrtim i "gatlingiram" bestije ali do kad ? Dok ne sprasim municiju ? Imam izlaz, napravio sam save prije nego sam popio buckuris ali nije to to. Mora biti neka caka za prolaz, zato pitam je li neko bio ali izgleda niko jos osim tebe i sad mene A ovo sa bombom i Sidorovicem cu isprobati, nece mene on j****i sa pregledom kod doka a tamo nis, da ti taj buckuris i medkit i adio mare
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|