|
![]() |
#991 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
I btw prestani radit hof-ove vise, odspavaj jedan dan kako spada: lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa spavam ja,istina malo manje al eto... Treba se napadat ![]() Kaj fakat nema reklama ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#994 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ko ce sve ic na uni8?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
n00bovi koji se ne mogu dokazati u prvih 7 UNIja : wtf :
![]() |
![]() |
#997 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ic ce dosta ljudi.. Puno njih je jedva cekalo da se otvori kako bi mogli igrati u uniji sa aksem od pocetka, jer tk se nije na vrijeme ukljucio u uni5 morao je cekati do sada.. Problem je sto se prebrzo otvorio i u jaako nezgodno vrijeme, znam puno igraca, dobrih igraca koji su mislili igrat u uni8, ali zbog faksa i zbog ljeta nece... Uniji se prazne najvise zbog multija i zbog lisih igraca koji misle da ce ako igraju od pocetka biti odmah u top 100... |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Treba kaj skurit??
|
Gledam malo po ogame.de, odem na HoF i srce me strefi...preko 5*10^9 stete iliti 5 miljardi...jao http://board.ogame.de/thread.php?threadid=279180 |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Premium
|
e kaj to znachi multialaram flota nemozhe biti poslana tome igrachu zakaj
![]() |
#1000 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hehe, js stavi isti pas na te multije i evo ti ga isti sek ban do 33 ![]() Nemozes slat medjusobno sa jedne ip adrese na razlicite accounte.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1002 |
Premium
|
lol pa nije moj acc nego je frend ishao preko mojeg kompa na svoj acc al je valjda stisno da se spremi password el mogu kak izbrisat taj password (jedino ako je on radio 2 acc makar ne vjerujem) e imam ja acc u 5 uni-u i 7 el to kaj ima veze
![]() |
#1004 |
Premium
|
oke fala bum ja njemu javil nek on od doma meni poshalje
![]() |
#1005 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ponovno se konektiraš na net i logiraš na acaunt kojeg šalješ. Drugi accaunt nesmije biti logiran. Ponovno se odlogiraš i diskonektiraš. Pa se ponovno konektiraš na accaunt kojemu si poslao resurse i sa njega reda radi pošalješ nešto siće kao da si obavio kupoprodaju resursa. Da bi napravio multi accaunt pošalješ mail adminu da bi igrali brat i sestra sa istog kompa i to ti odobre za par dana.
![]() |
![]() |
#1006 |
Strichek Moderator
|
A ak misliš da oni ne vide koliko se resa šalje i tko šalje di šalje i kada šalje? Ili kaj misliš da samo IP vide... Vide oni više... Ne isplati se sa tim za***************avat, ja sam pobrao ban jer sam se spojio kod frenda koji živi od mene 5min a svaki dan smo zajedno, najbolje da ću radit FS ako sam kod njega 5h gledamo film il neš tako... nije bilo slanja resa nego samo trejdovi al smo pobrali multi, pa sad ti objasni GOovima o ćemu je riječ... cccc @MetallicA Ako ideš kod frenda NEMOJ gledat svoj acc il kad on ide kod tebe neka ne gleda svoj acc jer ćete pobrat ban, slobodno me nemoj slušat al nemoj se čudit niti trudit objasnit GOovima o ćemu je riječ kad pobereš ban ![]()
![]() |
#1007 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa dobro nisu bas tak opasni, ja i grizli se razmjenjujemo a gledali smo svoje acc-ove jedan kod drugog E super ak se uni 8 otvara, sad bu iz uni 7 oslo dosta ekipe, zasat ih ima 13k ccc
![]() |
#1008 |
Premium
|
e ok sad znam a kak stavot skin s diska ne kuzhim sve napravim kaj treba al neznam kaj treba stavit na net el adresu od tog foldera el to treba ostat u zipu il kak
![]() |
#1010 |
Premium
|
pa znam da ima al tam mi nikaj ne pishe neznam kaj da stavim pod onu adresu BTW el ima neko origigi da mi stavi da jer sad neam nikakvi EDIT: evo jesam inache el mogu stavit skin s interneta ili mora biti s harda EDIT:skuzhio sam za skinove
![]() |
#1011 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja nisam planirao igrat u unu 8 ,ali ako se skupi dosta ekipe s PCE-a zasto ne,pogotovo ako je AKS jos u igri,srusis nekome 1k bb-a bez gubitaka ![]() Neda mi se sa onim noobom od Bulja stalno igrat,zelim igrat sa pravim igracima ![]() Ren,Zed,Fleks,CatKiller,kova itd... prijavljujte se |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Ti si n00b, nemaš pojma, daj pročitaj pravila napokon. ![]()
![]() |
![]() |
#1015 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Hahaha, kralj!!! :clap:
![]() |
![]() |
#1017 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kaj brijes ***************emte glupog B3mti ![]() ![]() Ja barem igram sa jednim acc od pocetka i ne kurvam okolo accaunte. Svi ste vi n00bovi i gay. Al Spawn je ipak najveci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E, j.ebiga, ja nisam procitao pravila (bio sam lijen) i popusio ban do 33g ![]() Razlog za ban.....Multiuser, imao sam 2 acc. Sta ces, na greskama se uci. Savjet: Uvijek! procitajte faking pravila! Pozdravite mi R.A.P. savez i vidimo se za 12 godina : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|