|
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tako se to radi Costa ![]() Valja se Soudani, zaboravio da nije u HNL-u, ccc ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#994 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#999 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1000 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao 0:4 hendikep. Jos uvijek strijepim i tresem se kao mala curica ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1004 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1005 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sad ce Mamic na konferenciji za novinare reci kako je Dinamo kontrolirao igru, ali je nedostajalo srece.Jedva cekam. ![]()
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1014 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Inace, berba veceras. PC mi ne treba, no doci ce iPhone 6s, a od kusura platim uvoz i registraciju novog auta ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Poznanik od bratića je stavio 50kn na hattrick bayerna i 6+ golova. Bilo oko 200 koeficijent. Pocupo si kosu do kraja hahah. Dinamo izgledao kao djeca jbt. Nevjerojatno kako uopce ne trce prema protivnickim igracima kad se brane. Agresiva nula. |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Ja sam odmah rekao da ce to biti potop, jer nije Dinamo toliko dobar koliko je Arsenal zapravo katastrofalno los ove sezone. Isti problem i kod mene sto se tice kladare, samo nisam stavio da ce biti hattrick. Imao sam feeling za nekakvih 7:0, a lako je moglo i tako zavrsiti...steta sto je Bayern povukao rucnu i stao na loptu malo. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pravi potop ce tek doci s grcima.Arsenal ima katastrofalnu obranu.Chelsea sam gledao,nije bas kako ste napisali tako lose,imali su sanse,nije uslo!A nije niti Porto lajbek momcad.
#1020 |
Premium
|
Porto je uvijek u LP odlican. Zanimljivo je u Portugalu, Benfica mi je poprilicno draga pa ih i pogledam kad stignem. Zadnjih par godina su u domacem prvenstvu malo bolji od Porta, dok je Porto redovito u LP bolji od Benfice. No cinjenice su cinjenice - Engleze definitivno ne ide u Europi. Veceras navijam za propali VW vs ManUtd ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|