|
![]() |
#991 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#992 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Tak i izgledate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#994 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
hmm, izgleda da mailovi opet zezaju ![]() samo meni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Super Moderators
|
![]() |
#997 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#999 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Nego jeste vi Zdere u metropoli bili poharaciti place, markete, supermarkete, trgovinske centre itd, itd ? Dolazi vam Giorgio Bushman, nece vas danima pustati van, izumrijet cete kao dinosauri ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1000 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1004 |
Uptime 99.99%
|
Neznam zasto uopce uvazavate prituzbe od korisnika Firefoxa 3.x beta. Ne kuzim tu potrebu koristenja beta browsera i onda se zaliti webmajstorima da nesto ne radi. Koristi stable i sve ce raditi. Eto zivcira me sto fale te dodatne opcije, a sve zbog nekih fanatika sta moraju imati najnoviju betu. Sad brzo otvara, svaka cast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() da sad ne gledam. jesi možda na vodatelovom serveru? nešto nam prema njima teško prolaze mejlovi a ne znam tko je sad tamo na baricama. ostalo kolko vidim funkcionira sasvim dobro. osim za nekoga tko ne zna da domena forpresident.com ili kak se već zove ne radi ! :grungy: :grr:
![]() |
#1006 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nisu mi dosla dva-tri mejla s ove teme, ali izgleda da je sad sve OK. nisam na vodatelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Pink Floyd fan
|
Zato jer je dobar, jako dobar i zato što će vjerojatno ti problemi ostati i nakon što izađe final pa je bolje djelovati preventivno (to i je smisao bete). A čuj isto tako bi se moglo nazvati fanatikom one kojima te dodatne opcije trebaju. Koje su to zapravo opcije? Meni sad forum sasvim fino radi. Uostalom horza je napisao da nije samo FF razlog već i njihov proxy...
![]() |
#1009 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#1011 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Zato jos jednom vBulletin je upoznat sa problemima firefox-a bete i oni samo imaju 3.70 betu 2, upravo zbog testiranja, ali opet nece sad recimo admini sa PCE betu staviti na produkcijski server. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
ono ispred konpjuktora
|
hmmm... pa mislili smo. ali nakon testiranja je ispalo da bi bilo više problema nego prednosti. inače, na pce se ne bojimo beta proizvoda. treba probati i odvagnuti. naravno, beta proizvode sa zatvorenim kodom i nedokumentiranim feature-ima (neću reći da mislim na novi OS iz Redmonda koji bi još uvijek trebao nositi "beta" naljepnicu), ne bismo ni u ludilu koristili na nekom wannabe 100% available serveru. ali ovako nije bed. dio koda koji nam ne odgovara jednostavno ispravimo i stvari rade. koristili smo mi beta verzije vbulletina, pogotovo u vrijeme kada iz mjeseca u mjesec otkrivalo na desetke novih sigurnosnih rupa.
![]() |
#1013 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1014 |
ono ispred konpjuktora
|
OT ljudi. nevezano za ovu raspravu, postotak browsera - posjetitelji PCE-a (molim nemojte komentirati na ovom threadu): Firefox / Windows....................59.48% Internet Explorer / Windows.....27.56% Opera / Windows.....................10.78% Firefox / Linux..........................0.72% Safari / Macintosh.....................0.29%
![]() |
#1015 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo sam vjerojatno ja ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
Pink Floyd fan
|
Zar gornja izjava iz posta 1015 nije u koliziji sa donjom iz posta 1004? NHF. Citiraj:
![]() Ja se jesam "žalio" da neke stvari (quick replay i edit) ne rade u FF3 ali ne zbog toga što sam baš morao koristiti FF3 već da bih na vrijeme upozorio PCE tim. Ostale stranice pa i forumi su radili OK, samo PCE nije i smatrao sam da im to trebam javiti, da to nisu popravili ne bih inzistirao na prilagodbi beti. Inače nemam običaj koristiti bete, ali FF3 me doista iznenadio sa brzinom, nekim novim stvarima pa je ostao.
![]() |
![]() |
#1020 |
ono ispred konpjuktora
|
efo pa sad tražite nove feature. uključih privremeno da vidimo kak sad radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|